Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

SGD53
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la SGD53 » 03 sep 2015, 15:16

Posljednje javljanje prije početka utakmice. Samo da zaželim sreću momcima a i nama koji ćemo kosu čupati od nervoze.
Kako god da prođe samo neka ostave srce na terenu, ja znam a i onu znaju da mi možemo pobjediti ali i ako izgubimo samo neka odigraju dobro i kako znaju, a nekako vjerujem da ćemo večeras slaviti :)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 03 sep 2015, 15:21

Bojim se da ces nas ljudi danas razbiti i pokazati da smo samo jedna prosjecna repka , koja se dize previse u nebesa , nadam se da grijesim . 3-1 za njih je realnost , bod za nas je vrh vrhova , a o punom plijenu mozemo samo sanjati zaista , mi se sad nasli vaditi na ekipi koja je top 5 u evropi , a gubimo od mehanicara i pekara , ajmo se malo vratiti u realnost , kako bude bit ce , ali smo daleko od evropskog nazalost... :bih:
SN96

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 sep 2015, 15:23

Medunjanik je jak ko zemlja i uvjek je igro u repki dobro.... ako je osto bez kluba nemora znacit da nece ostavit srce na terenu kosto je do sad cinio.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 sep 2015, 15:26

Prosle kvalifikacije (za SP) nakon prvog kola bili prvi na tabeli i prvo mjesto nismo nikako ispustali do kraja.
Ove kvalfikacije (za EP) peto mjesto ne ispustamo :D evo nakon sest kola, vjerovano i nakon sedmog kola.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 sep 2015, 15:26

adal je napisao/la:Medunjanik je jak ko zemlja i uvjek je igro u repki dobro.... ako je osto bez kluba nemora znacit da nece ostavit srce na terenu kosto je do sad cinio.
Čovjek nije bez kluba i dalje je u deportivu, većinu prijateljskih utakmica je startao, jednu nije mogao radi suspenzije al ovdje ga ljudi predstavljaju kao da je zadnji put igrao protiv Izraela.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 03 sep 2015, 15:27

Ma bod je cak i realno ocekivati. Belgija ima strasnu sirinu, al' ocito nisu u stanju da iskoriste pun potencijal. Nakon 6 kola, samo 11 bodova, dovoljno govori. Ponavljam, nasa prilika je Wilmots, Begovic i odlicna defanziva.

I da, ocekujem Vanden Borrea kao desnog beka, koji ce biti podrska Mertensu il ko vec bio na desnom krilu, jer od Tobya nemaju mnogo efekta prema naprijed (sto bi nasu lijevu stranu stavilo u dodatne probleme). Daj boze da se varam.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 sep 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 sep 2015, 15:28

haris92 je napisao/la:
adal je napisao/la:Medunjanik je jak ko zemlja i uvjek je igro u repki dobro.... ako je osto bez kluba nemora znacit da nece ostavit srce na terenu kosto je do sad cinio.
Čovjek nije bez kluba i dalje je u deportivu, većinu prijateljskih utakmica je startao, jednu nije mogao radi suspenzije al ovdje ga ljudi predstavljaju kao da je zadnji put igrao protiv Izraela.
Nedavno sam cito kao kraj u deportivu... zato sam mislio da je bez kluba
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 sep 2015, 15:30

SlevinKelevra je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:mozel neko potvrditi 100% sta se broji gol razlika ili medjusoban skor. znam da se za svjetsko brojala gol razlika...
Gol razlika je u kvalama za SP. ;)

btw. ima li neko informaciju kako ide prodaja karata ta Andoru?
Dobro. Nema ih. :problem:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2015, 15:30

bod nam apsolutno ništa ne znači

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 15:31

Belgija ima sve predispozicije da postane vrhunska reprezentacija,ali jos uvijek to nije i to je dobro po nas.Trener im je ispod nivoa potencijala koji posjeduju,i zato su u nemogucnosti da do kraja pokazu svoj potencijal.Najbolji igrac im nije u formi,naravno mislim na Hazarda, a niti ostali nisu u punoj natjecateljskoj formi i to je sve sto bi teoretski trebalo ici nama u prilog.Na to dodati i navijace,jer sasvim sigurno da ce biti dosta nasih i da cemo mozda opet imati domacinsku atmosferu u srcu Belgije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 sep 2015, 15:31

Biće jako teško večeras!

Bod je pod mus.

Pobjed aotvara vrata raja i donosi rasterećenje te potrebni mir.

Neka je sretno našim momcima i svim navijačima koji su otišli gore.

Neka bude 1:2 INŠAALLAH!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 15:32

Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
Kojom si matematikom to izracunao? taj bod nam na kraju moze biti i presudan..
This time next year we'll be millionaires.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2015, 15:34

haris92 je napisao/la:Čovjek nije bez kluba i dalje je u deportivu, većinu prijateljskih utakmica je startao, jednu nije mogao radi suspenzije al ovdje ga ljudi predstavljaju kao da je zadnji put igrao protiv Izraela.
Zato jer imaš likove koji konstantno guraju neke svoje favorite i stalno bi nešto eksperimentisali, mijenjali pozicije, formacije, krojili spiskove... imaju već formirano mišljenje o recimo Medunjaninu i gledaju samo pravolinijski. Medunjanin je uz Višću bio naš najbolji igrač protiv Izraela, napokon je profunkcionisao sa Pjanićem i uvijek će biti bolji izbor od Vrančića ili Hadžića. Pjanić se navikao na njega, obojica znaju sve sa loptom, imaju Bešića pored sebe, a svjesni su da moraju poginuti da nadoknade defanzivne nedostatke.

Čeka nas paklena utakmica, puca nas euforija kao i uvijek, ali na terenu će biti pakao za naše momke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 sep 2015, 15:34

adal je napisao/la:
haris92 je napisao/la:
Nedavno sam cito kao kraj u deportivu... zato sam mislio da je bez kluba
jos je u deportivu ugl, a i jos da oce ova raja skontat da je za ove ostale 10ke i 8ce ,koje guraju u prvu postavu, momak i bez kluba zidane za njih,
a i u slucaju ne dao Bog nekog rano primljenog gola ,bez mede u sredini msm da bi se citava veza raspala, jer nest sumnjam da pjanic i pored toga sto je igracina uspio smiriti igru kao sto je to miske radio... :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 sep 2015, 15:36

Momciluk je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
Kojom si matematikom to izracunao? taj bod nam na kraju moze biti i presudan..

... onaj penal protiv Kipra u zadnjim minutama :(

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 15:36

Ne znam zasto se uopste poteze ta dvojba oko Medunjanina?! Pa ljudi nismo mi Spanija pa da za svaku poziciju imamo 3 podjednako ili priblizno kvalitetna igraca.Imamo to sto imamo,i svi nasi najbolji igraci moraju igrati ako su zdravi.Haris ima mirnocu i iskustvo i moze nam puno pomoci( uvjeren sam da hoce) u ovakvim utakmicama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 03 sep 2015, 15:37

Bod nam apsolutno znaci. Izrael nakon Andore i Kipra, ima dva preteska gostovanja. Et nek i osvoje max 15 bodova, tu im je kraj.

Baraz sasvim realan cilj, nakon one karambulaze na startu. :bih:
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 sep 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2015, 15:37

Medo napolje, Vedo unutra. Napasti svim silama, to nam je jedina šansa
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 sep 2015, 15:40

Virtu4l je napisao/la:
haris92 je napisao/la:Čovjek nije bez kluba i dalje je u deportivu, većinu prijateljskih utakmica je startao, jednu nije mogao radi suspenzije al ovdje ga ljudi predstavljaju kao da je zadnji put igrao protiv Izraela.
Zato jer imaš likove koji konstantno guraju neke svoje favorite i stalno bi nešto eksperimentisali, mijenjali pozicije, formacije, krojili spiskove... imaju već formirano mišljenje o recimo Medunjaninu i gledaju samo pravolinijski. Medunjanin je uz Višću bio naš najbolji igrač protiv Izraela, napokon je profunkcionisao sa Pjanićem i uvijek će biti bolji izbor od Vrančića ili Hadžića. Pjanić se navikao na njega, obojica znaju sve sa loptom, imaju Bešića pored sebe, a svjesni su da moraju poginuti da nadoknade defanzivne nedostatke.

Čeka nas paklena utakmica, puca nas euforija kao i uvijek, ali na terenu će biti pakao za naše momke.

Amin jarabi. Isto mislimo, i znaš šta je najgore sto Pjanic bez Medunjanina ne funkcioniše,eto bas me zanima kako bi se snašao sa recimo Vrancicem.
Medo daje tu neku sigurnost našoj sredini terena.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 15:42

Kakav bolan Vedad pa covjek toliko dugo ne igra i sta nam on moze ponuditi? Apsolutno nista u ovom trenutku.Ono sto je uradio za drzavni tim je ogromno,enormno,ali ne igra dovoljno vec godinu u vise i u takvom stanju on nema sta traziti u prvih 11.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: D97, Normus90 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []