a ti si neki organ ovdje ?Momciluk je napisao/la:Greivis je napisao/la: Vidi Juke uspio se sa De Bruyneom slikati.nije ovo druze De Bruyne
Ti si momak ovde izgleda zaluto.. produzi do pdf "Ostalo"bordobijeli je napisao/la:eto nema Safeta pa opet slabo se prica o utamici ,svi su pisali kako je on uzrok tome a ocito je do nas navijaca
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Mozakbordobijeli je napisao/la:a ti si neki organ ovdje ?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=68360 evo da ti olaksam mozda ne mozes pronaci
This time next year we'll be millionaires.
- JackTheStripper
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:a ti si neki organ ovdje ?Momciluk je napisao/la:Greivis je napisao/la: Vidi Juke uspio se sa De Bruyneom slikati.nije ovo druze De Bruyne
Ti si momak ovde izgleda zaluto.. produzi do pdf "Ostalo"bordobijeli je napisao/la:eto nema Safeta pa opet slabo se prica o utamici ,svi su pisali kako je on uzrok tome a ocito je do nas navijaca
Organ, kao sto je tvoj pape bio u reprezentaciji.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
moj je pape kao i meša sto je moj

Dobro druze ne moras vrijedjatJackTheStripper je napisao/la: Organ, kao sto je tvoj pape bio u reprezentaciji.
Nazalost ja mislim da je strah prisutan. Ocito je da ne vjerujemo nasim igracima. Ja mislim da ih mozemo iznenaditi ali obecati tako nesto iz ove utakmice moze samo teski optimista. Ipak da pocrtam nema momcadi koja ce ovu nasu reprezentaciju razbiti kada su logicno postavljeni na terenu i ako imaju zelju za uspjehom. Ova Belgija je lani unistila Hrvatsku u Zagrebu a u njih jedva uzeli bod. Totalno nepredvidljiva momcad a po imenima u rangu Argentine. Zato i nema euforije. Makar po meni. Ljudi ne znaju sto ce se tamo dogadjati i strah nas dere. Ja cekam naseg Miralema ili Dzeksona. Ovo su utakmice gdje se upisiva u legende. Jos 2 covjeka ce biti jako vazna. Mujdza i Begovic. Bega mora biti na 110 posto da bi ih mi dobili jer ce oni napraviti svoju kvotu sansi. Velika je pogreska sto nema Grahovca jer bi on i Besic zajedno mogli ogroman posao u defanzivi napraviti a obadvojica znaju iznijeti loptu. Bojim se da ce Medo ako bude igrao znacajno umanjiti nase sanse. U Zenici su nam dolazili na 20 metara kako su htjeli. Ipak vjerujmo u nase. Ako moze Vales mozemo i mi.Momciluk je napisao/la:Ljudi danas je utakmica, gdje je ta euforija
-
bordobijeli
- Kontakt:
igrali spaha sutra ?
Nije ti ovo on, on je zut ko limun.Greivis je napisao/la:Vidi Juke uspio se sa De Bruyneom slikati.Gabon je napisao/la:Juka u misiji![]()
@dubrovnik ne znam cemu strah, meni su ovakve utakmice najdraze. Vecina nas je upisivala poraz u gostima i nekako podsvjesno ga mozda i ocekujemo ali nam on nista posebno ne predstavlja, znamo u kakvoj smo situaciji bili i da smo se gotovo pozdravili sa Eurom a eto sad imamo priliku pobjedom da budemo gotovo sigurni u Francuskoj, remijem sa ogromnim sansama i porazom ostajemo realono u igri jer mislim da Izrael ne moze uzet vise od 1 boda iz dva meca Belgija/Vels.
Slazem se i za Grahovca i Medunjanina, da je Srdjan pozvan mogli bi Mireta gurnut naprijed a nazad on i Mume.. ovako samo ostaje da se nadam da ce Vrancic pocet utakmicu iako su sanse minimalne. Naravno da i Medo moze odlicno odigrat i zelim mu svu srecu ako pocne utakmicu jer nam je ta pozicija jedna od vaznijih sutra.
Slazem se i za Grahovca i Medunjanina, da je Srdjan pozvan mogli bi Mireta gurnut naprijed a nazad on i Mume.. ovako samo ostaje da se nadam da ce Vrancic pocet utakmicu iako su sanse minimalne. Naravno da i Medo moze odlicno odigrat i zelim mu svu srecu ako pocne utakmicu jer nam je ta pozicija jedna od vaznijih sutra.
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se za Grahovca zasluzuje poziv dobar defanzivno a i tehnicki dosta dobar ,treba nam takav igrac .za mene je trenutno po formi po svemu ispred vrancica i sušica al eto Mešin izbor treba podrzati .
Ubila je dva gola Cipra, tri gola Izraela i ona formacija bez napadača.Momciluk je napisao/la:Ljudi danas je utakmica, gdje je ta euforija
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma slusaj ovi Belgijanci su boze sacuvaj. Kako lani uvalise Srbima 3 komada a Srbi odigrali dobru utakmicu, rasturise Hrvatsku ko Bugarsku skupstinu. Odnio je Lukaku Kovacica kao da ne postoji. Oni ako krenu i bude islo Hazarda i De Bryna bit ce tesko. Srecom pa makar ovaj prvi nije u nekoj formi. Nasa dvojica jesu to smo vidjeli.Momciluk je napisao/la:@dubrovnik ne znam cemu strah, meni su ovakve utakmice najdraze. Vecina nas je upisivala poraz u gostima i nekako podsvjesno ga mozda i ocekujemo ali nam on nista posebno ne predstavlja, znamo u kakvoj smo situaciji bili i da smo se gotovo pozdravili sa Eurom a eto sad imamo priliku pobjedom da budemo gotovo sigurni u Francuskoj, remijem sa ogromnim sansama i porazom ostajemo realono u igri jer mislim da Izrael ne moze uzet vise od 1 boda iz dva meca Belgija/Vels.
Ma to i jest poenta, oni ako sta urade uradit ce na individualnu kvalitetu jer im je trener katastrofa, ne izvlaci ni 50% iz ove reprezentacije.dubrovnik je napisao/la:Ma slusaj ovi Belgijanci su boze sacuvaj. Kako lani uvalise Srbima 3 komada a Srbi odigrali dobru utakmicu, rasturise Hrvatsku ko Bugarsku skupstinu. Odnio je Lukaku Kovacica kao da ne postoji. Oni ako krenu i bude islo Hazarda i De Bryna bit ce tesko. Srecom pa makar ovaj prvi nije u nekoj formi. Nasa dvojica jesu to smo vidjeli.Momciluk je napisao/la:@dubrovnik ne znam cemu strah, meni su ovakve utakmice najdraze. Vecina nas je upisivala poraz u gostima i nekako podsvjesno ga mozda i ocekujemo ali nam on nista posebno ne predstavlja, znamo u kakvoj smo situaciji bili i da smo se gotovo pozdravili sa Eurom a eto sad imamo priliku pobjedom da budemo gotovo sigurni u Francuskoj, remijem sa ogromnim sansama i porazom ostajemo realono u igri jer mislim da Izrael ne moze uzet vise od 1 boda iz dva meca Belgija/Vels.
A sto ne bi igrao, i kad nas je to kapiten ostavio na cjedilu?bordobijeli je napisao/la:igrali spaha sutra ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedino ako ih misli iznenaditi time da ne napravimo akciju za 90 minuta.... onda OK.bavarian_bk je napisao/la:Jedino čime bi Meša mogao iznenaditi Belgijance je Hajrović na mjestu AMF ili ti ga , desetke.
btw. jesu dosadne ove Mesine presice. Ono, obicne, slicno kao i u evropskim klubovima, iste recenice, fraze itd
Sjecam se s kakvim sam zarom cekao Safetova izlaganja. Znao sam da u tih 5-6 minuta sigurno ima desetak mjesta gdje cu se ili odvaliti od smjeha, ili uhvatiti za glavu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a ne znam negdje sam procitao da Spaha nije trenirao veceras
Onaj stvarno nije bio normalan. Jos bi on nama trubio o broju bodova koje je moguce osvojiti. Nikad onako cudo nisam vidio na trenerskoj klupi. Do pojave ovog Nestorovica. Ni ovome znanje cini mi se nije jaca strana. Ali makar zna nesto reci Sajo ni tu nije bio jak. Kako sam ja lijepu sliku o njemu kao o nogometasu imao a sada se sve urusilo kao kula od karata. Pravi tokmak.SlevinKelevra je napisao/la:Jedino ako ih misli iznenaditi time da ne napravimo akciju za 90 minuta.... onda OK.bavarian_bk je napisao/la:Jedino čime bi Meša mogao iznenaditi Belgijance je Hajrović na mjestu AMF ili ti ga , desetke.![]()
btw. jesu dosadne ove Mesine presice. Ono, obicne, slicno kao i u evropskim klubovima, iste recenice, fraze itd
Sjecam se s kakvim sam zarom cekao Safetova izlaganja. Znao sam da u tih 5-6 minuta sigurno ima desetak mjesta gdje cu se ili odvaliti od smjeha, ili uhvatiti za glavu.
I onda places il od srece il od mukeSlevinKelevra je napisao/la:Jedino ako ih misli iznenaditi time da ne napravimo akciju za 90 minuta.... onda OK.bavarian_bk je napisao/la:Jedino čime bi Meša mogao iznenaditi Belgijance je Hajrović na mjestu AMF ili ti ga , desetke.![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Meni ni danas nije jasno odakle je Papetu sinula ideja da ko osvoji 18 bodova ide diektno? Pa je onda poceo sracunjavati koliko nam je jos bodova u igri. Ko da ima negdje pravilo napisano da ko osvoji 18 bodova ide na EP.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Gabon
- Kontakt:
Matematika mu nikad nije bila jakasoccerfan je napisao/la:Meni ni danas nije jasno odakle je Papetu sinula ideja da ko osvoji 18 bodova ide diektno? Pa je onda poceo sracunjavati koliko nam je jos bodova u igri. Ko da ima negdje pravilo napisano da ko osvoji 18 bodova ide na EP.![]()
![]()
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Odakle li je ova slika izvadjena iz arhive i kad je slikana??? Obzirom da je ocito slikana ispred istocne tribine bilinog polja. U pozadini se djelimicno vidi hotel "inter..", a dobro se prepoznaje ova zgrada pores intera..dubrovnik je napisao/la:Nije ti ovo on, on je zut ko limun.Greivis je napisao/la:Vidi Juke uspio se sa De Bruyneom slikati.Gabon je napisao/la:Juka u misiji![]()
Samo da kazem da ne misli neko sa su friske slike.
Trenutno korisnika/ca: 231983, antetokounmpo, Badgley, denza, Goalgetter, legendarnadruga, nedimmmm1337, ovisnik, soccerfan, tuzlanskinacin i 70 gostiju.