tuzlak1987 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Sta vele ne treba nama sejo salihovic hahaha ... jadni smo mi ko nam igra. Samo prekidi sejini bi nam danas znacili a da ne pricam o ostalim stvarima. Kakva mafija od repke vranjes hadzic susic ljudi igraju i na spisku niko nezna zasto i ko to placa da se pozivaju. Kako jadno treba jednom sve ovo javno napisat i otvorit neka pitanja. Dokle ce ovako ic?? Vako cemo uvjek ostat mali i jadni !
Gdje se gasis vise sa Sejom covjece da pritisnemo?
Sta smeta? Istina je to ako ti smeta zaobidji. Imam pravo bunit se necu da gledam analfabete fudbala u repci. Otpisat majstora sa 30godina a igraju neki ovani ko medo koji ne igra nigdje utakmice takmicarske. Sta je zvao vrancuca ako ga ne stavlja kad je potrebno? Nemoj te bit smijesni miske i sejo bi carili nasom repkom i iz daleke kine kakvih mi imamo pacijenata u ekipi. Lahko je neke amatere pobjedit daj da nekad ove jace dobijemo kako treba. Al dzabe pisem kad neces shvatit , neka tino rijesi sredu u uzvratnoj protiv kipra. Opet mu treba dat sansu. Neka menadzeri sta zarade