Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Head
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Head » 03 sep 2015, 10:08

0-2 na terenu.
A na tribinama ocekujem neki finu bakljadu. :bih:
1946

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 sep 2015, 10:12

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:za one koji misle odigrat nesta, slobodno svo imanje na bosnu stavit, ovo mi sve vise lici na debakl belgije u sred brisela! ja mislim da cemo ih ubiti!

grigi ... baba ga daje danas :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 sep 2015, 10:19

AsharaK je napisao/la:Hmmm sta je sa nasim dresovima? Zar nisu rekli iz adidasa da ce biti neki specijalno dizajniran za nas?
U slucaju plasmana na EP.
Don't believe the hype.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2015, 10:31

Ja ne pamtim da je jedna ovako vazna utakmica docekana u miru, kao da se i ne igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 03 sep 2015, 10:37

Juventinisimo je napisao/la:Jeste ovaj Gabon naporan sa Papetom, Tinom i ekipom...lik ne popusta ni sekundu...svaki dan dodjem, malo pregledam...vazda on "iskoci" sa necim, jednim te istim...kako mu se da.. :crazy: :crazy: :crazy: mada ni ovi ostali ne zaostaju puno..svasta
Ignore lista, samo se pojavi nick bez teksta bez ičega :D
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 sep 2015, 10:38

Podijeljena su mi osjecanja oko vecerasnje utakmice, u jednu ruku me strah kada pogledam njihov sastav,u sredini sve sami kerovi i trkaci, radja, vitsel, felaini, al imamo i mi svoje adute. Vjerujem da su se ove belgijske zvijezde malo digle nesto poput srba kada dodju na okupljanje repke, tako da je i to nasa prednost. Hazard recimo izgubio zadnju utakmicu sa klubom, felaini isto tako, lukako sa evertonom nikako im ne ide. Jedino radja dolazi u lijepom raspolozenju. Ja vjerujem da ce mesa igracima savjetovati da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu kao u defanzivi tako i ofanzivi
Ludilo bi bilo pokusat se nadigravat sa njima jer oni su realno dosta brza ekipa od nas. Odbrana im je stamena al vjerujem da ce ih Dzeko samo jednom uspijet prevarit i da ce to biti dovoljno za bod(ove).. strah me za besica da se ne iznervira na pocetku da ne fasuje karton na pocetku..
Ovo bih ja izveo:
Begovic, Mujdza, Spahic, Sunjic, Kolasinac, Besic, Hadzic, Lulic, Visca, Pjanic i Dzeko. Nadam se da Mesa nije toliko blesav da utakmicu pocne sa Medom koji je zadnju utakmicu odigrao ko i ja prosle godine na terminu.
Idemo ludo idemo jako, i bez eksperimenata :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 sep 2015, 10:41

Elegant je napisao/la:Ja ne pamtim da je jedna ovako vazna utakmica docekana u miru, kao da se i ne igra.
Ja ba jarane :)
Prije bi imao neki osjećaj pred tekmu .. il' strah da će nas.neko rasturit, il' dobar feeling da uzimamo ovo ..
U svakom slučaju bilo bi nervoze i iščekivanja. Vako pojma nemam.. Ekvilibrijum :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 sep 2015, 10:43

ima da pjevamo veceras

SAO ROMA BABO BABO SAO ROMA ON DAJE :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 10:47

Hadžića stavljati u prvih 11 uz Bešića (u ovako kritičnom trenutku) je ravno katastrofi. Momak se gubi ko abdest u skoro pa svakoj utakmici reprezentacije, a šta će tek raditi kada vidi jednog Hazarda ili Fellainija.

Kako god - ja sam optimističan. Siguran sam u minimalan bod.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 sep 2015, 10:53

Bgm sinoć sam sanjao 3:1 za Belgiju,od muke sam se kod trećeg gola probudio :),a da budem iskren slabo kad sanjam..ajd valjda ne bude kao u snu :bih:

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 sep 2015, 10:54

kokakolas je napisao/la:Hadžića stavljati u prvih 11 uz Bešića (u ovako kritičnom trenutku) je ravno katastrofi. Momak se gubi ko abdest u skoro pa svakoj utakmici reprezentacije, a šta će tek raditi kada vidi jednog Hazarda ili Fellainija.

HAHAHAHAH :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la esprit24 » 03 sep 2015, 10:59

kokakolas je napisao/la:Hadžića stavljati u prvih 11 uz Bešića (u ovako kritičnom trenutku) je ravno katastrofi. Momak se gubi ko abdest u skoro pa svakoj utakmici reprezentacije, a šta će tek raditi kada vidi jednog Hazarda ili Fellainija.

Ja bih najvise volio da je medo u fulu i da moze odgovoriti zadatku al ne moze :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 03 sep 2015, 11:17

Ja sam optimistican i ocekujem jednu finu utakmicu, gdje Dzeko trpa Doppelpack i Vedo jedan zicer realizira. Primamo dva, jedan u prvih pet minuta, drugi predkraj kod tri jedan za nas.

Ima problem i selektor Belgije, jer tezko je pronaci udarnu pocetnu uz toliko kvaliteta. Da Njemci zovu sve najbolje sto imaju imali bi slicnih problema, i kad imaju mnogo jakih karaktera u ekipi, se ti znaju prilagoditi ekipi, jer su Njemci.

Imamo vise izgleda protiv Belgije nego sto mislimo. Normalno uz koncentrisanu igru, i brez gubljenja glave.
dobre guzove ima Belma

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 sep 2015, 11:26

SafetSajo je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:za one koji misle odigrat nesta, slobodno svo imanje na bosnu stavit, ovo mi sve vise lici na debakl belgije u sred brisela! ja mislim da cemo ih ubiti!

grigi ... baba ga daje danas :D

BELGIJA - BOSNA 1 : 2

Lukaku 5', Dzeko 25', Ibisevic 68'

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 sep 2015, 11:33

Ja mislim da ce...BOSNA!!
slika :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 11:35

Daleko sam od Bosne, ali cak i ovdje na dalekom sjeveru ta nervoza,uzbudjenje,i naboj pred utakmicu su prisutni.Volim te Bosno!!

[youtube][/youtube]

:bih: :bih: :bih:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 sep 2015, 11:37

Bio tu : ) abd pobjeda veceras!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 sep 2015, 11:37

Nebrinite se nista narode , vidjet ce te , mirno spavajte, NEGINE NAM PORAZ VECERAS kad vidim kakav tim imaju :facepalm:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 11:53

A ovih pesimista Allah ih uputio.Ne zanima nas kakav tim oni imaju,vec nas zanima samo nas tim!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 sep 2015, 11:58

Oni imaju jake pojedince,mi jači tim. KDB na krilima enormnog transfera mlad momak nema šanse da bude na nivou.Hazard nije u formi,Lukaku okk dečko ali ne bi njega Murinjo tek tako šutno. Večeras ćemo pljunut svima u lice i ovu kvotu 6.50 iskoristiti maksimalno. Garantujem da se "domaćini " neće snaći baš dobro pred silnom publikom. Na kraju krajeve duguju nam mnogo toga u Briselu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []