Nemoj ba da mi odma na startu se uyebe sjelogringonjaOnajDrugi je napisao/la:
BELGIJA - BOSNA 1 : 2
Lukaku 5', Dzeko 25', Ibisevic 68'
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Kad je gringonja ovako optimističan źnači uzimamo ih lagano

-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
tako je prijatelju moj, ti se jos sigurno sjecas mojih prognoza u proslim kvalamaSheyi je napisao/la:Kad je gringonja ovako optimističan źnači uzimamo ih lagano![]()
![]()
Mislim da bi medunjana trebalo zamjeniti za nekog igrača koji je trkački raspoloženiji i bolji defanzivno, dali je to Vrančić, nisam siguran jer mi i on djeluje kao tempaš, možda Aničić, iako bi to bilo riskantno, al ako je pravi igrač pokazaće kvalitet bez obzira što mu je debi, uz to ima i visinu da na prekidima parira "žbunu", na stoperu bi po meni trebao igrati Šunjić zbog činjenice da je Lukaku korpulentan i ne puno pokretljiv, ovako će izdominirati vranješa, pto visinom, što snagom, al eto vjerujem da ih je Meša mogao procjeniti kroz treninge i da najbolje zna.Sretno momci 
Naravno da se sjećam, pogotovo Kipra, svi prognozirali laganu pobjedu, osim tebe.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:tako je prijatelju moj, ti se jos sigurno sjecas mojih prognoza u proslim kvalamaSheyi je napisao/la:Kad je gringonja ovako optimističan źnači uzimamo ih lagano![]()
![]()
........veceras svi slavimo!!!!
Nemojte crnjaka
da je Safet i dalje trener ja bih samo molio Boga da ne primimo prvi gol jer bi primili još barem dva ali vjerujem da ih je Meesa nabrijao
sve i da prvi zabiju vjerujem u naše momke.
Sastav svi znamo, iznenađenje neće sigurno biti.
Raspolažu sa dosta individualnog kvaliteta mnogo više od nas ali da su kompaktni nisu.
I ovo njihovo mjesto na fifinoj listi ne treba uzimati zdravo za gotovo.
Nama se da igrati protiv njih, a uostalom mi skoro uvijek poludimo u ovim jačim utakmicama.
Sa ovim timom smo se nadigravali sa Argentinom možemo vala i sa Belgijom.
Sastav svi znamo, iznenađenje neće sigurno biti.
Raspolažu sa dosta individualnog kvaliteta mnogo više od nas ali da su kompaktni nisu.
I ovo njihovo mjesto na fifinoj listi ne treba uzimati zdravo za gotovo.
Nama se da igrati protiv njih, a uostalom mi skoro uvijek poludimo u ovim jačim utakmicama.
Sa ovim timom smo se nadigravali sa Argentinom možemo vala i sa Belgijom.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
citiram Ciru blazevica : "ne treba se sada okupirati sa belgijancima, *ebo te belgija. nama je utakmica biti ili ne biti ako ne pobjedimo onda "halali huso materi".
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Naravno da se sjećam, pogotovo Kipra, svi prognozirali laganu pobjedu, osim tebe.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:tako je prijatelju moj, ti se jos sigurno sjecas mojih prognoza u proslim kvalamaSheyi je napisao/la:Kad je gringonja ovako optimističan źnači uzimamo ih lagano![]()
![]()
........veceras svi slavimo!!!!
![]()
jaoo hahhahaa svaka cast prijatelju!! hahahaha bas sam i zaboravio za tu tekmu.......a mislim da bi veceras s pobjedom jos vise slavili, jer imam osjecaj da je bas taj kipar veceras nagazna mina i da ce izvuci X s velsom.....
- Principatus
- Kontakt:
Kod kuce smo odigrali jaku utakmicu i to pod Safetovom palicom i sa Tinom u prvih 11. Danas igramo ponovo kao domacini, samo bez ta dva hendikepa. Samo hrabro pa sta bude. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad bi se ponovio scenarij iz Ferenc - Zeljo 
Don't believe the hype.
Belgija ce najvjerovatnije u odbrani igrati sa 4 stopera, bilo bi dobro iskoristiti Viscinu brzinu. Nadam se da ce Vermaelen cuvati Dzeku. 
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]
- DragonGirl
- Kontakt:
I vi sumnjate u našu odbranu?

Jos nemamo pobjedu protiv reprezentacije koja je u trenutku odigravanja meca svjetska klasa, ne znam zasto bi to veceras uradili. Nisam optimista, bod ko kuca. U njihov pocetni sastav bi se mogao ubacit od nasih Dzeko, o Pjanicu bi razmislili mozda...ostalo bi se nasmijali grohotom...realnost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Polako nije ni pocelo vec baksuziramo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Beton armirani !DragonGirl je napisao/la:I vi sumnjate u našu odbranu?![]()
Tenkom ne bi krenuo na ovaj dvojac, jos kad se sjetim da je tu Seo
This time next year we'll be millionaires.
Ma kakva pobjeda, bod bi ko kuca bio, samo da se docepamo tog baraza.
iskreno, nisam ni sekunde optimistican.
iskreno, nisam ni sekunde optimistican.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Problem je Besino neigranje na pocetku sezone. Naprosto fali mu meceva u nogama, da bi trkacki mogao parirati, zatvarati rupe te ulaziti u duele.
A smooth sea never made a skilled sailor.
dobijamo 1000 %.... i tacka
mada objektivno, nikad smirenije , profesionalnije i s boljim selektorom nismo docekivali ovako bitnu utakmicu..zato optimizam do plafona

mada objektivno, nikad smirenije , profesionalnije i s boljim selektorom nismo docekivali ovako bitnu utakmicu..zato optimizam do plafona
-
bordobijeli
- Kontakt:
kad smo sa onakvim Safetom odigrali nerjeseno sa Mešom ocekujem laganu pobjeduarius je napisao/la:dobijamo 1000 %.... i tacka![]()
![]()
![]()
mada objektivno, nikad smirenije , profesionalnije i s boljim selektorom nismo docekivali ovako bitnu utakmicu..zato optimizam do plafona![]()
![]()
Samo da ne zabijemo gol u prvoj minuti. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT