Probaj na yt naci Toni Milun cuo sam da je on dobar..theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
This time next year we'll be millionaires.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ima njegov sajt al mi nije specijalno pomogao. Dobro mi je dosao u srednjoj, a sad bgm slabo 
⭐
http://www.tonimilun.com/predmeti/fakul ... -faks.htmltheboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
Možda ovdje ima nešto
Edit: Zakasnih
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 02 sep 2015, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
http://www.etf-znanje.dza.ba/category/f ... matika-ii/theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Inace lik je na ETF u Tz, postavlja klipove matematike 1 i 2 i svega ostalog vezanog za ETF
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pozdrav, samo da vidim ako nekom treba bubica za ispita (blutu) nek mi se javi u pp ili na broj 062792295, cijena 25 KM sa baterijom.
I ako neko zna neki dobar nacin za marketing , platio bih mu
unaprijed hvalaa
I ako neko zna neki dobar nacin za marketing , platio bih mu
unaprijed hvalaa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- theboss_RD07
- Kontakt:
A vidi stvarno, ovaj dio nisam ni vidio. Hvala drugoviOtelo je napisao/la:http://www.tonimilun.com/predmeti/fakul ... -faks.htmltheboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Možda ovdje ima nešto
Edit: Zakasnih
pogledat cu i ovo. HvalaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:http://www.etf-znanje.dza.ba/category/f ... matika-ii/theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Inace lik je na ETF u Tz, postavlja klipove matematike 1 i 2 i svega ostalog vezanog za ETF
⭐
Joj ovog haslera al ulijece s bubicama
"Prodajemo vutru iznajmljujemo bubice..." to jel?
- pintol_TM87
- Kontakt:
mora se od neceg zivjetiMomciluk je napisao/la:Joj ovog haslera al ulijece s bubicama![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Grupe po fejsbuku, one prva druga treca itd godinapintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, samo da vidim ako nekom treba bubica za ispita (blutu) nek mi se javi u pp ili na broj 062792295, cijena 25 KM sa baterijom.
I ako neko zna neki dobar nacin za marketing , platio bih mu![]()
unaprijed hvalaa
pintol_TM87 je napisao/la:mora se od neceg zivjetiMomciluk je napisao/la:Joj ovog haslera al ulijece s bubicama![]()
"Prodajemo vutru iznajmljujemo bubice..." to jel?samo iznajmljivanje haha
Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,
danas dodje, opsova hljeb, po defaultu. Niti mu je hljeb kriv, niti iko drugi, sam je sebi. I opet ga neko nadje podrzavati. Jos se nasao uvrijedjen na ono sto ljiljan rece pa poce da vrijedja. Ma hajde molim te. I neka sam ja najgora, sto govorim nesto sto je pozitivno za njega.
Na kraju krajeva, sjeti se onoga, sve sto te zaobislo nije te moglo snaci i obratno. I obrati paznju na jezik i ponasanje i sve ce biti puno bolje.
danas dodje, opsova hljeb, po defaultu. Niti mu je hljeb kriv, niti iko drugi, sam je sebi. I opet ga neko nadje podrzavati. Jos se nasao uvrijedjen na ono sto ljiljan rece pa poce da vrijedja. Ma hajde molim te. I neka sam ja najgora, sto govorim nesto sto je pozitivno za njega.
Na kraju krajeva, sjeti se onoga, sve sto te zaobislo nije te moglo snaci i obratno. I obrati paznju na jezik i ponasanje i sve ce biti puno bolje.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
@Momciluk
Treba ovog lika slušati, vidi se da covjek poznaje materiju svu na forumu
Vidi se po nik-u da je izuzetno pametan lik, odabrao ga je fino na Seju drka svaki dan i usput baci koji post na forumu

Treba ovog lika slušati, vidi se da covjek poznaje materiju svu na forumu
Vidi se po nik-u da je izuzetno pametan lik, odabrao ga je fino na Seju drka svaki dan i usput baci koji post na forumu
Seo, molicu lijepoEld0rado je napisao/la:@Momciluk
Treba ovog lika slušati, vidi se da covjek poznaje materiju svu na forumu![]()
![]()
Vidi se po nik-u da je izuzetno pametan lik, odabrao ga je fino na Seju drka svaki dan i usput baci koji post na forumu![]()
A ko si to ti da nekog osudjujes zbog psovke i sta ja znam cega vec?uschtipak je napisao/la:Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Boziji poslanikcala je napisao/la:A ko si to ti da nekog osudjujes zbog psovke i sta ja znam cega vec?uschtipak je napisao/la:Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,
- Evolution87
- Kontakt:
Eh idemo sad ponovo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
**** ga, ja sam kriv jer je lik pokusao podjebat, ali nejse.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Je.bo ih psiholog, nisam nikad išao po tim doktorima hvala Bogu, a sad za fakultet bi da me šalju psihilogu, e neće Bogami moći, odoh privatno da mi izda samo te potvrde.Kandidat koji je ostvario pravo na upis, dužan je da priloži ljekarsko uvjerenje koje će pored pregleda opšteg zdravstvenog stanja sadržati pregled psihologa.
Nisam lud da idem psihologu, pa da mi kaže da sam lud i da se ne školujem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
ako znaš engleski dobro, možeš na youtubeu sve živo naći.
michael van biezen objašnjava fiziku boli glava, što znači da dobro i matematiku objašnjava.
Pa misli ona ustipak, da je nakon sto je ovaj opsovao hljeb na forumu, bog otisao do farmaceutskog fakulteta i namjerno ispravio prijemni od ovog asharaka i to tako da bude odma ispod granice.. sta znas svasta je moguceDenvald je napisao/la:Pa šta ako je rekao **** te hljeb?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.