Postao/la Romagnoli13 » 02 sep 2015, 12:14
Galliani i Berlusconi snose barem 80% krivice i to je cinjenica.Oni su vec par sezona u velikoj zabludi i ostali su i dalje u 90-im godinama izgleda.Ne idu u korak sa modernim fudbalom i zbog toga ispasta Milan i stotine miliona navijaca sirom svijeta.I laze svako onaj ko kaze da ga ne dotice ovo sto se desava u Milanu.Mozemo mi biti miljama daleko od Milana i nikad ne otici na utakmicu,ali 17 godina i vise(u mom slucaju) ljubavi prema ovom klubu ne moze nestati preko noci.Imali mi 20,25,30 godina ako volimo neki tim uvijek cemo se nervirati.
Ovo sto je Galliani uradio ovo ljeto je strasno.Nicim nije opravdao taj naziv nekog transfer gura-a,kako su ga mnogi prozvali.Platio 30M klausulu za Baccu,to smo i mi ovdje mogli.Dao 8M za Adriana,i samo ga je dobio tako jeftino jer mu je ugovor zavrsavao krajem godine.Bacio (zasad se cini) 20M na igraca koji se pogubio u Milanu.A umjesto njega mogao dovesti cak i Moutinha,mozda za 5-6 M vise ali bi vrijedilo dati te pare za njega.Doveo Kucku na dobre odnose sa predsjednikom Genoe,a Balotellija preko onog klauna Raiole.Znaci nista vrijedno pomena nije uradio.
Ali da ne bude sve tako crno,mislim da bi se stvari mogle naglo promjeniti u Januaru,jer ce i onaj Bee konacno uci u klub,i nadam se da ce dovesti dva valjana vezna vec u Januaru.Puno puta sam procitao kakve planove ima taj covjek, i jedno je jasno bez dva-tri velika imena nece nista od toga uspjeti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)