Da dobijemo sve 3, a Izrael ne smije dobit 2 od 3 a gostuju Velsu i BelgijiFrancescoTotti je napisao/la:Kolike su nam sanse za baraz??? Sta to treba da se desi??
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pobjedit do kraja i Andoru i Vels i Cipar.FrancescoTotti je napisao/la:Kolike su nam sanse za baraz??? Sta to treba da se desi??
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Visca, Lulic svaka cast. Ostali karu neka doje.
Da pobijedimo sve do kraja, a Izrael smije osvojiti samo bod u mečevima protiv Velsa i Belgije.FrancescoTotti je napisao/la:Kolike su nam sanse za baraz??? Sta to treba da se desi??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- The_Target
- Kontakt:
Belgija - BiH / BiH - Andora
Ako Mesa kiksa protiv Kipra,Susic ke kriv
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 03 sep 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kad Mesa izgubi od Cipra ili Izraela onda pametuj.Fudo je napisao/la:Bravo mesa, za tebe je susic murinho
AjsKjub je napisao/la:Ruku na srce ljudi su nas nadigrali opasno, velika razlika u kvaliteti očita. Malo podcjenjujete neke igrače, ipak igrač Gaziantespora realno ne može i ne bi trebao staviti zvijezde BLPa u džep. Ostalo je da se osvrnemo na buduće tekme i da napravimo maximum iz ovoga.
shandrlike-tandrlike
Ne mogu da vjerujem da neki prizivaju teleci pogled...
gluho i daleko bilo
gluho i daleko bilo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tesko je izabrati najgoreg jbg
-
Wandelanoite
- Kontakt:
**** reprezentaciju gdje je Visca među 20 igrača
MES QUE UN CLUB!
Iste kao i prije ove tekme.FrancescoTotti je napisao/la:Kolike su nam sanse za baraz??? Sta to treba da se desi??
Trebali smo pobjediti 3 od 4. Znaci trebamo pobjediti Andoru, Kipar i Vels/Belgiju.
I nadati se da Izrael izgubi protiv Velsa i Belgije.
Odprilike nikakve.
I onome koji kaze da je Pape institucija... Bolan ne bio, tip nas je i doveo u situaciju da se trebamo vaditi protiv Belgije. I draze mi je da je uveo Hajrovica za Kolasinca, barem ide u napad... Prije ce Lulic zabit gol nego Seo...
Na kraju krajeva, ko je ovdje ozbiljno ocekivao da cemo se izvuci na drugoj reprezentaciji svijeta....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- majestic24
- Kontakt:
Jos nije sve gotovo i to je to.
Izrael igra jos protiv Belgije,Walesa i Cipra...tu mogu maximalno izvuci jos 4 boda.
Mi igramo sa Andorom i Walesom kod kuce te protiv Cipra u gostima. Racunica je jasna.Sve pobjede do kraja.
Po ovoj trenutno tabeli,u tom slucaju bi bili treci sa 17 bodova,Izrael ce biti 4 sa 16. Koliko ono ide treceplasiranih dalje??
Izrael igra jos protiv Belgije,Walesa i Cipra...tu mogu maximalno izvuci jos 4 boda.
Mi igramo sa Andorom i Walesom kod kuce te protiv Cipra u gostima. Racunica je jasna.Sve pobjede do kraja.
Po ovoj trenutno tabeli,u tom slucaju bi bili treci sa 17 bodova,Izrael ce biti 4 sa 16. Koliko ono ide treceplasiranih dalje??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Višća nije za reprezentaciju kao ni Medo dok se ne vrati u formu. Lulić može samo igrati naprijed kada se umori vadi ga a ne od njega beka praviti i ovako je tanak.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sent from my C6903 using Tapatalk
Jebote sta reci za ekipu protiv koje Felaini izgleda k'o Messi.
Ne rise.Wandelanoite je napisao/la:**** reprezentaciju gdje je Visca među 20 igrača
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
To je taj grč o kojem konstantno govorim. Pa zar nemamo dosta teških utakmica u nogama da se ne prepadnemo protivnika u pm.Principatus je napisao/la:Mozete me napasti, ali nasi momci se dosta dobro nose pred kraj. Pljuvanju nema mjesta. Hebiga dosli smo u poziciju da se borimo u sred Belgije za prolaz u grupi.
A to što se moramo nadati pobjedi usred Belgije (protiv jedne od najjačih selekcija u kvalifikacijama za EP) se moramo naravno zahvaliti zavidovićkom neshvaćenom geniju.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trebo je dobit otkaz nakon Kipra yebem ga u usta zvalajva.Sad Mesa mora da nas vadi iz gov** protiv Belgije!
Vranjes,višća,lulic,medunjanin katastrofa
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko, Begovic i Besic jedini mogu proci. Ostalo 
Nisam nesto i toliko razocaran zbog ovog poraza, na kraju krajeva, i ocekivao sam ga, ali sam razocaran zbog nacina kako smo izgubili, i sto su igraci poput Pjanica totalno podbacili.
Nisam nesto i toliko razocaran zbog ovog poraza, na kraju krajeva, i ocekivao sam ga, ali sam razocaran zbog nacina kako smo izgubili, i sto su igraci poput Pjanica totalno podbacili.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 43 gosta.