Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

admir12345
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la admir12345 » 03 sep 2015, 12:56

Belgija nocas pada u to sam ubjedjen i smireno cekam utakmicu bez neke prevelike euforije kao prije.Vidim pojedini prave Belgiju nekom velesilom daleko su oni jos od toga,mozda jesu reprezentacija u velikom usponu al treba tu jos dosta rada da bi se Belgiju moglo nazvat velesilom.Igracki pojedinacno su kvalitetniji u to nema dileme al imamo i mi svoje adute,samo trebaju da igraju otvoreno od pocetka da se potuku sa Belgijancima i sigurno padaju.Mi nismo reprezentacija koja zna da se brani zato ZMAJEVI samo hrabro od samog pocetka i nesumljam u povoljan rezultat :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 sep 2015, 13:01

dubrovnik je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:za one koji misle odigrat nesta, slobodno svo imanje na bosnu stavit, ovo mi sve vise lici na debakl belgije u sred brisela! ja mislim da cemo ih ubiti!
:o :o :o Bravo za optimizam ali nisi bas za kladionice. Daj boze bod i ja presretan.
Ludi Gringonja je pogodio da će nas Kipar uzeti u Zenici, čovjek je sedam dana prije utakmice govorio o uplatama na dvicu, mi mu se svi smijali kad ono prc :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 sep 2015, 13:03

Nikada nisam bio optimisticniji.
Uzimamo ih lakše nego li što smo se svi nadali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 sep 2015, 13:07

J.b.t kipar, reko sam ja jos poslije one utakmice u septembru da ćemo se mi radi ta tri boda patiti do samog kraja.
Da je mesa ili bilo ko drugi došao na početku ovog ciklusa ja vam garantujem da bi mi sada bili prvi na tabeli, ispred belgije.
Safete gigante :(
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 sep 2015, 13:10

Ako izgubimo veceras jos uvijek imamo nade za 3. mjesto, ne ocekujete valjda da Izrael pobjedi sve utakmice do kraja :?
Nama ce imperativ pobjede biti kada budemo igrali protiv Velsa kuci i Kipra u gostima.
I ako uzmemo "samo" 8 bodova iz ove 4 preostale utakmice to bi trebalo biti dovoljno za 3. mjesto i baraz(pa valjda budemo jednom i nosioci u tom barazu.)

Izrael mislim da ne moze uzeti vise od 7 bodova u ova 4 preostala kola ( mnogo toga ovisio kako ce odigrati s Velsom ako remiziraju nije lose, ali ako slucajno pobjede mislim da nasa nadanja za trecim mjestom mogu prestati.) Medjutim i ovaj moguci remi Izraela s Velsom me brine jer moglo bi se desiti da nakon 10 kola i mi i oni imamo po 16 bodova, sad ne znam sta se prvo gleda da li medjusobni omjer (u ovom slucaju smo donji) ili gol razlika ( trenutno imamo istu gol razliku).

Belgija i Vels vjerovatno uzimaju prve dvije pozicije, mada vecerasnjom pobjedom mogli bi zaprijetiti Belgiji :D

Smatram da Cipar nije dovoljno kvalitetan da opstane u toj borbi za trece mjesto, mislim da ce na kraju nijanse odlucivati izmedju nas i Izraela. Uglavnom zelim reci da vecerasnja utakmica nije presudna i pored poraza bi imali jos uvijek dobre sanse.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 sep 2015, 13:16

Kloc donosi pobjedu, Bešić neće dobiti zuti :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 13:18

slika

Ovo ce biti situacija ako favoriti veceras pobjede. (Stavio sam po 1:0 na sva tri meca)

Mi bi onda do kraja trebali sve uzeti (ovo nam je svakako izgleda), a Izrael da ne osvoji vise od 4 boda (ako sam dobro izracunao) jer se gleda medjusobni. Oni igraju sa Kiprom kuci i gostuju Velsu i Belgiji. :hmmmmm:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 sep 2015, 13:19

FaraonTM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:za one koji misle odigrat nesta, slobodno svo imanje na bosnu stavit, ovo mi sve vise lici na debakl belgije u sred brisela! ja mislim da cemo ih ubiti!
:o :o :o Bravo za optimizam ali nisi bas za kladionice. Daj boze bod i ja presretan.
Ludi Gringonja je pogodio da će nas Kipar uzeti u Zenici, čovjek je sedam dana prije utakmice govorio o uplatama na dvicu, mi mu se svi smijali kad ono prc :mrgreen:

tako je prijatelju moj - NO SIKIRIKI - veceras je nasa pobjeda!!!! :bih:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 13:22

SlevinKelevra je napisao/la:slika

Ovo ce biti situacija ako favoriti veceras pobjede. (Stavio sam po 1:0 na sva tri meca)

Mi bi onda do kraja trebali sve uzeti (ovo nam je svakako izgleda), a Izrael da ne osvoji vise od 4 boda (ako sam dobro izracunao) jer se gleda medjusobni. Oni igraju sa Kiprom kuci i gostuju Velsu i Belgiji. :hmmmmm:
Tako je, a Izrael vcrs moze maksimalno uzet jedan bod Velsu u sta ne vjerujem ni malo, a da uzmu bod Belgiji sanse su jako male, mozda ce Belgija vec osigurati tad plasman al mislim da se nece stedit prvenstveno iz razloga jer su vecina Belgijskih igraca veliki prijatelji sa nasim igracima pa ne vjerujem da imaju obraza da odigraju ispod svoji mogucnosti :D (to me tjesi nekako).. mada Izraelu ni pobjeda protiv Kipra nece biti lagan zadatak.
This time next year we'll be millionaires.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 sep 2015, 13:25

Slevin kelevra da ta tabela izgleda kao ono nemamo vise sansi, ali realno je ocekivati da samo Izrael od te tri preostale utakmice dobije Kipar, a u gostim kod Belgije i Velsa nemaju sta traziti.
Dok mi Andoru uzimamo, Vels nama dolazi tako da bi ga trebali uzeti, i protiv Kipra odigrati muski u gostima i pobjediti. To bi znacilo da nakon 10 odigranih kola imamo 17 bodova.
Al sto jeste, jest, bit ce nam problematicne ove utakmice protiv Velsa i Kipra, jos gore ce biti ako i Kipar bude imao kakvu sansu za trece mjesto to zadnje kolo, pa mogu zapeti i oni protiv nas.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 03 sep 2015, 13:27

Mislim da nazalost gubimo vcrs minimalno. Nadam se svim srcem da grijesim, ali skoro uvijek kad imam ovakav osjecaj gubimo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 sep 2015, 13:30

meho-medo je napisao/la:To bi znacilo da nakon 10 odigranih kola imamo 20 bodova.
Popravio sam ti broj bodova nakon 10 odigranih kola. Zaboravio si racunati vecerasnju pobjedu. :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 13:41

Momciluk je napisao/la: Tako je, a Izrael vcrs moze maksimalno uzet jedan bod Velsu u sta ne vjerujem ni malo, a da uzmu bod Belgiji sanse su jako male, mozda ce Belgija vec osigurati tad plasman al mislim da se nece stedit prvenstveno iz razloga jer su vecina Belgijskih igraca veliki prijatelji sa nasim igracima pa ne vjerujem da imaju obraza da odigraju ispod svoji mogucnosti :D (to me tjesi nekako).. mada Izraelu ni pobjeda protiv Kipra nece biti lagan zadatak.
Ne igraju veceras Vels- Izrael, tek slijedece kolo. Veceras je Vels na Kipru, a Izrael ceka Andoru ;)
meho-medo je napisao/la:Slevin kelevra da ta tabela izgleda kao ono nemamo vise sansi, ali realno je ocekivati da samo Izrael od te tri preostale utakmice dobije Kipar, a u gostim kod Belgije i Velsa nemaju sta traziti.
Dok mi Andoru uzimamo, Vels nama dolazi tako da bi ga trebali uzeti, i protiv Kipra odigrati muski u gostima i pobjediti. To bi znacilo da nakon 10 odigranih kola imamo 17 bodova.
Al sto jeste, jest, bit ce nam problematicne ove utakmice protiv Velsa i Kipra, jos gore ce biti ako i Kipar bude imao kakvu sansu za trece mjesto to zadnje kolo, pa mogu zapeti i oni protiv nas.
Tabela izgleda kako izgleda. Ja sam ispod objasnio kako ce se vjerovatno razvijati situacija. Ne treba ni spominjati sta bi nam veceras bod znacio. Nas bi vratio u igru, a Belgiju stavio pod pritisak.

Prognoza (realna): zadnje kolo- nama treba pobjeda na Kipru i poraz Izraela u Belgiji za baraz. Mislim da je to OK, s obzirom da se dosta raje vec oprostilo od Eura.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 13:44

SlevinKelevra je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Tako je, a Izrael vcrs moze maksimalno uzet jedan bod Velsu u sta ne vjerujem ni malo, a da uzmu bod Belgiji sanse su jako male, mozda ce Belgija vec osigurati tad plasman al mislim da se nece stedit prvenstveno iz razloga jer su vecina Belgijskih igraca veliki prijatelji sa nasim igracima pa ne vjerujem da imaju obraza da odigraju ispod svoji mogucnosti :D (to me tjesi nekako).. mada Izraelu ni pobjeda protiv Kipra nece biti lagan zadatak.
Ne igraju veceras Vels- Izrael, tek slijedece kolo. Veceras je Vels na Kipru, a Izrael ceka Andoru ;)
Ma znam, i mislio sam na tu utakmicu u nedelju..
This time next year we'll be millionaires.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 sep 2015, 13:47

Kako bih volio da Medo zabije jedan gol sa "dvadesetideset" metara i jos ostvari jednu asistenciju.. samo radi ovih koji su nezadovoljni Medom. Da im se vrati pouzdanje u njega.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 sep 2015, 13:51

FliX je napisao/la:Kako bih volio da Medo zabije jedan gol sa "dvadesetideset" metara i jos ostvari jednu asistenciju.. samo radi ovih koji su nezadovoljni Medom. Da im se vrati pouzdanje u njega.

kako bi ja volio samo da mi dobijemo a ko ce asistencije dat to je ne bitno ...
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 sep 2015, 13:53

Zabija Tincek svojim "zemljacima" :bih:
1946

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 13:55

Head je napisao/la:Zabija Tincek svojim "zemljacima" :bih:
Adžina jabukica će biti MOTM većeras...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 sep 2015, 14:02

FliX je napisao/la:Kako bih volio da Medo zabije jedan gol sa "dvadesetideset" metara i jos ostvari jednu asistenciju.. samo radi ovih koji su nezadovoljni Medom. Da im se vrati pouzdanje u njega.
Kritikovao se i prije Izraela pa momčina zatvori usta svima. Raja ga ne simpatise pretjerano ali činjenica je da je Medo uvijek u reprezentaciji davao više nego u klubu.
I ja bih volio da ga mudonja zabije večeras onako meraklijski. :D
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2015, 14:16

Bice malo nervozan pocetak veceras, izdrzavi prih 15. minuta imate cemo i mi prilika. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []