Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2015, 22:49

Sta vele ne treba nama sejo salihovic hahaha ... jadni smo mi ko nam igra. Samo prekidi sejini bi nam danas znacili a da ne pricam o ostalim stvarima. Kakva mafija od repke vranjes hadzic susic ljudi igraju i na spisku niko nezna zasto i ko to placa da se pozivaju. Kako jadno treba jednom sve ovo javno napisat i otvorit neka pitanja. Dokle ce ovako ic?? Vako cemo uvjek ostat mali i jadni !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2015, 22:49

Covjece da smo pobjedili Kipar i Izrael u Izraelu...bez ikakvog stresa smo se mogli plasirati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 22:49

Rekao sam još davno da ćemo poraz od Kipra kod kuće dugo pamtiti.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2015, 22:50

Pjanic igrac manje kao sto je Osim rekao, samo se za Dzeku majstora dobro zajebao

I da Sušiću majku ti **** papansku
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 03 sep 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 sep 2015, 22:50

Belgija ništa nije posebno pokazali, naši u užasnoj formi, Meša kao i Pape taj domet. Višća nije za reprezentaciju, Medunjanin i Vranješ možda mogu biti rezerva, Pjaniću ne leži polupismeni treba igrati u paru sa Bešićem u sredini a njegovo mjesto ili Vrančić ili Izet...

Sent from my C6903 using Tapatalk

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 03 sep 2015, 22:50

Prije nego bilo šta napišemo moramo priznati da je ipak Belgija jači tim, s ogromnim potencijalom i ogromnom širinom igračkog kadra.
Nama nedostaje ta širina, trebaju reforme i treba veća minutaža našim igračima u klubovima, što se noćas i primjetilo. Lako je sad pametovat, ali ne možemo očekivati da ovi isti igrači ponove sve što su radili prethodnih kvalifikacionih ciklusa. Nije nam išlo, falilo je borbenosti, fali je hrabrosti, ali šta je tu je. Begović nas konstantno vadio, odbrana kritična, naročiti nakon Spahinog izlaska, jednostavno je Toni trebao početi. Džeko zemlja, sredine nismo imali i fali nam novi Miske, fali nam više nego što bi nam nedostajao Begović ili možda Džeko. Ne možemo biti toliko ljuti, ipak poraz je bio najbliža opcija. Mnogo je toga trebalo uraditi drugačiji, ali lako je dirigovati sad, ovi igrači u ovom stanju nisu u mogućnosti da se nose s najvećim.
Ako Bog da dobit Andoru minimum +6 i ne preostaje ništa nego ići na svih 9 bodova do kraja, a uz sve to molit Boga i za dva poraza Izraela.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2015, 22:51

Safete, je.o si nas za sva vremena. :guz:
Poraz od Kipra je kad tad morao doci do izrazaja.

Tri preostala meca se moraju dobiti a moliti Boga da nam se i ostali rezultati poklope pa da trazimo svoju sansu za EP kroz baraz koji bi svakako mogao bitj paklen no o tom potom, da nam je doci do toga.

Dzeko, Besic, Begovic i Kolasinac su me fascinirali svojom borbom i svojim zalaganjem.
Pjanic kao glavni igrac je dobro cuvan a ni Lulicu se ne bi trebalo previse prigovarati ker se puno borio ali je grijesio prilikom predaje lopte sto nam je stvaralo velike probleme i zato ga nisam ni odabrao u gore pomenuto drustvo.

Odbrana je katastrofalna, porozna na sve strane, puhalo je kroz sredinu najvise gdje su stoperi trebali zatvarati ali eto nije se uspjelo postici nista vise od casnog poraza iako se ne mogu oteti dojmu da se moglo i trebalo puno vise uraditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 03 sep 2015, 22:51

Po kojoj logici racunate da izrael nece dobit vels il belgiju? Evo vels vec kvalifikovan, sigurno nece ginut protiv izraela...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 sep 2015, 22:51

:mrgreen:

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 03 sep 2015, 22:51

Ono sto je nas islo prosle kvalifikacije sad ide Vels a nas opet s druge strane nece nista i iz tog razloga sam pesimista u vezi plasmana na EP pogotovo jer ovisimo o drugima..

Sto se tice vecerasnje utakmice, izgubili smo od jace reprezentacije ali najgore od svega da i oni sami nisu odigrali nista posebno nego su nas dobili "na misice" sto bi se reklo...

Da je bila bolje postavka igre i da su bile pravovremene izmjene mogli smo izvuci pozitivan rezultat..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 sep 2015, 22:52

Svi sem Džeke i Bešića su odigrali katastrofalnu utakmicu ali žalosno je da jedan Vranješ igra u prvoj postavi naše reprezentacije.
Protiv Lukakua u 80 minuta nije dobio niti jedan duel samo trči za njim k'o kokoška kakva konta ovaj će sam izgubit loptu. Kriv kod gola Felainija i napravio penal plus ga Lukaku nosi na leđima cijelu utakmicu. Definitivno najgori igrač na utakmici i tu mu jedino Pjanić može konkurisati.
Meša isto podbacio ali Sušić nas je zahebo pa njemu ne treba ništa prigovarati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 sep 2015, 22:52

Imas li imalo obraza teletino, djubre jedno amatersko gledas li kasete go.vno jedno smrdljivo u onom suskavcu
Rođeni brato

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 sep 2015, 22:53

Dvojica najlosijih na terenu su bila ona dva koja su trebali kreirati nasu igru tj. Pjanic i Medunjanin.
Bez njihovih lopti i proigravanja Lulic i Visca nista i nisu mogli uraditim.
Dosta ih ovde pljuju ne znam sta ocekujete od Visce, nije on Ronaldo da uzme loptu prodje 2-3 igraca i zabije, momak je klasicno krilo koji sparta po strani i zavisi od upotrebljivih dodavanja cega veceras nije bilo, slicno kao i Lulic. I njih dvojica su trenutno nase dvije najbolje opcije na krilima definitivno.
ps. mi smo kvalifikacije spusili u Zenici protiv Kipra i u Izraelu ;)
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 03 sep 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 03 sep 2015, 22:53

Ja ne znam sto svi toliko svrsavate na Belgiju. Imaju jaci tim i bili su bolji, to stoji ali nas nisu unistili i nisu toliko jaci koliko pricate da jesu.
FK Željezničar
Chelsea FC

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 sep 2015, 22:53

kokakolas je napisao/la:Rekao sam još davno da ćemo poraz od Kipra kod kuće dugo pamtiti.
Nazalost ovo je velika istina. :thumbdown: :thumbdown:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 sep 2015, 22:54

De ba ljudi budite realni. Slazem se da je pape zasro stvar.. I to debelo zasro stvar. Ali ovaj nas sastav na vrhuncu, u najboljoj formi ne moze dobiti ovakvu belgiju. Pa hazard koji je ocajno usao u novu sezonu ih je pojeo

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 sep 2015, 22:54

Dzeko i Besic Klasa. Pjanic u repci Duh, jedino protiv konpbara odigra i od toga zivi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 22:54

Samo da se sjetim klošaru zavidovićkom famElije njegove.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 sep 2015, 22:55

Znaci u nedjelju gledamo Wales-Israel i navijamo za Wales.
A nasim majtorima cemo ostavit da pokazu kakva su sila na mocnoj Andori. Tamam i ta suspenzija tribina dosla :))
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 03 sep 2015, 22:55

Je.biga ljudi su bili bolji od nas, steta sto ona Harisova nije usla na pocetku drugog.

Sad se okrenuti borbi za baraz.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Bing [Bot] i 3 gosta.