Hahahahhahah ovaj ne moze u mramoru branitiNKMramor je napisao/la:Ipak je Kjosevski klasa za slabašnog Pirića koji umalo ode u Club Brugge.delinjo je napisao/la: Pusti njih...vidi golmana i sve ti je jasno![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Pa sta ga koji kur.ac branite kad nije nista pokazao. Koji ste bolidi, jos ti spomenu da se Bajic nadavao golova u U21EmirTM87 je napisao/la:Ma brate ne mogu da vjerujem koliko su ovi tuzlaci dosadni, nisu dali reprezentativca zadnjih 30 godina, nisu osvojili nsita 30 godina i onda gdje god vide ista Zeljino pljuju po tome jer smo im ipak mi krivi sto su ispali iz lige.delinjo je napisao/la: Ti ko Bajin advokat...nije ga islo ovu tekmu...slava udarila u glavu...sto ga branis kad je bio los...kad bude dobar pohvali ga![]()
Bajic mozda danas nije pokazao nesto ali nije vala ni ostatak ekipe a oni se uhvatili samo Amira i Baje.
Bajic jeste jedan od najvecih talenata ove generacije, nadam se da ce uspjeti u karijeri, al je danas ko kar.inu odigrao i ne znam sta se branite ko da vam mater psujemo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: U-21, U-19, U-17
jasmin10 je napisao/la:Let, a sta si očekivao od Prevljaka. Pa vidi na sta nam se igra svodi, a ti očekujes da on za 20 minuta napravi nesto.
Igra zvana duga lopta nikome i ti nesto očekujes da napravi.
Realno momak je u boljoj formi od Bajića i zaslužio je da igra.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidim i ja na šta igra lici, imam oči i gledam utakmicu....igra bez igre, aktike bez taktike
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 sep 2015, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Okupila se raja s termina i igra lopte. Nikakvog sistema nema, sve nešto na silu, individualni potezi. Drago mi je da nisam previše pažnje obrać'o na ovu utakmicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa jbm ti selektora i ko ga dovede. Od kog mi gubimo jbtee dal je moguce, Kazahstan izgleda ko Brazil kad igra protiv nas.
@mramor Kjosevski i jest klasa za ovu klocinu, onakav gol ne bih ni ja primio sto nikad nisam stao na gol
@mramor Kjosevski i jest klasa za ovu klocinu, onakav gol ne bih ni ja primio sto nikad nisam stao na gol
Dželu ili Uščuplića za selektora. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Odmah poslije utakmice majmunu uruciti otkaz dovesti ponovo Jagodica ili Vinka Marinovica.
Hebem mater svima koji ikada izaberu Kosevo za ovakve utakmice , hebem Nestorovicu dijete u picku !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ovo je sramotan pristup. Kurcobolja na najvecem mogucem nivou. Trening utakmice se igraju sa vise zelje, volje, htjenja, intenziteta...nabijem ih sve do jednog na celu sa selektorom kolovodjom. Mrs!
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ovdje se mnogi neće od fudbala hljeba najest.
Realno Hodžić i Prevljak su potencijali i za nadati se da ce dijaspora da izbaci nekog igrača jer ovih iz naše lige nema neke koristi.
Realno Hodžić i Prevljak su potencijali i za nadati se da ce dijaspora da izbaci nekog igrača jer ovih iz naše lige nema neke koristi.
Ovolika sebicnost vecine igraca moze samo znacit jedno a to je da selektor blage veze nema i da nezna da postavi nijednu normalnu taktiku.
Prevljak i Bajic jedan kroz jedan. Nijedan ni drugi da ista pokazu u repki. Hodzic tu i tamo jedino koji otskace od ovi igraca.
Prevljak i Bajic jedan kroz jedan. Nijedan ni drugi da ista pokazu u repki. Hodzic tu i tamo jedino koji otskace od ovi igraca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Uscuplic je u Nestorovicevom stabu ja mislimMaestro^^ je napisao/la:Dželu ili Uščuplića za selektora.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Goalgetter
- Kontakt:
Safeta Susica za trenera U21 repke. 
Jeste ovo bruka, ali realno, ovi igraci i nisu za nekog veceg dometa sem nekoliko pojedinaca.
Jeste ovo bruka, ali realno, ovi igraci i nisu za nekog veceg dometa sem nekoliko pojedinaca.
- invincible1921
- Kontakt:
Hodzic i Hajradinovic ozbiljni igraci, Amir i jPrevljak os mozda jedan ili dvojica imaju potencijal...ovo ostalo vrhunac nasa liga
Selektro ocaj
vise tecnosti i uigranosti ima na nasem terminu nego ovdje
Selektro ocaj
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Još lakše onda , samo neka se zamjene.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Uscuplic je u Nestorovicevom stabu ja mislimMaestro^^ je napisao/la:Dželu ili Uščuplića za selektora.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- FranckRibery
- Kontakt:
EmirTM pa kako ce bolan dati od ovih vasih uhljupa sto ubacuju vase igrace tzv sarajevski lobi. Evo igraju 5 iz Zelje, onda bi trebalo i 5 iz Slobode jer su nasa djeca vazda u ovim generacijama vase dobijali tako da nemoj o tome pricati molim te. Govedarica nije pozvan a igracina je spram ovog Popovica iz Celika itd .... ima tu jos djece i iz Zelje sto su trebali biti ovdje a nisu ali drugom prilikom. Bice drugih selektora. izborice se ta djeca a ovih babinih sinova nece nigdje biti.
Pirija je pozvan zbog prijasnjih zasluga kod Jagodica inace ne bi ni njeg bilo.
- Ponos Torina
- Kontakt:

od koga mi gubimo
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Dobri su momci, ima talentovane raje. Treba samo razmotriti da im za sljedeću utakmicu angažuju nekog trenera da ih malo usmjeri, ne može se ovako, svaka normalna selekcija ima trenera.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Pa jarane kad jedan duzi period ne budeteniznlige ispadali..mozda se i desi to...da neki vas igrac uletiFranckRibery je napisao/la:EmirTM pa kako ce bolan dati od ovih vasih uhljupa sto ubacuju vase igrace tzv sarajevski lobi. Evo igraju 5 iz Zelje, onda bi trebalo i 5 iz Slobode jer su nasa djeca vazda u ovim generacijama vase dobijali tako da nemoj o tome pricati molim te. Govedarica nije pozvan a igracina je spram ovog Popovica iz Celika itd .... ima tu jos djece i iz Zelje sto su trebali biti ovdje a nisu ali drugom prilikom. Bice drugih selektora. izborice se ta djeca a ovih babinih sinova nece nigdje biti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DzemoVoliMarmeladu, signalidunapark i 49 gostiju.