BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
a sukijem igra damir? jel neki turnir? hoce li bit na eurosportu mozda? 
Ne, jedino ako ti je satelit imas sad je momak pisao neki ES 360SlevinKelevra je napisao/la:Bez zayebancije, prenosi li iko da se ne yebem pred TV-om?
This time next year we'll be millionaires.
Hajde ohladite malo,nije vise zanimljivo 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Malo razbijamo nervozu... chill manalex1991 je napisao/la:Hajde ohladite malo,nije vise zanimljivo
Face tv otkupio meč, Baho prenosi
jao, sad gaaaaa
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Yebes US OPEN AKO NEMOZEMO GLEDAT NA TV
BiH Tenis
Samim tim sto imaju kamere na terenu bit ce stream. Ko ima satelit neka okrene antenu na 19.2E i kanal Eurosport360HD5.
A da napišemo neki tekstić javnim emiterima nismo im yebali sve od u16 omladinaca, da nam se ne opuste previše

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma kakvi javni emiteri i tenis nisu nikad to prenosili, previse je to gospodski sport za njihFaraonTM je napisao/la:A da napišemo neki tekstić javnim emiterima nismo im yebali sve od u16 omladinaca, da nam se ne opuste previše![]()
Wickmayer cijepa Schiavone,Damir na terenu vjerovatno kada se poklope kazaljke. 
Talijanka moze u penziju komotno !
Jbes tenis kad moras pratit na live score
Ne znam zasto ne bi prenosili Damira ako su prenosili i Kokinakisa i Schiavone,hajde ovaj prvi je bio bar zanimljiv al ove dvije uopste nista zanimljivo a evo vec ih cijeli mec prenose.
FK Sarajevo !
Ima prijenos meča
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
badel62 je napisao/la:Ne znam zasto ne bi prenosili Damira ako su prenosili i Kokinakisa i Schiavone,hajde ovaj prvi je bio bar zanimljiv al ove dvije uopste nista zanimljivo a evo vec ih cijeli mec prenose.

Evo na ovom sto su prenosili kokinakisa nigdje ne pise da ide Damir.. al nisam ni gledo sta pise vidim tripu nesto peneta-gajdosova.
I ovo je glupost, es 2 prenosi sve meceve sa damirovog terena i sad kad treba on oni prenose neke cure, nidje veze... a i vi nemojte se zayebavat oko strimova i prenosa msm nije zajebancija, svi bi mi volili gledat dzumija al ako nista ako smo ga mogli u kvalama pratiti preko livescore-a mozemo vala i na GS-u
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jel puno prebacila preko saHata da joj halalim?Momciluk je napisao/la:Ovoj wickmyer dajem najvise sat vremena da pocisti svhiavone
Mozda bude damir dok ne pocne Penneta posto ce ona tek kad zavrsi Rosol tek poceo drugi set..
Halooo ljudii,bit ce stream prenosio ES ili ne mec!
http://live.realstreamunited.com/
ovdje ce izbaciti stream kada mec pocne,bitno je da je teren pokriven kamerama,a stream ce biti,ne ovisimo o ES-u.
http://live.realstreamunited.com/
ovdje ce izbaciti stream kada mec pocne,bitno je da je teren pokriven kamerama,a stream ce biti,ne ovisimo o ES-u.
Kad mec nije tv kao d as e nije ni desio jbg.Bice malo ensto u novinama I to je toesprit24 je napisao/la:I ovo je glupost, es 2 prenosi sve meceve sa damirovog terena i sad kad treba on oni prenose neke cure, nidje veze... a i vi nemojte se zayebavat oko strimova i prenosa msm nije zajebancija, svi bi mi volili gledat dzumija al ako nista ako smo ga mogli u kvalama pratiti preko livescore-a mozemo vala i na GS-u
Yebo ih penete u zugu, da znaju kakvih bolesnika ima u ovoj Bosni osevapili bi se kad bi pustili damira na es2
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.