Eh odlicno, hvala puno druzeChaosX je napisao/la:Kako @tuzlak1987 rece odobre, svi koji su prosli prijemni budu primljeni, svi. Samo mozda vam ponude mogucnos prelaska na drugi smjer(bar je tako kod nas, MF)Ethel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Prošle godine su odobrili, mislim da će i ove, što reče neko, nisu ludi da odbiju pare. Onda na prvoj čiste višak studenata.Ethel je napisao/la:Eh odlicno, hvala puno druzeChaosX je napisao/la:Kako @tuzlak1987 rece odobre, svi koji su prosli prijemni budu primljeni, svi. Samo mozda vam ponude mogucnos prelaska na drugi smjer(bar je tako kod nas, MF)Ethel je napisao/la:Ima li ko kakvih iskustava sa time da je polozio prijemni, a da je ispod crte u Tuzli
Samo da naši ne kopiraju ovu glupost, donji sam ako ovo urade.uNbx je napisao/la:Za studente PFSA: Pukla je insajderska da je odluceno da ce bit socijalni rok, moce se samo jedan predmet uzet kome bude falilo za uslova valjda. Ceka se da bude zvanicno.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sumnjam da je i kod njih tako. To je bombu neko bacio. Cuj cijelo vrijeme dva ispita, onda povecaju na 4 i onda fol roknu na jedan onima sto im treba za uslovaNKMramor je napisao/la:Samo da naši ne kopiraju ovu glupost, donji sam ako ovo urade.uNbx je napisao/la:Za studente PFSA: Pukla je insajderska da je odluceno da ce bit socijalni rok, moce se samo jedan predmet uzet kome bude falilo za uslova valjda. Ceka se da bude zvanicno.![]()
Ne kazem da je nemoguce al zvuci preglupo i neistinito
⭐
Ma kakvo to ba, i sad 4 ne ginu, jos malo pa ce bit socijalni rok normalni, sve predmete 
Mia San Mia
Koliko tačno košta indeks ?
Ja konto to nešto jeftino, kad mi danas ovaj kaže svoj platio 100KM prije 2-3 godine...
Ja konto to nešto jeftino, kad mi danas ovaj kaže svoj platio 100KM prije 2-3 godine...
Index ti spada među upisni materijal, koji na FPN-u, košta 30KM i dobiješ index, upisni list, semetralni list i dva prijavna lista.BelminM23 je napisao/la:Koliko tačno košta indeks ?
Ali čisto sumnjam da na UNSA upisni materijal košta 30KM, a u Doboju 100KM
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma na privatnom je ovaj 100KM, al ovdje je jeftinije, al pošto sam ja laik red je da pitam. Ma nek bude do 50 i dobro. Iskreno ja sam mislio to je sve negdje 15tak.
Trebao si odmah naglasiti da je privatni u pitanju. Ali ti ako si na državno neće ti biti preko 30KM, a index ti je jednom i vozdraBelminM23 je napisao/la:Ma na privatnom je ovaj 100KM, al ovdje je jeftinije, al pošto sam ja laik red je da pitam. Ma nek bude do 50 i dobro. Iskreno ja sam mislio to je sve negdje 15tak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma znam, al sam na tuđem budžetu heheh, pa da mi je šalje svako malo. 
2x i vozdra, kupuje se novi za masterOtelo je napisao/la:Trebao si odmah naglasiti da je privatni u pitanju. Ali ti ako si na državno neće ti biti preko 30KM, a index ti je jednom i vozdraBelminM23 je napisao/la:Ma na privatnom je ovaj 100KM, al ovdje je jeftinije, al pošto sam ja laik red je da pitam. Ma nek bude do 50 i dobro. Iskreno ja sam mislio to je sve negdje 15tak.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ako si na privatnom, cestitam zavrsio si faxOtelo je napisao/la:Trebao si odmah naglasiti da je privatni u pitanju. Ali ti ako si na državno neće ti biti preko 30KM, a index ti je jednom i vozdraBelminM23 je napisao/la:Ma na privatnom je ovaj 100KM, al ovdje je jeftinije, al pošto sam ja laik red je da pitam. Ma nek bude do 50 i dobro. Iskreno ja sam mislio to je sve negdje 15tak.
Nije meni babo Bill Gates.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Ako si na privatnom, cestitam zavrsio si fax
Univerzitet Istočno Sarajevo.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Za UNTZ : Mislim da na socijali mozes sve izaci, ali samo najvise 4 upisati u index 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kod nas na masinstvu moras otic u studentsku i moras se potpisat na listu. Imas sve predmete na listama i potpises se pod ona 4 na koja zelis izac. E sad jbg, ti mozes izac na svaki ali se moze desit situacija kao na tehnickoj dokumentaciji da asistent uzme taj spisak i provjerava ima li neko da je izasao na ispit a nije se potpisao. Ne znam sad da li su provjeravali i pri upisu ocjena, jer nisam bio ni na jednomNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za UNTZ : Mislim da na socijali mozes sve izaci, ali samo najvise 4 upisati u index
⭐
Prosle godine je bilo 4 rasi poplava i onog silnog pomjeranja, sad ce bit 2 maksimalno.(A mislim da taj spisak jedino Seniha i Denijal pregledaju)theboss_RD07 je napisao/la:Kod nas na masinstvu moras otic u studentsku i moras se potpisat na listu. Imas sve predmete na listama i potpises se pod ona 4 na koja zelis izac. E sad jbg, ti mozes izac na svaki ali se moze desit situacija kao na tehnickoj dokumentaciji da asistent uzme taj spisak i provjerava ima li neko da je izasao na ispit a nije se potpisao. Ne znam sad da li su provjeravali i pri upisu ocjena, jer nisam bio ni na jednomNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za UNTZ : Mislim da na socijali mozes sve izaci, ali samo najvise 4 upisati u index
Ima li neko da će biti u studentskom domu na Bjelavama...Kad će se znati raspored studenata po sobama?
Kakva je kod vas situacija sa stipendijama ? dobija li se šta ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma u zavisnosti od samog koncepta socijale ce biti i taj broj mogucih ispita..Kad sam ja bio prva godina socijala je trajala 2 dana i u isto vrijeme su se 2 dana radili svi ispiti,tako da si mogao samo 2 i poloziti(jbg mogao je neko za nekoga raditi neku glupost ali ne ulazim u to)..Prosle godine skroz drugi koncept,od 8 pa do 4 su u amfiteatru bili ispit tako da si ti prakticno mogao na svaki ispit izaci i nebi te niko ni skontao jer su se mijenjali asistenti..Vidjet cemo sta ce biti ove godine,meni to ne znaci toliko jer su mi ostali samo usmeni koji ni po kojem folu nece podlijegati tim kvazi pravilima socijalnog roka,ali bi volio da se zbog drugih moze izaci regularno na sto vise ispita..Inace na MF u Tuzli energetski smjer primljeno 30 od 45 ljudi,tanka djeca sa matematikom 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Zna li neko da li se u tuzli obnova upisuje odma sledece sedmice kad i ovi redovni ili kasnije da ne idem dzaba u tz u pon?
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.