Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Over and out bojamora
- Evolution87
- Kontakt:
HAHAHHAHAHAHAHHAA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
HAAHHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BANUJ INTERNET!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odavno se nisam ovako nasmijao HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja Rabbi, sta reci o tebi pa te ne uvrijediti. Covjek sa Kovaca, citav zivot tu proveo. Citav zivot Sarajevu posvetio, kako klubu, tako gradu. I ono kaze da je trebao u Zelju doci. Volio covjek klub kao niko prije njega.bojamora je napisao/la:Kad sve to tako fino znaš o Hasetu znaš li da se dobro mislio da umjesto u Sarajevo dođe u Želju i da su raja iz Vase Miskina več bili dogovorili sa njim da dobije tokarski strug na poklon a da je politika sredila da ode u Sarajevo. Ako hočeš da pišeš knjigu onda se dobro raspitaj o svemu.obiteljskicovjek je napisao/la:Moram ovo podjeliti s vama, prije svega navijacima FKS, pa i ostalim. U jednom prigradskom naselju u kojem je HASE provodio dosta vremena igrajuci sah sa taksistima i drugim prijateljima i poznanicima. Starije sarajlije ce sigurno znati o cemu pisem. Tad sam jos bio mali djecak i to mi je (ako se dobro sjecam) prvi izravni kontakt sa HASETOM. Naravno da smo svi znali ko je taj covjek. Igajuci stolni tenis na nekoj sperploci sa improvizovanom mrezicom, na stolu postavljenom na kombi stajalistu. Odjednom se pojavio on, onako pognut u ramenima, mjestimicno istrpane kosulje, malo duze kose i gustih obrva ispod kojih je gledao prodornim a ujedno i briznim pogledom. Kaze sta to radite djeco, kako ide to. Mi nesto, pomalo zbunjeni,progovorismo s njim i on ode. Proslo je par dana kad se pojavi plavi tamic i dva nepoznata covjeka u njemu. Parkirase odmah do do naseg stola, digose ceradu, kad imas sta vidjeti: Nov novcat stol za tenis, cini mi se dvije mrezice i cetiri ili sest pravih reketa. Zelenu boju tog stola i HASETOVE oci nikad zaboraviti necu. Sretao sam ga nakon toga vise puta, bio svedok jos nekih zanimljivih situacija, koje su za pricati, mozda i knjigu napisati, ali ovo mi je bas ostalo u sjecanju i drago mi je da sam to napisao.
Mitomanska prica na djelu VOL 999!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Idite svrsavajte na Memiju, reprezentativnog beka, kako ga neko od vas mitomana nazva,.. Isti taj Memija ne moze da stigne Hrelju koji nema mjesta kod nas, lakta se cim Meljo meda ne moze... Reprezentativac od glave do pete, zaista reprezentuje vas mentalitet !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@bojamora jesi ustanovio je li bilo elemenata za najstroziju kaznu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:@bojamora jesi ustanovio je li bilo elemenata za najstroziju kaznu?
Das Ist Walter
Bio je penal za divno čudo
Bojan s mora, kako cemo te prepoznat kad nam svirne penal na Grbavici, hoces li najglasnije prozivati savez da napusti radno mjesto 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
bojamora je napisao/la:Bio je penal za divno čudo
SRETAN BROJ - 1725
http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... /150831056
Cudo se nisu pojavili dušebrižnici sa pricama kako je ove pare uzeo ibrakovic, Selimovic ili neko treci
Cudo se nisu pojavili dušebrižnici sa pricama kako je ove pare uzeo ibrakovic, Selimovic ili neko treci
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kad ti kažeš da jeste penal onda sam siguran da je sudac pogrijesio...bojamora je napisao/la:Bio je penal za divno čudo
- Beduin
- Kontakt:
Sve hocu da pitam i zaboravim, gdje je Dzine, cime se sad bavi? Vjerujem da je sad daleko od grupe, kao i nas Suljo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bude na Istoku sa djetetom a zivi negdje oko Malte,taj dioBeduin je napisao/la:Sve hocu da pitam i zaboravim, gdje je Dzine, cime se sad bavi? Vjerujem da je sad daleko od grupe, kao i nas Suljo.
- Beduin
- Kontakt:
Rado se sjetim navijanja tik poslije rata ja bio dijete... uvijek na Tusnju se znalo povesti: gori more, tope se planine... (ostatak znas, vjerujem)... pa mi nerijetko naumpadne sta li sad radi obzirom da je vec u zrelim godinama, a smjene generacija vec godinam su se desavala na nasim tribinama...Denvald je napisao/la:Bude na Istoku sa djetetom a zivi negdje oko Malte,taj dioBeduin je napisao/la:Sve hocu da pitam i zaboravim, gdje je Dzine, cime se sad bavi? Vjerujem da je sad daleko od grupe, kao i nas Suljo.
Hvala na odgovoru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zivi na Dobrinji ima cini mi se da rece dvoje djece. Neki dan sam ga sreo ispred predsjednistva, kaze radim ovdje kao vozac. Uglavnom dobar je i zadovoljan.Beduin je napisao/la:Rado se sjetim navijanja tik poslije rata ja bio dijete... uvijek na Tusnju se znalo povesti: gori more, tope se planine... (ostatak znas, vjerujem)... pa mi nerijetko naumpadne sta li sad radi obzirom da je vec u zrelim godinama, a smjene generacija vec godinam su se desavala na nasim tribinama...Denvald je napisao/la:Bude na Istoku sa djetetom a zivi negdje oko Malte,taj dioBeduin je napisao/la:Sve hocu da pitam i zaboravim, gdje je Dzine, cime se sad bavi? Vjerujem da je sad daleko od grupe, kao i nas Suljo.
Hvala na odgovoru.
Je*at ce vas Horde i sa njima Dzine?Beduin je napisao/la:Rado se sjetim navijanja tik poslije rata ja bio dijete... uvijek na Tusnju se znalo povesti: gori more, tope se planine... (ostatak znas, vjerujem)... pa mi nerijetko naumpadne sta li sad radi obzirom da je vec u zrelim godinama, a smjene generacija vec godinam su se desavala na nasim tribinama...Denvald je napisao/la:Bude na Istoku sa djetetom a zivi negdje oko Malte,taj dioBeduin je napisao/la:Sve hocu da pitam i zaboravim, gdje je Dzine, cime se sad bavi? Vjerujem da je sad daleko od grupe, kao i nas Suljo.
Hvala na odgovoru.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Onda je vjerovatno išao kod nekoga poslije utakmice
Trenutno korisnika/ca: b00t, NazorUso, Nemanja99, Tatamata1946, teamnorth1989, tuitamo, Vorovus i 59 gostiju.