Očigledno da ti fali messilla, gubiš se.uschtipak je napisao/la:A sta mi fali sad?shzna je napisao/la:E uštipče da navijaš za Želju ne bi ti niko ništa smio..
Ništa, prebaci se malo južnije i bićeš omiljena u društvu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Očigledno da ti fali messilla, gubiš se.uschtipak je napisao/la:A sta mi fali sad?shzna je napisao/la:E uštipče da navijaš za Želju ne bi ti niko ništa smio..
Eh kad sam ja to predložio svima bruda, ali niko da me poslušaTribalian je napisao/la:Ne znam kako se ranije nisam setio da je stavim na ignore
Nikad nije kasno.bagrcavi je napisao/la:Eh kad sam ja to predložio svima bruda, ali niko da me poslušaTribalian je napisao/la:Ne znam kako se ranije nisam setio da je stavim na ignore
legenda reala je napisao/la:kuknjava
Mislis da je to razlog?shzna je napisao/la:
Ništa, prebaci se malo južnije i bićeš omiljena u društvu
bagrcavi je napisao/la:
samo da se zna![]()
gospodin velki .pozdrav iz Sarajeva
and...MAMIC je Kralj nad Kraljevima pozdrav iz Srbije ali ne samo zbog ovog snimka nego za sve one ostale snimke . . .
Samo on ne razmišlja da je dobar sa našim susjedima zato jer je miroljubiv i zato jer ih zbilja poštuje, već zato jer ga ne volimo mi Hrvati, pa mora imat prijatelje barem negdje. Ak je vama Srbima i Muslimanima tako dobar i "legenda" i "Kralj" slobodno si ga uzmite da radi cirkustamo kod vas...Mi ga ne želimo!!!!
Molicu dokaze kolega.shzna je napisao/la:Pored toga što kontriraš
Romagnoli13 je napisao/la:Selam! Gdje je nestao onaj JackTheStripper? Imam par pitanja za njega.
uschtipak je napisao/la:Svaka cast na iskrenosti. Imas tufahiju od mene.![]()
Toliko o doticnom gospodinu.