FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma meni je samo sarajevo bitno, izvinite na pravopisu, kucam sa moba. Realno.meni je najvaznije Sarajevo, sve ostalo je prolazno a samim tim i manje bitno. Dzeno kod mene ima veliki kredit, i tesko da ce ga ikad ispucat, a zao bi mi bilo da ga zamjeni neki Musa, Vlado i slicni seljacici. Da ga zamjeni neko lrovjereno trenersko ime tipa Petkovic, onda no problem.
Mozda ste i u pravu za Dzenan, i njegovu taktiku, i da se igraci podsmjehuju, a i nije mi neki reper junior pa da se po njemu ravnam. Ugl, igru je preporodio, rezultati stoje iza njega i ja to jedino brojim i sasvim sam zadovoljan, a ako izleti neka trenercina, bujrum.
Ali pojedini ovdje toliko hejtaju Dzenu, da je to degutantno i u meni su pokrenuli toliku dozu averzije da mi je Dzenan ni kriv ni duzan postao najdrazi clan fks.
Toliko, inace sam zagrizeni hordas, ne strumpf, i obicni student a ne neki menadjer, hvala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda ste i u pravu za Dzenan, i njegovu taktiku, i da se igraci podsmjehuju, a i nije mi neki reper junior pa da se po njemu ravnam. Ugl, igru je preporodio, rezultati stoje iza njega i ja to jedino brojim i sasvim sam zadovoljan, a ako izleti neka trenercina, bujrum.
Ali pojedini ovdje toliko hejtaju Dzenu, da je to degutantno i u meni su pokrenuli toliku dozu averzije da mi je Dzenan ni kriv ni duzan postao najdrazi clan fks.
Toliko, inace sam zagrizeni hordas, ne strumpf, i obicni student a ne neki menadjer, hvala.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Izvor?VivaLasVegas je napisao/la:Hadzibegic je novi trener, samo ne znam sta on moze pomoci, kad je los
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije lošiji od Dženana, a uz to je školovaniji (za trenera) daleko više nego što je Dženan. To da se ne lažemo, volim i ja Dženu i nikad mu neću dio zasluga za dvije titule zaboraviti, ali čininjice stoje ispred nas, možemo biti slijepi i inertni ili poduzeti nešto.VivaLasVegas je napisao/la:Hadzibegic je novi trener, samo ne znam sta on moze pomoci, kad je los
Samo Saraj'vo.
itekako je do para, danas je sve oko parabelosevic28 je napisao/la:A mozda nije fazon u parama?! Mozda lik trazi punu podrsku i samostalnost, kako sada tako i u buducnosti, tj. realizovanju tog njegovog plana...
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Samo mi u startu popljujemo čovjeka koji je vodio ekipe poput Real Betisa i Sochauxa koji je uz to i igračka legenda kluba a da nije ni sjeo na klupu.
Jer ne valja Faruk Hadžibegić, bolji je Dženo Uščuplić sa kako se zove, jaranstvom, zabacivanjem glavom, čopkanjem nosa i davanjem slobode
Svakako ako je istina
Da dovedemo Moyesa za trenera rekli bi aaaa što će nam on, pa bio katastrofa u Unitedu, zna samo na kontre igrati, i ono famozno "ne poznaje ligu". Koji god trener a da nije sa naših livada dođe kod nas vadi se iz sehare ta "ne poznaje ligu"
Svakako ako je istina
Da dovedemo Moyesa za trenera rekli bi aaaa što će nam on, pa bio katastrofa u Unitedu, zna samo na kontre igrati, i ono famozno "ne poznaje ligu". Koji god trener a da nije sa naših livada dođe kod nas vadi se iz sehare ta "ne poznaje ligu"
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Pojedini forumasi bi trebali prvo razmisliti sta ce napisati, pa tek onda pritisnuti ''ENTER''!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nista od Hadzije da bezveze ne pritiscete F5
5-6 dana prije tekme sa monchengladbachom
voditelj: da li imate informaciju kako se prodaju ulaznice ?
dzeno: ma ulazniice idu ono sto se kaze.... izuzetno kvalitetno
voditelj: sta savjetovati igracima prije izlaska na teren
dzeno: pa da pobjede dva nula
voditelj: da li imate informaciju kako se prodaju ulaznice ?
dzeno: ma ulazniice idu ono sto se kaze.... izuzetno kvalitetno
voditelj: sta savjetovati igracima prije izlaska na teren
dzeno: pa da pobjede dva nula
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne shvatam ove sto misle da Rukfas nije za nas i da nam ne bi valjao.
Izgleda da covjek u CV-u mora imati Real, Chelsea, pa tek onda bi ga mi mogli uzeti u razmatranje i to da ne trazi platu preko 5k eura..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Otprilike to je to.joker90 je napisao/la:Ne shvatam ove sto misle da Rukfas nije za nas i da nam ne bi valjao.Izgleda da covjek u CV-u mora imati Real, Chelsea, pa tek onda bi ga mi mogli uzeti u razmatranje i to da ne trazi platu preko 5k eura..
Samo Saraj'vo.
Definitivno ćemo morati imati strpljenja sa nekim trenerom. Ne možeš ovako, gubiš reputaciju kod trenera i onda niko neće da dođe, ko će slušati psovke i uvrede nakon jednog remija. Mislim, naći će se uvijek neko pohlepan pa se dobro ugraditi u ugovor u slučaju otkaza.Sabinho je napisao/la:Hihihi pa Faruk mi da imamo strpljenja za tri kiksa ne bi mijenjali trenera svako godisnje doba a ti trazis neku garanciju za 4 god...
Dramimo nakon dvije tri loše utakmice ili dva - tri kiksa. Valjda smo do sad shvatili da će kod nas svi kiksati. Evo nakon nas, u krizu ulaze i mostarci, komšije još nikad iz nje nisu izašle ali Evropa je učinila svoje. MOžda mi sad protigramo, bez obzira na trenera. Tako je to u fudbalu, pogotovo našem, jer nemamo toliko kvalitetnih igrača koji će tri četiri mjeseca držati pravu formu.
Treba nam neko ko se između ostalg može nositi sa pritiskom, a u njegovom CV-u ne vidim taj klub. Da se razumijemo, nisam za to da se covjek odma proglesi promašajem, a nije odradio niti jedan trening. Jednostavno nemam neko povjerenje u njega, možda griješim.joker90 je napisao/la:Ne shvatam ove sto misle da Rukfas nije za nas i da nam ne bi valjao.Izgleda da covjek u CV-u mora imati Real, Chelsea, pa tek onda bi ga mi mogli uzeti u razmatranje i to da ne trazi platu preko 5k eura..
Das Ist Walter
- trunks1946
- Kontakt:
Jel zvanicno da se kamp otvara sad u Septembru?? jbt jedva cekam...
Rece mi jaran igraci treniraju vec 5-6 dana u Hrasnici, nema gdje ih nema
Rece mi jaran igraci treniraju vec 5-6 dana u Hrasnici, nema gdje ih nema
orde del male
FK Sarajevo
Faruk neki dan dobio tu neku licencu da moze da predaje buducnim trenerima, kao sto je Uscuplic, i sad on ne valja
hahaha
Joj komedije kod nas, mislim da bi i Jurgenu Klopu nasli manu
Rekli bi ima jaranski onos s igracima
hahah
E svastaa, bukvalno Faruk moze biti ucitelj Dzenanu.
Joj komedije kod nas, mislim da bi i Jurgenu Klopu nasli manu
Rekli bi ima jaranski onos s igracima
E svastaa, bukvalno Faruk moze biti ucitelj Dzenanu.
Kako ste mi momci, hoćemol klapit komšije slijedeće kolo? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nažalost, klub je spao na grane da navijaci vuku ključne poteze, a uprava nema muda da se odupre kriminalcima. Došli smo u situaciju da par ološa ucjenjuje klub. I pod ovakvim pritiskom nijedan trener nije dobar, neizdrživo je raditi u ovakvoj atmosferi i Dženi naklon do poda.
Jedan loš rezultat i pišamo po treneru.Još nismo ko BBB, oni nisu zadovoljni ni kad im klub igra grupnu fazu LP-a.
Jedan loš rezultat i pišamo po treneru.Još nismo ko BBB, oni nisu zadovoljni ni kad im klub igra grupnu fazu LP-a.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Drami se previše, situacija ni u jednom segmentu kluba nije loša, ali to ne znači da ne treba raditi da se neke stvari porave.
Ne slutim i ne zelim uopste da se to desi ali navijaci moraju da imaju neku granicu.FrancescoTotti je napisao/la:Bravo @arhimed
HZ bi trebali da prestanu nanosit štetu klubu pa tek onda htjeti da se neki njihovi zahtjevi uvaže (i ti zahtjevi trebaju da budu na mjestu!).
Ali stavljati HZ i Sarajevo u istu rečenicu sa BBB i DInanom nemoj molim te. Ni slutit!!
Arhimed ne pise gluposti nego upozorava da se ne upadne u zamku iz koje nema izlaza.Nekolicina debila zloupotrebljava grupu a svi oni koji se usude uputiti kritiku treba da idu na tribinu da se obracunaju sa dilerima,mafijasima i slicno.Alpasinac je napisao/la:O čemu ovaj @arhimed89 piše pa to je strašno. Poredi Sarajevo/Dinamo, Horde/Bojse. Nevjerovatno kolika količina gluposti. Još ga ovaj podržava. Zamolio sam vas da se priča o navijačima završi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ljudi koji su na celu kluba dosli su na celo kluba zahvaljujuci svim ljudima koji vole Sarajevo a ne nekolicini papaka koji uzurpiraju citavu grupu a svima koji se pobune i koji upute kritiku poruce da dodu na obracun na tribinu.Horde zla,Bordo Prijatelji itd su iznjedrile danasnju upravu,i to oni dijelovi tih navijackih udruzenja koji su obrazovani,kompetentni,normalni i uredni navijaci.Glavu smijem dati da je najmanja zasluga onih koji danas prijete po sjeveru,udaraju one koji se sa njima ne slazu i slicno.THEC je napisao/la:previse vi podcjenjujete ovdje navijace, ovi ljudi u upravi su itekako povezani sa navijacima jer su uz pomoc njih i dosli u klub, isto tako bez obzira sto je Tan tu ti isti navijaci mogu otjerati ovu upravu, i toga su svjesni i u upravi zato i nema radikalnih mjera prema navijacima, toga budite svjesni prije nego opet pocnete srati po navijacima, traziti kazne za njih uvodjenje kamera i slicno, uprava to nece i ako imate problem s tim njima se obratite i njih pitajte zasto je to tako a nemojte ovdje po forumu pisati jer iza nicka je najlakse srati
edit: ne zelim nikakvu raspravu odmah da se zna nego jednostavno nmg da vjerujem sta se sve pise ovdje u zadnje vrijeme, bolje stanje je bilo medju nama kad klub nije za kifle imao, zasto je to tako nezz ali jos jednom, o navijacima sve sto imate ili otidjite vodjama pa im recite ili otidjite u klub pa ih pitajte sta, kako i zasto ili im predlozite nesto ali to ovdje vise nemojte pisati, jer nema smisla otici cemo previse daleko u raspravi
Nekoliko desetina debila uzurpira grupu i u ime nekoliko stotina ili hiljada clanova HZ maltretira igrace,maltretira upravu,trenere,i pocesto navijace na samoj tribini.Siguran sam da vise od pola sjevera nije bilo da se Radovcu onako uradi(iako je zasluzio prozivanja al fatiha i dodji pred tribinu da ti **** mater je bolesno).Siguran sam da ni 2/3 navijaca na stadionu nije bilo za to i svi su oni imalu udio u stvaranju danasnjeg Sarajeva i godinama su tu i placaju kartu i pomazu klubu a jedan debil sa sjevera sa jednom bakljom i kaznom od 2-3 000 maraka,sa tom Bakljom oduzme klubu tolike pare i 20 godina da uzima godisnju ne moze to nadoknaditi.A to je samo jedna baklja.
Uprava je dosada imala strpljenja,ali sve je izgledije da se pojedinci pocinju igrati i Boga i vlasnika u klubu a redovno na racun kluba ispostave neki racun za kaznu.Sarajevo je za sezonu znalo da plati preko 100 000 maraka kazne a sa tim parama su pojedini navijaci "koji odvajaju od usta" napravili toliko stete da placanjem svake karte do kraja zivota ne mogu da kompenziraju klubu tu stetu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.