Drug stavljas Slobodu, Radnik i Olimpik ispred Zelje sto je u najmanju ruku smijesno.Heller je napisao/la:Pocinjes glupu raspravu jer si butthurt jer vas nisam spomeno. I onda ja imam kompleks. Tipicno za Seljovca.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Doduse, upravu si.EmirTM87 je napisao/la:Kakve veze majke ti FK Sarajevo ima sa Olimpijskim Stadionom Kosevo? I kako ga to oni mogu uredjivati kao da je privatno vlasnistvo?
I na osnovu cega je to Sarajevo najuredjeniji klub? Valjda je svima jasno da je to Siroki. Pitari su umislili da je dolaskom Tana njihov klub postao veliki evropski, da odskacu od ostatka lige a realnost je da se ustvari nista nije promjenilo.
Ni prije Tana nas niste mogli pobjediti, a ev od kad je Tan opet nas ne mozete pobjediti.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedina prednost Sarajeva u odnosu na Široki i sve ostale je Tan. Nista drugo za sada. Siroki ima sve to ostalo sto si ti nabrojao da cete imati ili imate. Nema tu mudrolije.maroonGiant je napisao/la:Jedini manjak Sarajeva u odnosu na SB je kamp (koji je gotov kroz par dana i vjerovatno ce biti kvalitetniji jer je noviji i ulozeno je mnogo vise love...) i stadion koji nije u vlasnistvu kluba ( ali i na tome se radi uveliko..) U svakom ostalom segmentu je rajvosa ispred ili barem u tom rangu (sponzori, clanovi, pripreme, edukacija, rezultati, akademija...) Ali opet svaka cast ljudima iz sirokog i zrinjskog koji takodje rade dobro. Sto se komsija tice u mnogome kaskaju organizaciono za ova tri kluba, imaju stadion na kojem ne rade nista( sramota da u zadnjih 10 godina nisu napravili nista osim farbanja lokomotive i sredjivanja dvije svlacionice a para je bilo dzeko, titule, al tobje vec njihov problem...), takodje sto se tice svega oatalog su iza ovih klubova sto se vidi u padu sportskih rezultata...
Poslano sa mog GT-I9515 koristeći Tapatalk
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Nemam pojma kakvo je stanje a i **** me zaboli kakvo je znam da su vam u upravi i upravi bliski seljacine i klovnovi. Tako da Selju uopste ne spominjemEmirTM87 je napisao/la:Drug stavljas Slobodu, Radnik i Olimpik ispred Zelje sto je u najmanju ruku smijesno.Heller je napisao/la:Pocinjes glupu raspravu jer si butthurt jer vas nisam spomeno. I onda ja imam kompleks. Tipicno za Seljovca.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa bolje i Tan nego ratni profiteri iz Hercegovine.maxmore je napisao/la:Jedina prednost Sarajeva u odnosu na Široki i sve ostale je Tan. Nista drugo za sada. Siroki ima sve to ostalo sto si ti nabrojao da cete imati ili imate. Nema tu mudrolije.maroonGiant je napisao/la:Jedini manjak Sarajeva u odnosu na SB je kamp (koji je gotov kroz par dana i vjerovatno ce biti kvalitetniji jer je noviji i ulozeno je mnogo vise love...) i stadion koji nije u vlasnistvu kluba ( ali i na tome se radi uveliko..) U svakom ostalom segmentu je rajvosa ispred ili barem u tom rangu (sponzori, clanovi, pripreme, edukacija, rezultati, akademija...) Ali opet svaka cast ljudima iz sirokog i zrinjskog koji takodje rade dobro. Sto se komsija tice u mnogome kaskaju organizaciono za ova tri kluba, imaju stadion na kojem ne rade nista( sramota da u zadnjih 10 godina nisu napravili nista osim farbanja lokomotive i sredjivanja dvije svlacionice a para je bilo dzeko, titule, al tobje vec njihov problem...), takodje sto se tice svega oatalog su iza ovih klubova sto se vidi u padu sportskih rezultata...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
TI ustvari pokazujes da si ti tu jedina seljacina. VozdraHeller je napisao/la:Nemam pojma kakvo je stanje a i **** me zaboli kakvo je znam da su vam u upravi i upravi bliski seljacine i klovnovi. Tako da Selju uopste ne spominjemEmirTM87 je napisao/la:Drug stavljas Slobodu, Radnik i Olimpik ispred Zelje sto je u najmanju ruku smijesno.Heller je napisao/la:Pocinjes glupu raspravu jer si butthurt jer vas nisam spomeno. I onda ja imam kompleks. Tipicno za Seljovca.
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo huligana prijete sa kineskim tipkovnicama. Odjava. PozdravSabinho je napisao/la:Pa bolje i Tan nego ratni profiteri iz Hercegovine.maxmore je napisao/la:Jedina prednost Sarajeva u odnosu na Široki i sve ostale je Tan. Nista drugo za sada. Siroki ima sve to ostalo sto si ti nabrojao da cete imati ili imate. Nema tu mudrolije.maroonGiant je napisao/la:Jedini manjak Sarajeva u odnosu na SB je kamp (koji je gotov kroz par dana i vjerovatno ce biti kvalitetniji jer je noviji i ulozeno je mnogo vise love...) i stadion koji nije u vlasnistvu kluba ( ali i na tome se radi uveliko..) U svakom ostalom segmentu je rajvosa ispred ili barem u tom rangu (sponzori, clanovi, pripreme, edukacija, rezultati, akademija...) Ali opet svaka cast ljudima iz sirokog i zrinjskog koji takodje rade dobro. Sto se komsija tice u mnogome kaskaju organizaciono za ova tri kluba, imaju stadion na kojem ne rade nista( sramota da u zadnjih 10 godina nisu napravili nista osim farbanja lokomotive i sredjivanja dvije svlacionice a para je bilo dzeko, titule, al tobje vec njihov problem...), takodje sto se tice svega oatalog su iza ovih klubova sto se vidi u padu sportskih rezultata...
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Kolko se lik napali jer ne spominjem Selju hahaha
Nullius in verba
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- maroonGiant
- Kontakt:
Ne znam meni je cak i drago sto vi tako mislite, vrijeme ce pokazati ali evo trenutno ne vidim nista u cemu ste ispred osim eto tog stadiona koji je u vasem vlasnistvu( sto i nije aman zaman s obzirom koji sve evropski klubovi nemaju svoj stadion...), tako da reci da ste organizovaniji klub nema bas nekog smisla..maxmore je napisao/la: Jedina prednost Sarajeva u odnosu na Široki i sve ostale je Tan. Nista drugo za sada. Siroki ima sve to ostalo sto si ti nabrojao da cete imati ili imate. Nema tu mudrolije.
- Evolve
- Kontakt:
Dabogda mi svi bili ko Arsenal. Bez dugova sa punim stadionima itd... Ova liga ce strasno napredovati. Pogotovo sa ovim skracenjem lige. U to sam uvjeren 100%. Dolazit ce jaci sponzori bolji igraci. U europi ce se dolazit sve dalje i dalje.
NK Široki Brijeg
Trpaju nos svugdje.nevidim sta GA to moglo povrijediti,mozda borba za opstanakHeller je napisao/la:Kolko se lik napali jer ne spominjem Selju hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
U avatar da će Sloboda završiti ispod Zelje na kraju sezone?solinas je napisao/la:Trpaju nos svugdje.nevidim sta GA to moglo povrijediti,mozda borba za opstanakHeller je napisao/la:Kolko se lik napali jer ne spominjem Selju hahaha
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Evolution87
- Kontakt:

kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sad u utakmicu?Ajzea je napisao/la:U avatar da će Sloboda završiti ispod Zelje na kraju sezone?solinas je napisao/la:Trpaju nos svugdje.nevidim sta GA to moglo povrijediti,mozda borba za opstanakHeller je napisao/la:Kolko se lik napali jer ne spominjem Selju hahaha
Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Nemoguce toliko da je nepismen. Vjerujem da je to necija sprdnja.Evolution87 je napisao/la:
kuknjava
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ajzea
Sad u Avatar da zeljo nece pobjediti.
I potpis bira pobjednik
Sad u Avatar da zeljo nece pobjediti.
I potpis bira pobjednik
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 02 sep 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Dodže mi da vrisnem al izdaje me glas.
- molotovljev
Porediti Široki sa Sarajevom je kao da poredite Hoffenheim sa Bayernom.
F.K.SARAJEVO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaka cast, u Hercegovackom derbiju cak 1500 ljudimaxmore je napisao/la:I o tome bi se dalo raspraviti. Baš prigodan članak na ovaj post.salle86 je napisao/la:sem neke navijačke baze od bar 3.000 navijačaHeraklitMracni je napisao/la:Siroki ima sve sto mu treba
imgurl
Šta reći za ostale ako je Široki sa 3000 navijača podbacio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.