Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
Kakav psiholog ba. Popuni se neki formular sa raznim pitanjima, ja se sjecam da je jedno bilo da li ste ikad isli kod psihologa, onda tipa imate li neku naslijednu bolest itd.; provjere vid za one koji ne nose naocare ono tipicno brzinsko pogadjanje slova, i mjerenje tezine a visinu sam kazes, i na kraju sa svim tim kod doce koji ti pregleda te papire, poslusa ti srce sluskama i cao. Veca je procedura za ljekarski za vozacku dozvolu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
A moze li kako da izmjere visinu a da tezinu sami kazemo?
Meni ne smeta sto sam visok oko 1.80 hehe
Meni ne smeta sto sam visok oko 1.80 hehe
Vidim prica se o socialnom, pa znal neko hocel bit na UNTZ? Cekam ga ozeblo sunce..
Sretno svima s ispitima
Sretno svima s ispitima
Koliko je primalo na drugom roku na medicinskom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
105AsharaK je napisao/la:Koliko je primalo na drugom roku na medicinskom?
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Evo gledam. Kako prodjose sa foruma momci?Soba je napisao/la:105AsharaK je napisao/la:Koliko je primalo na drugom roku na medicinskom?
ma bice, svake godine budeChaosX je napisao/la:Vidim prica se o socialnom, pa znal neko hocel bit na UNTZ? Cekam ga ozeblo sunce..
Sretno svima s ispitima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Hajmo brate u mostar xdAsharaK je napisao/la:Evo gledam. Kako prodjose sa foruma momci?Soba je napisao/la:105AsharaK je napisao/la:Koliko je primalo na drugom roku na medicinskom?
P.s. i ja pao
Ma meni ostaje uvid, pa cu vidjet sta i kako. Imal sta dobro da je ostalo za upisat se?
Ma ti brate mozes navuci bod
Btw de u pm kakva je procedura za uvid posto nisam isao
Btw de u pm kakva je procedura za uvid posto nisam isao
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ocekuj da bude najavljen next weekChaosX je napisao/la:Vidim prica se o socialnom, pa znal neko hocel bit na UNTZ? Cekam ga ozeblo sunce..
Sretno svima s ispitima
Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekas odluku Bege GuticaEthel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
Mnogo mi drag taj liktuzlak1987 je napisao/la:Cekas odluku Bege GuticaEthel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odobre uvijek, nisu glupi da odbiju pareEthel je napisao/la:Mnogo mi drag taj liktuzlak1987 je napisao/la:Cekas odluku Bege GuticaEthel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
- theboss_RD07
- Kontakt:
@tuzlak1987 Hvala na informaciji, najgore mi sto sad ne znam ni gdje sam ni sta sam 
Za studente PFSA: Pukla je insajderska da je odluceno da ce bit socijalni rok, moce se samo jedan predmet uzet kome bude falilo za uslova valjda. Ceka se da bude zvanicno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako @tuzlak1987 rece odobre, svi koji su prosli prijemni budu primljeni, svi. Samo mozda vam ponude mogucnos prelaska na drugi smjer(bar je tako kod nas, MF)Ethel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, rio_Ferdy88 i 5 gostiju.