Jos Pepa da produze i to je to. Evo i Boateng govoei da su svi zadovoljni sa njim i da bi SVI volili da ostane. Jos kaze da svakakvih prica dolazi izvana u vezi Pepa na koje se niko u klubu i ne obazire a niti su pouzdane.sonik24 je napisao/la:Ma Bayern je vazda bio tim gigant, sjetite se samo kad je nas narod kao izbjeglice dolazio u Njemacku, Minhen, koliko su ljudi pomagali! RESPEKT, zbog ovakvih poteza i jos mnogo pravila koje Bayern postuje, sto Bayern cijeni, zato ih i volim.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ma ostaje Pep valjda, sto nebi ostao, u najboljem klub Evrope, uz idealne uslove, halo ba, sto nebi ostao...
sonik24 je napisao/la:Ma ostaje Pep valjda, sto nebi ostao, u najboljem klub Evrope, uz idealne uslove, halo ba, sto nebi ostao...
more ako ce osvojiti Lp i odbraniti sledece sezone
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Sto si se natovario na podteme? Ignorises i isto kao da ih nema, ne nosis ih na ledjima.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.
muamerc je napisao/la:Sto si se natovario na podteme? Ignorises i isto kao da ih nema, ne nosis ih na ledjima.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.
ma znam ali opet ovako nekad okine se neka solidna rasprava na nekoj od podtema po meni bolje da se bude u jednoj temi mozda samo ostaviti podtemu opste diskusije gdje ce trolovi moci da se zajebavaju da ne prljaju na galvnu temu ovo ostalo sasvim nepotrebno.Ma koako god i to sto kazem ne nosim ih na ledjima.Ali eto ako hoce neka bude referendum pa ko je za ili protiv ,cisto da pokazemo da smo demokratsko forumsko drustvo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mogu da se prestanem diviti ovom potezu uprave i cijelog Bayerna.
Ovaj gest je nesto sto dolazi do srca, najhladnokrvniji covjek ne moze ostati ravnodusan prema ovome.
Ovaj gest je nesto sto dolazi do srca, najhladnokrvniji covjek ne moze ostati ravnodusan prema ovome.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
jednostavno ovaj klub moras voljeti

Hajde ba, i drugi pomažu - svakako to je dužnost Bayerna jer ima novac i mogućnosti.
Jednostavno "Mia san mia"... Volio bi da ovo pokrene i druge klubove da isto urade...
da, klubovi, instuticje koje su pune para kao Bayern i ostali redovni ucesnici lige prvaka, superstari nogometa, trebaju da pomognu, red je i ljudski...
Ubiše nas ovi neki poluamateri 1:3 na poluvremenu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel npr City gradi akademiju za beskucnike?muamerc je napisao/la:Hajde ba, i drugi pomažu - svakako to je dužnost Bayerna jer ima novac i mogućnosti.
Opusti se popij pivo.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Imaš moju podršku.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.
Zatvoriti sve teme a ostaviti samo ovu. Nema smisla nikakvog da se razvodnjava kvaliteta postova kad smo svi ionako u nekoj gužvi pa niti ne stignemo dobro pročitati postove na ovoj temi a kamoli na drugim temama. Stoga smatram da je ovo najbolja tema i neka ovdje pišu svi koji žele, ostale teme su nepotrebne.
Momci, šta je s kartama? Ima'l kakvih novosti?
Stefan Effenberg je napisao/la:Imaš moju podršku.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.![]()
Zatvoriti sve teme a ostaviti samo ovu. Nema smisla nikakvog da se razvodnjava kvaliteta postova kad smo svi ionako u nekoj gužvi pa niti ne stignemo dobro pročitati postove na ovoj temi a kamoli na drugim temama. Stoga smatram da je ovo najbolja tema i neka ovdje pišu svi koji žele, ostale teme su nepotrebne.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažemo se za teme, jednostavno nemaju smisla.Kufur je napisao/la:Stefan Effenberg je napisao/la:Imaš moju podršku.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.![]()
![]()
![]()
nista novo do sada
,valjda ce uskoro biti kakvih inf.
Nadam se da ovdje ima netko nekakve jače veze da može doći do karti jer bi svakako želio da idemo svi zajedno na tekmu i da se upoznamo konačno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet povreda na okupljanju repke, nista novo. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.