NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: Svaštara
Julius HodgeGreivis je napisao/la:Sramotno je kakvim se lazima Donniele sluzi da ocrni jednog od najboljih igraca ikada.
Momci koji je za vas drugi najbolji sg svih vremena? Iverson ili Wade. Ne mogu da se odlucim.
za davisa se slazemo, htio sam reci da imamo novog timmya, ali neka, polako, vrijeme je pred njim... na pravom je putu da postane takav skromni velikan!alemsa je napisao/la:Jedan se vec pojavioKK_Bosna je napisao/la:@kobe, to je to... uzivajmo jos barem ovu sezonu pred nama u ovim majstorima... proci ce jos mnogo vremena dok se ne pojave takva dva genijalca
Anthony Davis
Drugi prevazidjen LBJ-om.
Tako da nea potrebe za mnogo vremena
a LBJ i kobe nemaju nijednu dodirnu tacku.. ni po poziciji, ni po stilu igre, a ni po prstenjima...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dawkins umro u 58-oj.
Legenda,a definitivno prerano ode...
Kobe Bryant ulazi u svoju 20. sezonu u NBA ligi i tako će postati igrač s najviše sezona u jednoj ekipi. Pretekao je Johna Stocktona koji je 19 sezona proveo u Jazzu. Ipak, osim ove impresivne statistike, postoji još jedna koja je možda i još impresivnija – postoje samo četiri igrača u povijesti lige koja su odigrala više minuta od Kobea. Igrači koji su nedostižni, Kareem Abdul-Jabbar i Karl Malone (66.297 i 63.493 minuta respektivno), dok dvojac Jason Kidd i Wilt Chamberlain (56.199 i 55.418 minuta respektivno) bi Bryant s 55.415 minuta mogao stići do kraja ove sezone. Očigledno je da će Wilt pasti na peto mjesto već tijekom prve utakmice (vrlo moguće i na šesto mjesto s obzirom na to da Kevinu Garnettu treba oko 230 minuta da bi stigao legendu Lakersa), a Kobe vrlo lako može stići i Kidda ako ga ozljede zaobiđu.
Kada smo već kod ozljeda, zadnje tri godine Kobe je završio sezonu s ozljedom. Prvo je to bila Ahilova tetiva lijeve noge, zatim je imao frakturu koljena i onda ozljeda ramena prošle sezone. Ipak, ove godine jedan od asistenata Byronu Scottu, Gary Vitti očekuje limitirane minute za jednog od najboljih igrača svih vremena što bi mu trebalo produžiti igrački vijek na barem još jednu godinu.
Inače, Scott je već spomenuo i priznao kako preuzima dio odgovornosti što je došlo do preranog kraja sezone za Mambu. Scott je rekao: „On je imao na umu mnogo minuta koje je mislio da može podnijeti, dok sam ja mislio da ipak može malo više. Naravno, kada budemo pričali početkom sezone ponovo ću ga pitati koliko može igrati, pa ćemo početkom kampa zasigurno više znati. Mislim da ću ovaj put njega poslušati i dati ću mu minute koje on misli da može podnijeti.“
Vitti, koji je zaslužan za stanje igrača tijekom sezone, rekao je: „Ne znamo još. Ako igra 25 minuta manje su šanse da bude ozljeđen nego s 35 minuta, ali mislim da je to što je igrao prosječno 35 minuta nije imalo mnogo veze s time što se ozljedio. Mislim da je Byron neopravdano obilježen kao glavni krivac.“
Scott se „zakleo“ da će biti vrlo oprezan sa Bryantom tijekom trening kampa s obzirom na njegov oporavak, ali da oprez neće stati s krajem trening kampa i da će se nastaviti sa sezonom koja nadolazi. Naravno, dok Bryant ne prođe kroz sezonu, sve je ovo samo špekulacija. Nas ništa ne može zaustaviti da diskutiramo o tome koliko će Bryant igrati, ali na konačni odgovor treba čekati sve do kraja listopada, kada i počne nova sezona.
Kada smo već kod ozljeda, zadnje tri godine Kobe je završio sezonu s ozljedom. Prvo je to bila Ahilova tetiva lijeve noge, zatim je imao frakturu koljena i onda ozljeda ramena prošle sezone. Ipak, ove godine jedan od asistenata Byronu Scottu, Gary Vitti očekuje limitirane minute za jednog od najboljih igrača svih vremena što bi mu trebalo produžiti igrački vijek na barem još jednu godinu.
Inače, Scott je već spomenuo i priznao kako preuzima dio odgovornosti što je došlo do preranog kraja sezone za Mambu. Scott je rekao: „On je imao na umu mnogo minuta koje je mislio da može podnijeti, dok sam ja mislio da ipak može malo više. Naravno, kada budemo pričali početkom sezone ponovo ću ga pitati koliko može igrati, pa ćemo početkom kampa zasigurno više znati. Mislim da ću ovaj put njega poslušati i dati ću mu minute koje on misli da može podnijeti.“
Vitti, koji je zaslužan za stanje igrača tijekom sezone, rekao je: „Ne znamo još. Ako igra 25 minuta manje su šanse da bude ozljeđen nego s 35 minuta, ali mislim da je to što je igrao prosječno 35 minuta nije imalo mnogo veze s time što se ozljedio. Mislim da je Byron neopravdano obilježen kao glavni krivac.“
Scott se „zakleo“ da će biti vrlo oprezan sa Bryantom tijekom trening kampa s obzirom na njegov oporavak, ali da oprez neće stati s krajem trening kampa i da će se nastaviti sa sezonom koja nadolazi. Naravno, dok Bryant ne prođe kroz sezonu, sve je ovo samo špekulacija. Nas ništa ne može zaustaviti da diskutiramo o tome koliko će Bryant igrati, ali na konačni odgovor treba čekati sve do kraja listopada, kada i počne nova sezona.
Sjetih se one priče Iggy vs Melo za vrijeme Olimpijade. Iggy je danas MVP finala s prstenom dok Melo ne može biti ni MVP lutrije. Citiram te samo da potvrdiš da sam najveći poznavaoc košarke na forumu.KK_Bosna je napisao/la:lk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A sjeti se price o David Lee i Aldridge 2010-e, David Lee danas ima prsten, dok luzer Aldridge samo jednom prvu rundu prosao.

Ne trolaj. Te se priče ne sjećam, ako je bila podsjeti me. A uostalom Lee ima prsten kao 13. igrač. To je isto kao da ja poredim Hardena i Baynesa.alemsa je napisao/la:A sjeti se price o David Lee i Aldridge 2010-e, David Lee danas ima prsten, dok luzer Aldridge samo jednom prvu rundu prosao.
U tome i jeste fazon, samo ti skrecem paznju na post iznad mog. A koja je to Iggy bio opcija na GSW? Ulazio s klupeKawhi je napisao/la: Ne trolaj. Te se priče ne sjećam, ako je bila podsjeti me. A uostalom Lee ima prsten kao 13. igrač. To je isto kao da ja poredim Hardena i Baynesa.
sto jest, jest, ispade da si ti bio u pravu, a ne lud kako su mnogi smatraliKawhi je napisao/la:Sjetih se one priče Iggy vs Melo za vrijeme Olimpijade. Iggy je danas MVP finala s prstenom dok Melo ne može biti ni MVP lutrije. Citiram te samo da potvrdiš da sam najveći poznavaoc košarke na forumu.
aleme... igoudala je MVP finala ili sam ja nesto sanjao?alemsa je napisao/la:U tome i jeste fazon, samo ti skrecem paznju na post iznad mog. A koja je to Iggy bio opcija na GSW? Ulazio s klupeOvakvih titula nek uzme jos 5, Melo je igracina za njeg. Melo ce u svakom timu u NBA biti prva ili druga opcija, osim u OKC gdje bi bio 2A (mozda i druga ako bi Westbrook malo vise bio play). Dok Iggy ulazi s klupe, da je onaj Iggy iz Philly kad je imao jaku ulogu, pa tu i tamo, medjutim ovo ne, ljudi mu se sklanaju da puca imo 7 poena prosjek, 10 u playoffu i on ce se poredit kao s Melom zbog titule, hajde Bogati
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
i?
pa pricas o njemu da nema nikakvu ulogu... a covjek znaci najkorisniji igrac u najvaznijoj seriji (na stranu sto je lebron bio najkorisniji igrac, ali je igobudali dodijeljena nagrada)... ono kao da govoris za kuzmica da mu prsten ne igra ulogu 
KK_Bosna je napisao/la:pa pricas o njemu da nema nikakvu ulogu... a covjek znaci najkorisniji igrac u najvaznijoj seriji (na stranu sto je lebron bio najkorisniji igrac, ali je igobudali dodijeljena nagrada)... ono kao da govoris za kuzmica da mu prsten ne igra ulogu
coj'ku se sklanjali u finalu da puca, doslovno, znaci ono pustali ga k'o Ronda dede mi
Cisti role igrac bio u GSW-om pohodu na titulu
mnogi veliki igraci nisu imali sut... nije to jedini segment kosarkaske igre...
ja ga licno ne volim jos od vremena iz phillya jer je za mene on cisti siledzija i cisti predstavnik one filozofije "amerikanci igraju samo na snagu, rvopljani na znanje"
ja ga licno ne volim jos od vremena iz phillya jer je za mene on cisti siledzija i cisti predstavnik one filozofije "amerikanci igraju samo na snagu, rvopljani na znanje"
lik bio cisti role igrac covjece, sta ti je jara, kakva su vam to poredjenja.KK_Bosna je napisao/la:mnogi veliki igraci nisu imali sut... nije to jedini segment kosarkaske igre...
To je isto da je Green igrom slucaja bio MVP finala i ti meni dodjes i govoris kako je nesto bolji od Aldridge-a i Blake Griffina kuknjava jos je Green imao jacu ulogu od Iggija. Ili cak sta vise eto Lee
@Aleme ti misliš da bi ekipa u kojoj je Melo prva, druga ili treća opcija mogla biti prvak?

Hvala, hvala.KK_Bosna je napisao/la:
sto jest, jest, ispade da si ti bio u pravu, a ne lud kako su mnogi smatrali![]()
Prije nego Iggy sigurno, pokuso je on biti prva opcijaKawhi je napisao/la:@Aleme ti misliš da bi ekipa u kojoj je Melo prva, druga ili treća opcija mogla biti prvak?
A kao druga-treca sigurno, i to sa dosta ekipa, daj ga sad nama, daj ga Clippama, OKC, GSW, Cle. Sto to nebi bio medju favoritima
Pokušao je i Melo biti prva opcija. Eno dominira lutrijom sad. Nema šanse da bi i jedna od tih ekipa bila ozbiljnija s njim nego što je sad. Pa čak ni Clippe.alemsa je napisao/la:Prije nego Iggy sigurno, pokuso je on biti prva opcijaKawhi je napisao/la:@Aleme ti misliš da bi ekipa u kojoj je Melo prva, druga ili treća opcija mogla biti prvak?
A kao druga-treca sigurno, i to sa dosta ekipa, daj ga sad nama, daj ga Clippama, OKC, GSW, Cle. Sto to nebi bio medju favoritima
Pa normalno , gdje bi bili ozbiljniji.
Pokuso, pa da obicno pokusaji od prvih opcija imaju 25 poena prosjek kroz karijeru na .455% suta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.