Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 14:18

Ljudi moji, samo opusteno: mi se veceras nit' mozemo kvalifikovati, nit' ispasti iz borbe. Sta god da se veceras desi, nas ceka oktobar i posljednje 'bitke'. Naravno da bi valjalo kad bise veceras nesto izvuklo od Belgijanaca, ali cak iako se to ne desi, ovo je jedini protivnik u grupi protiv kojeg nije realno nista ocekivati, i najlakse bi podnijeli neki poraz....

Dakle:

- u slucaju 3 boda (Andora)- ostajemo u igri, a Izrael ce nam vjerovatno bjezati bod uz tezi raspored u oktobru
- u slucaju 4 boda (Andora + remi veceras) - bili bi favoriti za baraz, a ukljucili bi se i u borbu za direktni plasman
- u slucaju 6 bodova (obje pobjede) - izjednacili bi se sa Belgijom na drugom mjestu, i prakticno osigurali baraz

Zato, samo lagano i opusteno! Kako je donedavno izgldalo, ovo je mila majka... :mrgreen: I bodovno, i sa atmosferom oko ekipe i strucnog staba.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 03 sep 2015, 14:19

Koliko naših navijača se očekuje ?

btw. Za direktan plasman imamo šanse jedino ako dobijemo sve utakmice do kraja, jer šanse da Belgija kiksa protiv Kipra je premala.
Walk on, with hope in your hearts.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 03 sep 2015, 14:32

**** ĆEMO IM MAJKU MAJČINU !

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2015, 14:45

Medunjanin je mogao protiv Izraela prodavati svoju tehniku a veceras kad ga scepa Naingolan ja se ljudi bojim za njegovo psihicko zdravlje. Daj boze da me iznenadi ali se bojim da ce nam dolaziti pjevajuci do 16 metara sa Medom u ekipi. Ipak mislim da Mesa nece imati muda da ga izostavi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2015, 14:47

dubrovnik je napisao/la:Medunjanin je mogao protiv Izraela prodavati svoju tehniku a veceras kad ga scepa Naingolan ja se ljudi bojim za njegovo psihicko zdravlje. Daj boze da me iznenadi ali se bojim da ce nam dolaziti pjevajuci do 16 metara sa Medom u ekipi. Ipak mislim da Mesa nece imati muda da ga izostavi.
Treba imati muda i njega staviti, ali i izostaviti.
Nad tobom sunce najljepše sja

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 sep 2015, 14:50

Asmire racunamo veceras na tebe

:mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 14:54

Vjerovatno...

slika

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 sep 2015, 14:54

Da je Zukanović tu hladno bih ga stavio na lijevog beka a SEO MOMAK RUŠILAC KOLAŠINAC bi igrao sa Bešićem.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2015, 14:57

pinoglavi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Medunjanin je mogao protiv Izraela prodavati svoju tehniku a veceras kad ga scepa Naingolan ja se ljudi bojim za njegovo psihicko zdravlje. Daj boze da me iznenadi ali se bojim da ce nam dolaziti pjevajuci do 16 metara sa Medom u ekipi. Ipak mislim da Mesa nece imati muda da ga izostavi.
Treba imati muda i njega staviti, ali i izostaviti.
Kasni Mesa sa probama novih igraca. Nista jos nije isprobao od vremena odlaska SS. Trebao je vec testirati par igraca. Ali sta se moze sta je tu je. Nista nije ucinio ni po pitanju Milicevica a veceras bi nam dosao kao melem u vezni red. Nije nasao zamjenu za Besica a Grahovac je igrao odlicno ovih par utakmica. Osim toga zasto je zvao drugog Vranjesa proslu utakmicu makar nije igrao i sto se od tada promijenilo pa ga nije sada zvao. Zamislite povredu Besica u 15 minuti i Hadzic je unutra. Bruka.
Sada mora Medunjanin igrati jer da stavi Vrancica i izgubimo svi bi se obrusili na njega. Ali kad imas keca pa ga treba popraviti vecina je presretna i sa dvicom. Zato i dalje sutim iako bi se imalo puno toga prigovoriti. Ipak satisfakcija je kad znamo da Vrancic ili TSS nece na krilo ili Vedad kao sto je bio obicaj.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 sep 2015, 14:59

Tincek ni protiv Kipra nije mogao :lol:
Čekaj utakmicu pa ako ga (kao i sve ostale)
bude trebalo kritikovati ili hvaliti uradit ćemo to.
A do tada pokušaj svoju averziju prema ovom momku kontrolisati.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 sep 2015, 15:03

mozel neko potvrditi 100% sta se broji gol razlika ili medjusoban skor. znam da se za svjetsko brojala gol razlika...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2015, 15:05

haris92 je napisao/la:

U mene ne postoji averzija prema niti jednom igracu. Ne znam zasto spominjes TSS jesam ja rekao da bi on trebao igrati. Sto se Meda tice ako ga budemo trebali kritikovati tokom utakmice onda ce nam prijetiti debakl i zato ovo i pisem.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 03 sep 2015, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 sep 2015, 15:06

KenoRob je napisao/la:mozel neko potvrditi 100% sta se broji gol razlika ili medjusoban skor. znam da se za svjetsko brojala gol razlika...
Medjusobni skor pa onda gol razlika

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... iebreakers

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2015, 15:06

haris92 je napisao/la:

Kakav tince nemoze meda nigdje. On sanja da predje u kipar kao Stilic naprimjer. . Samo dzabe zauzima mjesto na klupi. Sastav za danas je dobar samo umjesto vranjesa ja bi stavio sunjica ili bicakcica.. neznam ko gura tog momka koji je borben i nista vise. Fudbalski iq 0 , on bi nas danas mogo kostat bodova...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2015, 15:08

pinoglavi je napisao/la:Treba imati muda i njega staviti, ali i izostaviti.
nikakva muda tu ne trebaju, ko su alternative

Hare je bolji od svih njih, a ostali imaju isti problem kao Hare, ne igraju

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 15:09

KenoRob je napisao/la:mozel neko potvrditi 100% sta se broji gol razlika ili medjusoban skor. znam da se za svjetsko brojala gol razlika...
Gol razlika je u kvalama za SP. ;)

btw. ima li neko informaciju kako ide prodaja karata ta Andoru?

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 03 sep 2015, 15:09

Treba Muratovica i Rahimica vratiti, sta ce Haris. :D Ljudi morate shvatiti da mi u ovom trenutku nemamo boljeg od njega na toj poziciji. ;)
Koliko ce biti nasih gore??
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2015, 15:10

Haris je preiskusan a to je ono što nam treba u ovakvoj utakmici, igrač koji će stati na loptu, sačuvati je. Niko to ne zna bolje od Medunjanina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 sep 2015, 15:14

:bih: :bih: :bih: :opaopa:
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 03 sep 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 sep 2015, 15:15

Dado je napisao/la:
Medjusobni skor pa onda gol razlika

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... iebreakers
Uhh, nekako j.ebena situacija danas. Bio sam veci optimista prije par dana reko tresnut cemo ih ali kako se blizi utakmica uvlaci se neki strah p.icka mu materina pa se moram raspitivat za ove gol razlike i medjusobne duele. Sto nisam kao mali zavolio golf ili nesto slicno...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edbh21, guillermo, kovac, MiranGlasnic, nerkolfc, PeppermintSA i 79 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []