Studiranje
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ja ga podjebavao, ti odgovaras socnim psovkama, ja opet to iskuliram jer je bilo iz dobre namjere, ali shvatam. Frustracije, godine, razocarenje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa to ti samo mislis da je neko platio, naveo sam ti svoj primjer gdje su isto tako pricali da sam preko stele upisao fakultet.. prosjek u srednjoj mi bio 2,9 i ja sjeo naucio za prijemni polozio i onda oni sa prosjekom 5.0 sto su su u pakas profesorima uvlacili za ocjenu i bili nesposobni da poloze prijemni dodju meni s pricom kolko si platio za upis, ja im kazem 5000 i sa uzitkom im gledam facuAsharaK je napisao/la:Ocito ne shvatas sta pokusavam reci. Lik je htio podjebat, prvi je poceo, a sa tim likom nikad progovorio nisam. Ne znam sta je imao podbadat. Ja nisam nigdje rekao da sam ja trebao upast, ja kazem da ne trebaju upasti ni oni koji plate da upadnu. Izvini ako ti mislis drugacije.
This time next year we'll be millionaires.
E nemoj da pricas svasta Allaha ti. Jel ti znas da je skoro bio prijemni u Sa, cura imala 0 bodova. Jel tebi potrebno crtati ili sta?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma nećeš ništa izgubiti sa tim što se nisi upisao, yebo godinu tamam da odmoriš malo. A možda ti i ne bi bilo loše da nađeš kakvog posla, ako ti se osladi dobro je a ako shvatiš da to nije baš lako ima da završiš fakultet ko iz piččkeAsharaK je napisao/la:Ma otici cu brale, nemam sta izgubit. Da mi je krivo, krivo mi je, jer znam koliko sam ucio. Ali ne gleda se koliko si ucio i sta si ucio. Cekat priliku.
Evo ja sam ga upisao odmah poslije srednje, i dobro nešto sam položio nešto nisam uglavnom šanse su mi dosta male da upišem sljedeću godinu. Al' sam sam sebi kriv, konstantno sam se zayebavao, možda je bolje bilo da sam odmorio godinu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma boli me druze qrac, jel ona uticala na to da se ti upises i da je platila? Nije, nema potrebe da ti bude krivo sto se ona upisala a ti nisi..
Brate ti lutas sa jedne stvari na drugu, bjezis od onog sto pokusavam reci. Ali hajde nema veze, vide drugi ako ti ne vidis.
Faraon druze, ma ucit cu njemacki i polagat, ugl necu sjediti bezveze.
Faraon druze, ma ucit cu njemacki i polagat, ugl necu sjediti bezveze.
Polozen zadnji ispit iz druge godine. Ostala mi jos ta **** teorija iz elastostatike koju moram polozit jer ne mogu predmet iz prve prenijet u trecu. E moj Kljuno sta mi radis...
Pa sto spominjes uopste tu curu, kakve ona ima veze s tobom... i ako je platila nista novo u nasoj drzavi, a ti krenuo redom da vrijedjas prvo momka na forumu, pa onda tu curu bez ikakvih dokaza, kakve veze sto je u sarajecu imala 0 bodova mozda nije ni izasla na prijemni pa pisalo 0.. a za dvije sedmice mozes naucit prijemni da bez greske uradis na tuzlanskom fakultetu.
Hahahahha opet on. Pa ja nmg da vjerujem, cuj nije izasla a cura ide sa mnom u razred. za dvije sedmice mozes naucit, ja ucim dva mjeseca. Ali cijelo vrijeme ucim pogresno jer yebeni fakultet nema preporucene yebene literature druze
E nemoj ni ti svasta da pricas, je li prijemni u Sa bio identican tom u Tz pa cura polozila a nije imala vremena da to nauci?AsharaK je napisao/la:E nemoj da pricas svasta Allaha ti. Jel ti znas da je skoro bio prijemni u Sa, cura imala 0 bodova. Jel tebi potrebno crtati ili sta?
Sto kod nas jedan prof. rece, ispiti ne mogu pokazati pravo znanje studenta, to je samo uzimanje uzoraka da bi se lakse odredila ta neka ocjena, koja opet nije pravo mjerilo znanja. Mozda joj je u Tz bas doslo ono sto je ucila i za prijemni u Sa, mozda su je bas pitanja potrefila, mozda je u Tz pokusavala uraditi i one zadatke koje nije znala, jer je shvatila da se zajebala sto u Sa to nije radila pa imala 0b, dosta raje kod nas cim procita zadatak odustane od istog, umjesto da pokusa da radi pa mozda dobije bod koji ce ga izvuci, nije se jednom desilo kod nas na matematici ili tehnikama programiranja da te bas to "dodatno" sto napises izvuce da imas 10b, a u "najgorem" slucaju, mozda je u Tz uspjela sta i prepisati a u Sa joj nisu dali.
Najlakse je napasti nekog da je platio, nasao stelu, pustio ga rodjak itd itd...Nikad mi sami sebi nismo krivi sto padnemo ispit..Ja zbog ovog jednog lika 2x obnovih prvu godinu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako bi sutra podnio da najgora studentica prva dobije posao u Bosnalijeku, ovo je Sarajevo, BiH, navikni se ili se hvataj "alata" i sam sebi stvaraj posao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kakva ba preporucena literatura, uzmes ucis gradivo iz srednje i ne mozes masit.. a za dva mjeseca si mogao od prvog osnovne sve prec..
Hahaha brate moj. Uzmi prijemni i vidi da li postoji ono u planu i programu na TK.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pa kako su onda ostali polozili prijemni ako nema tih stvari u planu i programu ?
Svi drugi imali preporučeno literaturu osim tebe. Ja preko OLX-a prodao 500 komada te preporučene literature 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Matematika ima, i pola ovog. Uzmite i pogledajte, ima dosta i srece 
Ma de ba kakav plan i program.. ni japanski se toliko ne moze razlikovat od tuzlanskog, bas oni u sarajevu citaju lektire na hemiji a na fizici historiju uce, pusti te price svi su krivi samo ja nisam
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
⭐
- Evolution87
- Kontakt:
Ma uglavnom buraz sam si sebi kriv sto ni na drugom roku nisi uspio da polozis prijemni. Nije ti kriva ni ta cura sto je navodno imala stelu, niti neko od nas sa foruma ili neko peti i deseti. Ali jbg, bosnji je uvijek neko drugi kriv samo on nije.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Normalno da sam ja kriv. Nisam ucio ono sto sam trebao uciti i to je to. Nazalost po mene ucio sam pogresne stvari.
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, BaiMai, Bing [Bot], kraljttbvb, napoleon72 i 12 gostiju.