U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Golmanov gol ba to samo lud ne vidi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
GradKamena
- Kontakt:
Pa desni stoper i desni bek i nekako mogu proc,ovaj ljevi stoper i ljevi bek su kriminalni,Popovic pravo dobar,Bajc se vec uzdigo glumi zvijezdu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa nevidljiv je, kazakstanci totalno dominiraju na njegovom prostoru.EmirTM87 je napisao/la:Hahahaha samo sam cekao kad cete preci sa Baje na Amira.calcio je napisao/la:Ima ovdje nekih igraca koji su zestoko precjenjeni. Ova nasa sredina na primjer, Hadziahmetovic i Modic.
Koja bolest jbte
Najmlađi a najbolji Amir Hadžiahmetović 1997. godište. Stoperi i Merajić (lijevi bek) najgori.
Popovic dobar, bajic holivud a mihojevic uzasan
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Nije kriv za sve, ali bi se trebao malo smirit, jedan od 2-3 glavna igraca ne bi trebao ovako reagirati na svaku sitnicu, unosi nemir u ekipu...nadam se da ce zabit do krajaforumasmahalas je napisao/la:Dobar je on, imao je par dobrih poteza, ali, treba se malo smiritiEmirTM87 je napisao/la:VIdim on vam je i krivac za sve, kao sto je i Dzeko u A reprezentaciji.
Nevidljiv? Jedan od rijetkih koji se vidi..calcio je napisao/la:Pa nevidljiv je, kazakstanci totalno dominiraju na njegovom prostoru.EmirTM87 je napisao/la:Hahahaha samo sam cekao kad cete preci sa Baje na Amira.calcio je napisao/la:Ima ovdje nekih igraca koji su zestoko precjenjeni. Ova nasa sredina na primjer, Hadziahmetovic i Modic.
Koja bolest jbte
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SuperPippo
- Kontakt:
Ovaj merajic katastrofa, fulio frajer profesiju
Re: RE: Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Nije kriv za sve, ali bi se trebao malo smirit, jedan od 2-3 glavna igraca ne bi trebao ovako reagirati na svaku sitnicu, unosi nemir u ekipu...nadam se da ce zabit do kraja[/quote]
1. Glup prekrsaj bajica
2. Izgubljen duel na 16-metara
3. Jako losa reakcija golmana
2. Izgubljen duel na 16-metara
3. Jako losa reakcija golmana
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Dominiraju svugdje, nema naseg igraca da je ista pruzio u ovoj utakmici.calcio je napisao/la:Pa nevidljiv je, kazakstanci totalno dominiraju na njegovom prostoru.EmirTM87 je napisao/la:Hahahaha samo sam cekao kad cete preci sa Baje na Amira.calcio je napisao/la:Ima ovdje nekih igraca koji su zestoko precjenjeni. Ova nasa sredina na primjer, Hadziahmetovic i Modic.
Koja bolest jbte
Kako gl.p komentator ? Ko je ovaj k.nj ?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da je nakav s RTRS-a sto je prije bio, a evo mozda i grijesimmomirpeh je napisao/la:Kako gl.p komentator ? Ko je ovaj k.nj ?
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 02 sep 2015, 17:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Anel Dzankovic.momirpeh je napisao/la:Kako gl.p komentator ? Ko je ovaj k.nj ?
Don't believe the hype.
"Strucnjaci" ne brukajte se sa tim izdvajanjem pojedinaca
mi uopšte ne igramo kao tim, sve su to individualne solaže igraca, bez neke timske igre i kombinatorike- sve zahvaljujuci levatu selektoru koji je postavio cirkus taktiku
mi uopšte ne igramo kao tim, sve su to individualne solaže igraca, bez neke timske igre i kombinatorike- sve zahvaljujuci levatu selektoru koji je postavio cirkus taktiku
Amir igra odlicno,par puta je razigrao na stranu ...Baja je vec druga prica ,poceo je glumiti zvijezdu al eto sve sto radi sebi radi,al kakva reakcija golmana kod gola,ne mozes primiti glavom gol sa one udaljenosti al nikako 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
pa to i jeste najveci problem, dok se ovdje pojedinci prepucavaju ciji je igrac gori, mi ustvari uopste nemamo tim, niti neku igru a za to je kriv strucni stab koji je postavljen svi znamo kako, i umjesto da o tome vise pricamo i da se na to ukazuje ovdje se gleda kako ce se vise popljuvati neciji igrac, zalosno je to bgm
Pyro is not a crime !
Ovo rijetko ko vidi. Selektor je katastrofalan.let3 je napisao/la:"Strucnjaci" ne brukajte se sa tim izdvajanjem pojedinaca![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- invincible1921
- Kontakt:
pa nije penal skrivio jbt
golmanov go 1/1 ....mada da je ocajan, jeste tu se nema sta pricat . Amira polomise mamu im 
EDIT: JOJ ODBRANE JE.BEM TI

EDIT: JOJ ODBRANE JE.BEM TI
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- primasquadra
- Kontakt:
Graovac bi bolje odigro nego ova dvojica zajedno