U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Hebo te kod nas sve neki veliki talenti,pred svima velika fudbalska budućnost 
bravo hajra
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Toooo
hajmo okrenuti ovo nekako
hajmo okrenuti ovo nekako
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bravo Harise
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Lijep gol, svaka čast.
Da se razumijemo mi ovo i ako pobjedimo eventualno ova igra qrcu nevalja.
Da se razumijemo mi ovo i ako pobjedimo eventualno ova igra qrcu nevalja.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Namjesteno 2/1
Dobar gol ...IDEMO SAD
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj sad Prevljaka, sta čekas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
1946
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mjenjaj nesto hebem ti dijete !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
A reprezentacija treba da ostane u Zenici, a mladje kategorije treba da igraju u nekim manjim gradovima.
Fantastična atmosfera, ovima se noge odsjekle..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
1946
Odj.ebite gdje drugo sa ovom pricomBitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 sep 2015, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa hoces li sta mijenjati idiote jedan
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Sto je najzalosnije upravu siBitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nosi ovog selektora u pm. Nije moguce da imamo slabiju reprezentaciju od yebenog Kazahstana. Nabijem ti biranje po nacionalnom kljucu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Goalgetter, jasmin10 i 27 gostiju.