Bravo, bravo !!! Problem manje. Idemo dalje...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledaj Katara, nije vise Bhutan nego Tetradekan.MCMXLVI je napisao/la:Hahaha
Edit.
Sirija vodi 1-0 : )

MCMXLVI je napisao/la:Hahaha
Edit.
Sirija vodi 1-0 : )

[youtube][/youtube]belosevic28 je napisao/la:To sto kazete na ovom svijetu, to nije isrina

Hajde de uhodat ćeš seMCMXLVI je napisao/la:Pitar izvini, ali svaki put kada procitam tvoj nick, uvijek mi nekako ispadne Pitar babo
 Bitno je da smo svoji!
 Bitno je da smo svoji!A De Bruyne da nabacujePitarBordo je napisao/la:Što bi nam dobro došao ovaj Felaini za prekida...

Ti se brže vrati nego što ode...FrancescoTotti je napisao/la:Danas nam je bio lijep dan. Treba u neku sveščicu zapisati 3.9.2015.

Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.

Da li je prekoračio normu od prije nekoliko dana?joker90 je napisao/la:Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.

Ta norma je nedostizna.hilmo je napisao/la:Da li je prekoračio normu od prije nekoliko dana?joker90 je napisao/la:Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.
Ja jedva čekam onaj novi spisak dužnika da vidim da nas tamo nema

)
)Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.