ovo je vijest od 21.03.2015 ,a Jelisica nema u ovim novim utakmicama https://www.fcbayern.de/de/spiele/junio ... /index.phpGoalgetter je napisao/la:http://miasanrot.de/bayern-amateure-ingolstadt/
Nikola Jelisic je 11. Augusta igrao za drugi tim Bayerna. Nemoguce ako mu je istekao ugovor, nejasna mi je totalno situacija oko njega.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Goalgetter
- Kontakt:
Do mene je onda, na google pretrazivacu stojalo 11. August.phily je napisao/la:ovo je vijest od 21.03.2015 ,a Jelisica nema u ovim novim utakmicama https://www.fcbayern.de/de/spiele/junio ... /index.phpGoalgetter je napisao/la:http://miasanrot.de/bayern-amateure-ingolstadt/
Nikola Jelisic je 11. Augusta igrao za drugi tim Bayerna. Nemoguce ako mu je istekao ugovor, nejasna mi je totalno situacija oko njega.
Znaci jos je bez kluba onda.
Zao mi je sto necu biti na stadionu na ovoj utakmici kada se vec igra u Sarajevu posto nisam u drzavi. Nadam se da ce se jos neka igrati na AFH u ovom ciklusu kvalifikacija, a ne kao protekli put samo jedna utakmica 
Hoce li sutra biti prenos nase mlade repke 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
BHTphily je napisao/la:Hoce li sutra biti prenos nase mlade repke
arelinho je napisao/la:BHTphily je napisao/la:Hoce li sutra biti prenos nase mlade repke
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
U koliko sati je tekma?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
16:30Schwarz je napisao/la:U koliko sati je tekma?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
hvalaphily je napisao/la:16:30Schwarz je napisao/la:U koliko sati je tekma?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bas me zanima sta je problem upaliti reflektore da se igraju nocne utakmice, a ne po ovome paklu u najgorem terminu 16:30, isto rade Sarajevo i Zeljo i ostali klubovi koji imaju reflektore, mislio sam da bar savez moze obezbijediti to 
M.Delac 2
Vjerovatno ce se ubuduce igrati u trening-centru u Zenici, tamo imaju reflektori. Trebali bi ubrzo dobiti licencu.
Da, termin je katastrofa i samo pokazuje koliko je ljudima u Savezu uopće stalo do svega što nije A reprezentacija.FKS1946 je napisao/la:Bas me zanima sta je problem upaliti reflektore da se igraju nocne utakmice, a ne po ovome paklu u najgorem terminu 16:30, isto rade Sarajevo i Zeljo i ostali klubovi koji imaju reflektore, mislio sam da bar savez moze obezbijediti to
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Napad nam je uzbudljiv.... blago receno.

Sastav
-
risingforce
- Kontakt:
--------------Bajic--Hodzic-------------
Hajradinovic--------------------Memija
-------Modic--Hadziahmetovic-------
Merajić--Mihojević--Miletic--Popovic
------------------ Pirić(GK)---------------
Hajradinovic--------------------Memija
-------Modic--Hadziahmetovic-------
Merajić--Mihojević--Miletic--Popovic
------------------ Pirić(GK)---------------
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 02 sep 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Pocetni sastav (4-4-2):

Klupa: Karačić, Suljić, Gojković, Milošević, Lazić, Predragović & Prevljak.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Moram priznati da me jako privlaci ova generacija mladih fudbalera, za gledati, za razliku od posljednjeg ciklusa i debakla...ima tu jako puno materijala, samo ih treba dobro isklesati...prva postava izuzetno snazna...na klupi prevljak,milosevic i lazic koje imam zelju da vidim na djelu, i jos neki klinci koji zbog povreda nisu tu...nadam se da su zaboravili poraz od Norveske i da ce se danas pokazati u punom sjaju, pred, nadam se, uspjesan nastavak serije u narednim utakmicama...i Engleska ce da padne, akoBogda, kao nekad Njemacka (5:1).
Pobjeda + Hodzic daje gol 3,5
Ajmo momci
Ajmo momci
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne znam koliko bi pametno bilo da Memija igra beka , a da je Lazić uletio na njego mjesto ? Ali ipak , Darko vjerovatno zna bolje , tako da , ja mu vjerujem . Naprijeeed naši ! 
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Sensei, Sheyi i 53 gosta.