Koji si ti kralj covjece
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
''Ulijetali na klupu i hebali majku voajersku''
Koji si ti kralj covjece
Koji si ti kralj covjece
BigBigBang je napisao/la:Dok se ti navijaci ne okrenu protiv voajera nista od njegovog odlaska, vidjeli smo oni sto idu na gostovanja su koliko toliko normalniji pa su mu prosle sezone ulijetali i na klupu i hebali majku voajersku ali nista to dok mu se i na domacin tekmama ne pocne zvizdati i mahati bijelim maramicama.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Treba vratiti Sanogoa. Dečko primi loptu, odmah ga cijela ekipa napada

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Podsjeca na Martiala iz Utd-a. Tu su negdje, Sanogo malo kvalitetniji.
Arsene Wenger nakon dramaticnog prelaznog roka radi sve kako bi izbjegao navijace Arsenala.

(preuzeto i prevedeno sa jedne zapadnoevropske stranice)

(preuzeto i prevedeno sa jedne zapadnoevropske stranice)
- Marsal
- Kontakt:
Kakvi lavovi, čekali da prođe transfer rok pa onda objavili da nema Welbecka do Božića. A onda kad se krajem januara vrati zašto kupovati novog igrača kada će on bit "like a new signing"
Još Ornstein kažu da su i prije znali da neće biti Welbecka i opet se nisu odlučili na kupovinu
Još Ornstein kažu da su i prije znali da neće biti Welbecka i opet se nisu odlučili na kupovinu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na oficijelnoj facebook stranici objavili link za glasanje: Who scored Arsenal's Goal of the Month
Pogledajte sprdanciju u odgovorima hahaha.
Prvi odgovori sa najvise lajkova:
i think the "Who Scored the Own Goal of the month" award is more competative than this one ....
as giroud was the only arsenal player to score in august. it must be him
OG
If arsenal's striker, Own Goal can add 4 extra points to our tally,i'll take that anyday than buy an overpriced teenager from france
Hahaha. ..Ask wenger. For me own goal.
Own goal won it and we can't win the league with a player like giroud.. Still fighting for top 4
How can a team like arsenal play four games and they manage to score only one goal the rest are own goals then you ask us to vote!?
Ja sprdancije sa svih strana. Cijeli svijet ismijava Arsenala a simpatizeri Arsenala odlucili da se ukljuce.
(tacno je da je i Ox zabio drugog avgusta protiv Chelsea ali to nije bilo u EPL)
Pogledajte sprdanciju u odgovorima hahaha.
Prvi odgovori sa najvise lajkova:
i think the "Who Scored the Own Goal of the month" award is more competative than this one ....
as giroud was the only arsenal player to score in august. it must be him
OG
If arsenal's striker, Own Goal can add 4 extra points to our tally,i'll take that anyday than buy an overpriced teenager from france
Hahaha. ..Ask wenger. For me own goal.
Own goal won it and we can't win the league with a player like giroud.. Still fighting for top 4
How can a team like arsenal play four games and they manage to score only one goal the rest are own goals then you ask us to vote!?
Ja sprdancije sa svih strana. Cijeli svijet ismijava Arsenala a simpatizeri Arsenala odlucili da se ukljuce.
(tacno je da je i Ox zabio drugog avgusta protiv Chelsea ali to nije bilo u EPL)
Kad napadač Bournemoutha postigne više golova od naše ekipe...
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Coquelin igrac mjeseca.
A izbor za gol kola jos malo pa ko Aston Villa kada ga je ukinula.
Koja smo mi **** od kluba. Bez ambicija, ipotetni ko Kronke i Voajer.
Jbte koliko mi je ovo za nepovjerovati?
Pred samo ljeto smo pricali da timu ne treba mnogo, back up zadnji vezni i napadac koji je klasa pod moranje. Kao i vidjeti sta ce biti sa Cehom i nezadovoljnim Llorisom i da se tu nesto pokusa ali to nije bilo toliki prioritet. I na kraju odradise ono manje bitno a ono najprece ne! Znaci ne bi imali nikoga da Cehovoj zeni nije zinulo dupe za Londonom?!?!?
A kao zelimo titulu?!
Mogao bih recimo shvatiti da ima par jakih klinaca koje zeli da isforsira u prvom timu pa ne dovodi nikog. I na kraju i u te klince je ocigledno izgubio povjerenje i ocigledno se oslanja na polovnjake pa i izgledamo ko kakva istrosena polovnjaca. Jon Toral ne moze da dobije priliku u timu ispred raznih istrosenih igraca i ako je veci talenat bio od Bellerina kada su stigli. Mada da se Debushya nije povredio i da Chambars nije brz ko Per sada bi gledali i Hektora u CC na pozajmici. Eee on Akpoma, kojeg uzgled Bruce hvali na sva usta jel ce ih ocigledno on ove sezone gurati prema PL, salje u Hull na pozajmicu i ako su znali da Dennya nema do nove i da nece dovoditi napadaca. Pa Chubica vec sada nista nije gori od sva tri nasa napadaca a za razliku od svih njih vreme radi za njega. Pa ako se onoj tarabi SoNoGolu mogla dati godina i po zar Chubici ne moze pola?
Koliki kod nas amateri rade dovoljno govori to da smo i bez trenutno nasvjetlije tacke tima Coquelina umalo ostali. Znaci cisto moranje nakon povrede dva panja je natjeralo Wengera i klupske "strucnjake" da ga postave na njegovu poziciju gdje momak razvaljuje a ne da je njihovo strucno oko ranije zapazilo o kakvom se igracu radi.
Evo gledam prijavili su ovog malog Renea Adeliedea za LS. Vjerovatno dobija koji minut protiv Dinama? Sto je opet pohvalno jel mali ima stavarno ogroman potencijal. A i srece sto je apsolutno tip kakve voajer voli najvise.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A izbor za gol kola jos malo pa ko Aston Villa kada ga je ukinula.
Koja smo mi **** od kluba. Bez ambicija, ipotetni ko Kronke i Voajer.
Jbte koliko mi je ovo za nepovjerovati?
Pred samo ljeto smo pricali da timu ne treba mnogo, back up zadnji vezni i napadac koji je klasa pod moranje. Kao i vidjeti sta ce biti sa Cehom i nezadovoljnim Llorisom i da se tu nesto pokusa ali to nije bilo toliki prioritet. I na kraju odradise ono manje bitno a ono najprece ne! Znaci ne bi imali nikoga da Cehovoj zeni nije zinulo dupe za Londonom?!?!?
A kao zelimo titulu?!
Mogao bih recimo shvatiti da ima par jakih klinaca koje zeli da isforsira u prvom timu pa ne dovodi nikog. I na kraju i u te klince je ocigledno izgubio povjerenje i ocigledno se oslanja na polovnjake pa i izgledamo ko kakva istrosena polovnjaca. Jon Toral ne moze da dobije priliku u timu ispred raznih istrosenih igraca i ako je veci talenat bio od Bellerina kada su stigli. Mada da se Debushya nije povredio i da Chambars nije brz ko Per sada bi gledali i Hektora u CC na pozajmici. Eee on Akpoma, kojeg uzgled Bruce hvali na sva usta jel ce ih ocigledno on ove sezone gurati prema PL, salje u Hull na pozajmicu i ako su znali da Dennya nema do nove i da nece dovoditi napadaca. Pa Chubica vec sada nista nije gori od sva tri nasa napadaca a za razliku od svih njih vreme radi za njega. Pa ako se onoj tarabi SoNoGolu mogla dati godina i po zar Chubici ne moze pola?
Koliki kod nas amateri rade dovoljno govori to da smo i bez trenutno nasvjetlije tacke tima Coquelina umalo ostali. Znaci cisto moranje nakon povrede dva panja je natjeralo Wengera i klupske "strucnjake" da ga postave na njegovu poziciju gdje momak razvaljuje a ne da je njihovo strucno oko ranije zapazilo o kakvom se igracu radi.
Evo gledam prijavili su ovog malog Renea Adeliedea za LS. Vjerovatno dobija koji minut protiv Dinama? Sto je opet pohvalno jel mali ima stavarno ogroman potencijal. A i srece sto je apsolutno tip kakve voajer voli najvise.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Calm your tits
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Djeca nam se smiju moj voajeru. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
I ovo cigancenje sa Welbeckom i po ko zna koji put laganje i varanje vlastitih fanova sve kako se ne bi dovela pojacanja, takticki ljudi sacekali da prodje rok pa onda Welbeck odjednom na operaciju

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Lazov.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
kada sam ja govorio da sezona nije ni pocela a da mi imamo ozljeda vise nego sto ce neki timovi imati za cijelu godinu - bio sam napadnut , kamenovan , spaljen na lomaci , prozvan heretikom itd itd ....
Sve po starom , prvo kazu 2-3 sedmice , onda igrac ode na preglede i "lijecenje" kod doktora Mengele i ekipe , i onda operacija i 3 mjeseca pauze
Sve po starom , prvo kazu 2-3 sedmice , onda igrac ode na preglede i "lijecenje" kod doktora Mengele i ekipe , i onda operacija i 3 mjeseca pauze
"U ponedjeljak, 7. rujna, u 10 sati počet će prodaja paketa ulaznica za domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka. One tribine za koje će ostati ulaznica će ići u pojedinačnu prodaju u nedjelju, 13. rujna, a Dinamo će na službenim stranicama kluba u subotu ujutro objaviti sve cijene.
Dinamo će na svojim blagajnama ispod zapadne tribine (Ticket point) od ponedjeljka, 7. rujna, od 10 do 19 prodavati isključivo pakete ulaznica za sve tri domaće utakmice Lige prvaka. Za početak će u prodaji biti samo paketi ulaznica, a pojedinačna prodaja ulaznica (samo za prvu utakmicu protiv Arsenala) počet će u nedjelju, 13. rujna.
Prodaja će se odvijati svaki dan od 10-19 sati. Osim što paketi ulaznica navijačima osiguravaju mjesto na tribini na sve tri domaće utakmice uz samo jednu kupovinu oni koji se odluče za paket ulaznica dobit će i značajan popust. Više o tome kao i točne cijene paketa odnosno pojedinačnih ulaznica navijači će moći naći u subotu ujutro na službenoj stranici kluba.
Zašto u subotu? Provjerite sami...."
preuzeto sa stranice GNK DInamo Zagreb
dakle kako sam i mislio za sada samo paketi ulaznica, a ako ostane a trebalo bi onda će biti prodaja i pojedinačnih karata od nedjelje 13.9.
Pozz i vidimo se na Maksimiru
Dinamo će na svojim blagajnama ispod zapadne tribine (Ticket point) od ponedjeljka, 7. rujna, od 10 do 19 prodavati isključivo pakete ulaznica za sve tri domaće utakmice Lige prvaka. Za početak će u prodaji biti samo paketi ulaznica, a pojedinačna prodaja ulaznica (samo za prvu utakmicu protiv Arsenala) počet će u nedjelju, 13. rujna.
Prodaja će se odvijati svaki dan od 10-19 sati. Osim što paketi ulaznica navijačima osiguravaju mjesto na tribini na sve tri domaće utakmice uz samo jednu kupovinu oni koji se odluče za paket ulaznica dobit će i značajan popust. Više o tome kao i točne cijene paketa odnosno pojedinačnih ulaznica navijači će moći naći u subotu ujutro na službenoj stranici kluba.
Zašto u subotu? Provjerite sami...."
preuzeto sa stranice GNK DInamo Zagreb
dakle kako sam i mislio za sada samo paketi ulaznica, a ako ostane a trebalo bi onda će biti prodaja i pojedinačnih karata od nedjelje 13.9.
Pozz i vidimo se na Maksimiru
Bivsi igrac Arsenala, Paul Merson jako kritikuje Wengera i Arsenal. Kaze da su bar ponudili za Benzemu pa makar i 100 miliona, znali bi da nece ali bar su nesto pokusali. Pare koje ne trose nisu njihove i nisu pare Arsena Wengera nego su pare od navijaca koji skupo placaju da gledaju ovaj Arsenal. Njihove pare i duzni su prema njima uloziti u igracki kadar. Arsenal je u prosloj sezoni kasnio 12 bodova za prvakom, ove godine vjerovatno nece biti nista bolji... Eto, ukratko sta covjek kaze (ja sam prevodio)
Uglavnom, nije rekao nista sto nije receno prije nekoliko godina. CIGANI OSTAJU CIGANI!
Uglavnom, nije rekao nista sto nije receno prije nekoliko godina. CIGANI OSTAJU CIGANI!
Jedna friška, maksuz za Anela:
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.