Radi se o odličnoj košarkašici,velikom fanu manjeg Bg kluba i elitnoj prostitutki.MaGiCa je napisao/la:Ako 1 Ana Dabović navija za Federera čak i kad ovaj igra protiv Djokovića: zašto ne bi mogao i 1 navijač Borca iz BL da navija za Rogera, a ne za NovakaGreivis je napisao/la:Kako je moguce da navijac Borca navija za Rogera a ne za Novaka?![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Roger sinoc rutinski kako smo i ocekivali,kao sto je bilo ocekivati da opet onako hvata poluvolej na drugi servis
:D....jednostavno njegova igra ulijeva samopozudanje svima nama,i mislim da sa ovom igrom,do finala i meca sa Novakom nece imati vecih problema,nadam se bez izgubljenog seta,idemo dalje babuka...GO ROGER!!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:Roger sinoc rutinski kako smo i ocekivali,kao sto je bilo ocekivati da opet onako hvata poluvolej na drugi servis![]()
:D....jednostavno njegova igra ulijeva samopozudanje svima nama,i mislim da sa ovom igrom,do finala i meca sa Novakom nece imati vecih problema,nadam se bez izgubljenog seta,idemo dalje babuka...GO ROGER!!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ajde ajde popij ti lekićppppp je napisao/la:Radi se o odličnoj košarkašici,velikom fanu manjeg Bg kluba i elitnoj prostitutki.MaGiCa je napisao/la:Ako 1 Ana Dabović navija za Federera čak i kad ovaj igra protiv Djokovića: zašto ne bi mogao i 1 navijač Borca iz BL da navija za Rogera, a ne za NovakaGreivis je napisao/la:Kako je moguce da navijac Borca navija za Rogera a ne za Novaka?![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
@dantes
Čemu vrijeđanje ?
Čemu vrijeđanje ?
brate srpsku sportsku heroinu si nazvao kurbom? i još pitaš?!ppppp je napisao/la:@dantes
Čemu vrijeđanje ?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa kad je tako,raspitaj se malo po Bg pa mi se javi...DANTES je napisao/la:brate srpsku sportsku heroinu si nazvao kurbom? i još pitaš?!ppppp je napisao/la:@dantes
Čemu vrijeđanje ?
cuj raspitaj se......ppppp je napisao/la:Pa kad je tako,raspitaj se malo po Bg pa mi se javi...DANTES je napisao/la:brate srpsku sportsku heroinu si nazvao kurbom? i još pitaš?!ppppp je napisao/la:@dantes
Čemu vrijeđanje ?

kad ti budes sa njom onda mozes nesto reci... a ovako nisi korektan nikako

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
jesi se u Cincinatiju tako smijao,priznaj da jesiMancini je napisao/la:delinjo je napisao/la:Roger sinoc rutinski kako smo i ocekivali,kao sto je bilo ocekivati da opet onako hvata poluvolej na drugi servis![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliko ti je godina sine? On sa 34 godine ne razmišlja izgleda o povlačenju nego još koji milion da zaradi.delinjo je napisao/la:jesi se u Cincinatiju tako smijao,priznaj da jesiMancini je napisao/la:delinjo je napisao/la:Roger sinoc rutinski kako smo i ocekivali,kao sto je bilo ocekivati da opet onako hvata poluvolej na drugi servis![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Jel ti pises ovo pa reklamiras stalno?formance je napisao/la:Najzanimljiviji mečevi drugog kola - 1.dio
http://****/us-open-2015-najzaniml ... ola-1-dio/

Ruzna je.DANTES je napisao/la:brate srpsku sportsku heroinu si nazvao kurbom? i još pitaš?!ppppp je napisao/la:@dantes
Čemu vrijeđanje ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa jaGreivis je napisao/la:Jel ti pises ovo pa reklamiras stalno?

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Žalosno je vidjeti Rafu koliko slavi protiv igrača kao što su Schwartzman. Tek ovdje vidiš koliko je pao u igri. Šteta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj argentinac ne igra loše...Unofficialpage je napisao/la:Žalosno je vidjeti Rafu koliko slavi protiv igrača kao što su Schwartzman. Tek ovdje vidiš koliko je pao u igri. Šteta.
Zdravo. Fan sam Rogera Federera. Moze li molim vas (opet) biti pokrenuta diskusija o Rafaelu Nadalu i njegovom dopingiranju i silent banu. Hvala. 

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 03 sep 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Od ovoga i Damir jace izgleda.Unofficialpage je napisao/la:Žalosno je vidjeti Rafu koliko slavi protiv igrača kao što su Schwartzman. Tek ovdje vidiš koliko je pao u igri. Šteta.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A komentatori su postali dosadni i providni sa svojim komentarima.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 sep 2015, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.