KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

High

Re: KK Bosna

Post Postao/la High » 05 feb 2009, 20:20

Ljudi tema je KK Bosna,ne Igokea i Cibona ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 05 feb 2009, 21:45

Alhemicar je napisao/la:Najvjerovatnije imamo prenos sljedece utakmice iz Ljubljane na hayatu. :D
Samo da potvrdim! :D :D :D
-the LORD of the RINGS-

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 05 feb 2009, 23:02

Nama treba dobar,pouzdan play koji će moći ubaciti 8-10 poena po susretu,imati 3-4 asista po utakmici.To je mislim neophodno ako mislimo osvojiti titulu,Đorđević je sve bolji ali nemože sam,pojačanja na drugim pozicijama bi bila dobra,ali ako se već nema novca nisu toliko neophodna.Normalno da Hajrić bude spreman za ligu 8.Igokeu nisam gledao ove sezone i ne mogu komentarisati koliko su jaki na terenu,po imenima bih rekao da su ozbiljni u namjeri da osvoje prvenstvo BIH.VV puni respekt za sve što je do sada uradio ali mi trebamo jednu kvalitetnu jedinicu da budemo glavni favoriti za prvaka BIH..Ponavljam kvalitetnu jedinicu,ne igrače tipa Jacksona,Jeffersona....Nećemo valjda bez adekvatnog odgovora posmatrati kako se Laktaši pojačavaju.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 feb 2009, 23:11

kako je krenulo nista od pojacanja....nismo izgleda imali para ni da se prijavimo za organizaciju zavrsnog turnira kupa BiH...mislim da ce ovaj turnir biti dobar pokazatelj kako stoji Bosna u odnosu na ekipe iz vrha BH kosarke..steta je sto nema igokee u zavrsnici i eventualne tekme sa njima... Sretno u Mostaru!!
I feel devotion!!

adi&alen
Kontakt:

Post Postao/la adi&alen » 06 feb 2009, 01:23

Bosnier je napisao/la:Sasa Vasiljevic bi bio pravo rjesenje , a i Dusan je veoma kvalitetan igrac
dobar je on, al' koliko moze sam? mislim da bi sale i on bili odlicni...sasa sigurno ce zavrsit sezonu pred pocetak F8...ne znam gde igra sad mozda i grijesim...kao sto se uradilo prosle godine sa panicem.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 feb 2009, 11:24

nerminh74 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Protiv Zvezde smo odigrali odlicnu utakmicu,mozda i najbolju ove sezone u NLB ligi! atmosfera u dvorani je bila extra,samo je veliki minus bilo skandirati Pesicu glupane,itd,ali takvih ljudi ce uvijek biti!..
-Igokea dovodi Dixona iz Zadra! Sad treba biti realan i reci da su oni glavni favoriti za titulu! Mislim da imaju 20% jacu ekipu od Bosne,ukoliko se mi ne pojacamo naravno!
Vasiljevic u Bosni,sumnjam da cemo mi ikada vise imati tako kvalitetnog pleya u ekipi..nazalost!
Nama treba 2-3 vrhunska igraca ako mislimo osvojiti titulu! treba nam vrhunski pley,vrhunska dvojka i vrhunska petica koja moze igrati i 4,jer je Hajric povrijedjen! ali problem su pare,koje Bosna ocito nema.. Sta je tu je,imamo Vukoicica..ocito nasi iz uprave misle da ce nam to biti dovoljno za titulu!..
bicu realan i recu da su sada na 75-80% od bosnine kvalitete
a te vrhunske igrace koje ti nabrajas sebi nemoze prijustiti cibona koja ima najveci budzet u NLB
Nasa je prednost samo uigranost i i trener i nista vise!
Hajric koji je veoma bitan igrac za Bosnu je povrijedjen,i pitanje je u kakvoj ce formi biti u ligi 8!?
Po meni ,neophodan nam je kvalitetan pley,i kvalitetna dvojka,umjesto Burrella..ali sta je tu je..Igokeu finansira Vlada RS,i to je jedini klub u regionu kome pare nisu problem!..Prava je steta sto je kanton izleda odustao od pomoci Bosni,Zelji,Sarajevu..mislio sam da od tih para mozemo dovesti pojacanja,ali od toga definitivno nema nista!
Bosna ima navijace,trenera i to je ocito nase najjace oruzje u borbi za titulu!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 feb 2009, 12:20

Sto se tice utakmice protiv Olimpije, direktnog prenosa nema, vec snimak u ponoc. Naime, u vrijeme kad je utakmica (20:00) Hayat emitira popularni "show" "Zlate mi!"...
Moze li neko saznati moze li se TV SLO pratiti preko interneta, jer ce oni davati direktan prenos...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 06 feb 2009, 12:56

-the LORD of the RINGS-

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 06 feb 2009, 14:55

sad sam malo trazio i pregled programa i nemogu nista da nadjem u vezi sa tekmom,programi koji se emituju na satelitu ne prenose tekmu :?: jel neko zna kako se tacno zove program koji prenosi
Tracy McGrady!!!

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 06 feb 2009, 21:03

HAyat prenosi tekmu ali samo za sat ja mislim

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 06 feb 2009, 21:27

Kk Bosna u Ljubljani će igrati bez Vučka i Đurasovića, zbog gripe.
Avdić nije dobio vizu za SLO, pa ni on neće biti u sastavu.
Upitan je i nastup Zimića, zbog povrede arkade i "zaradio" je par šavova tokom treninga i "sudara" sa Ovčinom.
Tako da po meni imamo male šanse, osim ako opet Ovčina opet zaigra hrabro i rasturi Golubovića i Begića. :twisted:

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 06 feb 2009, 22:12

slovenska televizija slo2 prenosi utakmicu na satelitu

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 06 feb 2009, 22:15

ako Zimić ne bude igrao @ars stavlja kuću na pobjedu Olimpije :D

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 06 feb 2009, 22:59

zar ona internet stranica justintv il kako se vec zovu ne prenose tekmu sutra? dal neko sta zna o tome?
Manijak do smrti....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 feb 2009, 09:43

Ja ocekujem poraz od oko 10 razlike...jer realno Olimpija je pod imperativom pobjede,kako zbog plasmana na tabeli,tako i zbog poznate borbe za koeficijent drzava,tako i zbog zelje Zdovca da pobjedi svoj bivsi klub!
-Evo kanton ce izgleda pomoci sarajevskim klubovima..Ministar hadzihafizbegovic najavljuje da je to u zavrsnoj fazi i da ce sredstva biti operativna u martu!
Sto znaci da ce Bosna moci izmiriti dugove svojim igracima i treneru,i dovesti neko kvalitetno pojacanje!
Napokon jedna dobra vijest za Bosnu!

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 07 feb 2009, 10:06

igrajte na pobjedu bosne od 1-7 razlike :lol:

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 07 feb 2009, 11:41

Ja mislim da Bosna moze pobjediti. U odnosu na prethodnu utakmicu nema im najboljeg igraca. Nesovic i Harrington nisu ni blizu Ilievskog, a upravo on nam je u Sarajevu zadavao najvise problema. Mislim da smo i na 4. jaci od njih jer na toj poziciji igra cak i Hukic koji se po meni nikad nije snalazio na 4. Da je jos Hajric zdrav bilo bi extra.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 feb 2009, 12:32

ma pobjedicemo ih. a vucko i đurasović će igrati kao i zimić. jedino avdic nece igrati al on nam ionako nece nedostajati,,, cak mislim da jos nije sređen ni papirologija za ovog igraca u potpunosti..
You are someone else I am still right here

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 07 feb 2009, 19:09

http://tv-online-channels.com/online-tv ... _1720.html
OVDJE BI MOZDA TREBALA BITI UTAKMICA JA SE NADAM DA BI TREBALA NISAM SIGURAN

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 07 feb 2009, 20:28

Pasalic u igru i odmah gubimo prednost.
-the LORD of the RINGS-

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.