Jbg,trebali su i Krunic i Stevanovic prekrizit repku cim su u JSL presli...Igrao je Subic za nasu u-21 repku,cak i da hoce ne moze igrati za njihove mlade,a kamoli za A repku pored Kolarova i drugih....pa zasto je Vladimir Volkov pristao igrat za Crnogorce..Subic nema jos ni srpsko drzavljanstvo po TM-uMoggi je napisao/la:jeebiga, krizajzgembo89 je napisao/la:Kao što je xxx i najavljivao, Aleksandar Subić, novi je igrač Partizana. Dojučerašnji levi bek Borca iz Banjaluke, obavezao se na četvorogodišnju vernost crno - belima.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Imperator98
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..
Vidjet cemo za SUbica volio bih ga vidjeti uskoro u reprezentaciji sigurno je bare bare sa Kvesicem ali ima veci potencijal da napravi nesto vise
Vidjet cemo za SUbica volio bih ga vidjeti uskoro u reprezentaciji sigurno je bare bare sa Kvesicem ali ima veci potencijal da napravi nesto vise
zgembo89 je napisao/la:Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Onaj pjevac iz Emir&Frozen Camels na faceu:
Klasična bh. sportska talent priča...
Dijete Damir Šovšić, iz Goražda... Probalo u BiH, igralo, bilo jako dobro, ali mu ovdje reklo da "nije dovoljno dobro"... Zapaze ga neki pametni i stručni ljudi iz Zagreba... Roditelji mu pregrizu knedlu u grlu i pošalju ga samog u Zagreb... Dijete samo u tuđem svijetu, bez ikoga svoga, ali vrijedno i dobro... Roditelji odvajali od usta i slali koliko su mogli... Više od nekoliko puta i po meni... I bez mene.. I ja bez njih... Sretao sam ga kod stadiona NK Zagreb u Kranjčevićevoj, gdje je trenirao, a ispod čijih tribina je i spavao u njihovom kampu za "igrače sa strane"... I dijete postalo momak, momak igrao sve bolje, postao jedan od najboljih... Pozvali ga u U17 BiH reprezentaciju...Bio najbolji. I onda došlo vrijeme za U21 i.... Njegovim roditeljima, koji su zadnje odvajali od svojih usta i slali djetetu u Zagreb, neko iz bh. Saveza tražio lovu da mali zaigra i bude pozvan u U21 reprezentaciju... Love niti su imali, niti su je htijeli dati... Došao selektor hrvatske U21 reprezentacije i pitao ovog momka da li bi igrao za HR i dečko, naravno, rekao "Da"... Zaigrao tamo, bio među najboljima, prešao u drugi tim "Dinama"-Lokomotivu Zagreb... Opet bio najbolji i evo ga sada... Dečko je u "Dinamu", u Ligi prvaka, najavljen kao veliko pojačanje i "jedan od najboljih igrača HR lige"...
Bravo Damire! like emoticon Fuck off svi koji krenu sa šupljom o "patriotizmu"!
Stojan vranjes u legiji varšavi
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Slazem se da ime onog koji trazi novac mora biti spomenuto. Ipak u vezi ovog momka se pricalo da je to bio tadasnji U21 selektor. Mislim da je Zukanovic prvi koji je javno razotkio nacin na koji mafija radi u nasim repkama. Potpisat ces za ovog menadzera i bit ce ti otvoren put. Ako ne zelis nema te.bhsport je napisao/la:Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo je za mene jedno drugacije svjetlo na cijelu situaciju, jer se do sada uglavnom moglo procitati da je mali 'ustasa', 'izdajnik' i slicno.bhsport je napisao/la:Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
jel on izgubio svako pravo nastupa za nas ?
Zarathustra
Da. Zavrsimo sa njim.Moggi je napisao/la:jel on izgubio svako pravo nastupa za nas ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SjeverniVjetar
Kada neki mladi igrac zaigra za drugu reprezentaciju, zato sto mu nasi nisu dali sansu da postane BiH reprezentativac, treba zaliti i osudjivati.
Za nekim ko je vec BiH reprezentativac, pa nas dres zamijeni tudjim, ne treba zaliti i za to nema opravdanja.
Sovsic
Za nekim ko je vec BiH reprezentativac, pa nas dres zamijeni tudjim, ne treba zaliti i za to nema opravdanja.
Sovsic
Adnan Mravac HAHAHAHAHAHAA
"We need to suffer. And we need to fight."
zgembo89 je napisao/la:Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uvijek ista prica, "neko" iz saveza mu trazio pare, a onda mali "naravno" prihvati poziv neke druge drzave.
Ne znam za ostale ali da meni "neko" trazi pare za poziv, prva stvar koju bih uradio bi bila da nazovem novinare i sve im ispricam. I "naravno" da ne bih prihvatio poziv neke druge drzave. Isto tako neki pokusavaju opravdati Preldzica, kao mi ga natjerali da igra za Sloveniju a onda i za Tursku...
Mislite da nema petljanja i u drugim drzavama? U Brazilu, Argentini gdje su kriminal i korupcija 100x veci nego kod nas? Pa sto niko nije natjerao Neymara ili Messija da igraju za neku drugu drzavu?
Ne znam za ostale ali da meni "neko" trazi pare za poziv, prva stvar koju bih uradio bi bila da nazovem novinare i sve im ispricam. I "naravno" da ne bih prihvatio poziv neke druge drzave. Isto tako neki pokusavaju opravdati Preldzica, kao mi ga natjerali da igra za Sloveniju a onda i za Tursku...
Mislite da nema petljanja i u drugim drzavama? U Brazilu, Argentini gdje su kriminal i korupcija 100x veci nego kod nas? Pa sto niko nije natjerao Neymara ili Messija da igraju za neku drugu drzavu?
samo se možemo nadat' da će Haris Hajradinović dobit' šansu u Gentu i da će se tamo razviti fizički, tehnički i taktički, jer je on naše najprerspektivnije krilo, jako mlad, 21 godina, a osim njega trenutno ne vidim još nekog takvog igrača! ako ga u Gentu fino izbruse, momak će biti odlično krilo, danas je pokazao da itekako ima potencijala 
drugi igrač za koga se trebamo nadat' tome, jeste Armin Hodžić, da u Dinamu dobije pravu šansu i da ga Dinamo izbrusi, u šta ne treba sumnjat', jer u kome Dinamo vidi potencijal, napravi igrača od njega i pošalje ga u lige petice!
eto, njih dvojica mi djeluju kao najbolji igrači u mladoj repki i zasigurno najbliži A reprezentaciji
to su ujedno dva tipa igrača koja će nam biti neophodna u budućnosti, jer neko mora zamjenit' trenutne A reprezentativce 
drugi igrač za koga se trebamo nadat' tome, jeste Armin Hodžić, da u Dinamu dobije pravu šansu i da ga Dinamo izbrusi, u šta ne treba sumnjat', jer u kome Dinamo vidi potencijal, napravi igrača od njega i pošalje ga u lige petice!
eto, njih dvojica mi djeluju kao najbolji igrači u mladoj repki i zasigurno najbliži A reprezentaciji
Cemu ovakva reakcija?normalaba je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..
Vidjet cemo za SUbica volio bih ga vidjeti uskoro u reprezentaciji sigurno je bare bare sa Kvesicem ali ima veci potencijal da napravi nesto vise![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
This time next year we'll be millionaires.
Administrativno i pripada Crnoj Gori.Momciluk je napisao/la:Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
Nema sandzak jos tu autonomnu pokrajinu jer mu problem prave sa obje strane granice.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
SjeverniVjetar
Seu je majka iz Capljine, zato ima pravo igrati za nas, ostali , ako im porijeklo nije iz BiH, nemaju pravo.Momciluk je napisao/la:Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
Da je drugacije, do sada bi se bar jedan igrac iz Sandzaka (sto srpskog, sto crnogorskog) , odlucio da igra za nas.
Svi oni imaju porijeklo iz BiH.
DRUG NEBI TI PUNCA