Nisam fino vidio onu gore listu. Moja greska
Edit: Nisam ih samo ja gurao i @klis je

Ti si njih izdvojio...Da li znas kako igrajuKLIS je napisao/la:![]()
Znam kakva je situacija kod njih, poznajem dosta njihovih navijača, ali sam ih izdvojio jer su mi simpatičan klub.
Zašto podcjenjuješ Bosna Semu?KLIS je napisao/la:Znam kako igraju, izdvojio sam ih jer bih volio da prođu, ne zato što mislim da će proći, vjerovatno bi i od Bosne Seme izgubili.
Zvijezda?GracanicaAA je napisao/la:UUUUUU Derbi u Gracanici alee![]()
![]()
Pali mi na pamet, ne mislim ništa loše.Lawer_88 je napisao/la:Zašto podcjenjuješ Bosna Semu?KLIS je napisao/la:Znam kako igraju, izdvojio sam ih jer bih volio da prođu, ne zato što mislim da će proći, vjerovatno bi i od Bosne Seme izgubili.
KLIS je napisao/la:Pali mi na pamet, ne mislim ništa loše.Lawer_88 je napisao/la:Zašto podcjenjuješ Bosna Semu?KLIS je napisao/la:Znam kako igraju, izdvojio sam ih jer bih volio da prođu, ne zato što mislim da će proći, vjerovatno bi i od Bosne Seme izgubili.
@GracanicaAA gdje si našao parove?
copy/pasteKLIS je napisao/la:Prognoze:
TOŠK - Podgrmeč 1
Sloga B. O. - Goražde 2
Bosna Sema - Orašje 2
Rudar - Jedinstvo 1
Bosna V. - Radnički 1
Novi Travnik - Zvijezda 2
Bratstvo - Metalleghe 1
Branitelj - Čapljina 1
Sloga Lj. - Budućnost 1
GOŠK - Igman 1
Čitaš mi misli.Rdje94 je napisao/la: copy/pastes tim da bi ipak Bosna Sema ili Sloga BO mogli iznenaditi...
Jok Bratstvo uvjek ide najjače u Kupu...Pa nama je sreće falilo da pobjedimo Olimpic koji je te godine osvojio..Duff je napisao/la:Ja mislim da bi Metalleghe mogao iznenadit
Trenutno korisnika/ca: Shategabri, Suki46, tutankamon1905 i 41 gost.