ma nema vise ni sta da se ukrade a i Krupa ako bude premijerligas - bit ce pod nazivom Borac tako da......bluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Petar Kurcubic i zvanicno trener
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Borac dobio tri plate za maj,jun i jul !
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Ziv bio kako Banja Luka ima vise stanovnika nego Sarajevo? samo me to interesujebluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno
Brate moj ja ne znam ni koliko Banjaluka ima stanovnika a ni koliko Sarajevo , a to me i ne interesuje . No to nije bitno u mom postuDenvald je napisao/la:Ziv bio kako Banja Luka ima vise stanovnika nego Sarajevo? samo me to interesujebluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
slobodnjak
- Kontakt:
Moze li mi neko reci cjenu ulaznica za danasnju utakmicu hvala. ..
Majke mi,600.000 u jugi je grad Sarajevo imao a još kada dodaš ovo što je sada Kanton čitav i ova ruralnija mjesta a njih ima mnogo znaš i sam koliko...uglavnom imali smo puno više.DoeTz je napisao/la:Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Kako kaze popis od prije rata 527 hiljada Sarajevo sa svim svojim okolnim opstinama sto je super u svakom slucajuDenvald je napisao/la:Majke mi,600.000 u jugi je grad Sarajevo imao a još kada dodaš ovo što je sada Kanton čitav i ova ruralnija mjesta a njih ima mnogo znaš i sam koliko...uglavnom imali smo puno više.DoeTz je napisao/la:Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Banja Luka i prije rata i sada 200 hiljada, msm bio je popis skoro i tako kazu pa eto, nema razloga da ne vjerujemo
- TupacShakur
- Kontakt:
znam da ima ona televizija koja vas prati, kako se zove da pogledam večerašnju tekmu?
Borac konacno pobijedio 
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio
FK Sarajevo !
Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine !badel62 je napisao/la:Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Ko bolan usao u drugom poluvremenu??? Koljic je igrao 90 minuta, veze sa fudbalom nema! Napadac koji 13 utakmica nije dao gola!bluearmy je napisao/la:Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine !badel62 je napisao/la:Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio
Redzic se oporavio sto je pozitivna stvar.
Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine !
[/quote]
Ko bolan usao u drugom poluvremenu??? Koljic je igrao 90 minuta, veze sa fudbalom nema! Napadac koji 13 utakmica nije dao gola!
Redzic se oporavio sto je pozitivna stvar.[/quote]
Oprosti, drug mi je rekao on je bio na tekmi , a ja na poslu. Vjerovatno je nest pobrkao, Kolja
Ko bolan usao u drugom poluvremenu??? Koljic je igrao 90 minuta, veze sa fudbalom nema! Napadac koji 13 utakmica nije dao gola!
Redzic se oporavio sto je pozitivna stvar.[/quote]
Oprosti, drug mi je rekao on je bio na tekmi , a ja na poslu. Vjerovatno je nest pobrkao, Kolja
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
-
GradKamena
- Kontakt:
Momci znate li ista kad igrat sa nama iduci tjedan ,jel subota ili nedjelja ?
SubotaaGradKamena je napisao/la:Momci znate li ista kad igrat sa nama iduci tjedan ,jel subota ili nedjelja ?
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Konacno je skinut skalp Zrinjskom 
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.