AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ljudi sutra cemo obratiti pozornost na Witsela protiv nase repke da vidimo sta smo propustili, najavljen je u prvih 11 !!
Vidim danas imate ovu prijateljsku neku.
Jel se zna otprilike kakav bi sastav mogao igrati ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Honda je danas nastupio 74. put za Japan,i postigao je svoj 30. gol.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mi uvijek sve znamogaston je napisao/la:Vidim danas imate ovu prijateljsku neku.
haj bas da vidimo ovu djecu iz najgore omladinske skole na dunjaluku, necemo li i mi nekad ubost sa dobrim igracima.Probable Xl vs. Mantova (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Alex, Mondonico, Zucchetti; Poli, Montolivo, Nocerino; Bonaventura; Balotelli, Cerci.
Ma nabijem ga na ku.rac, stekao reputaciju u mrtvoj ruskoj ligi i igrajuci protiv ovih znj klubova i on sad neki igrac, pa ga covjek mora trpiti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam rek`o da je igracina sad odjednom.Ali igrac je Milana pa treba ispratiti takve stvari koliko toliko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ne govorim tebi nego onako, ide mi lik na ku.rac.
Razvio sam fobije od prosle sezone i Honde u prvoj postavi, a evo, ni sad nije mnogo cemu bolji pa si ga opet prisiljen trpiti.
kad je ova tekma, hocel' biti kakav sopcast, link na jutjubu i tako nesto
ajde rekoh taman do reprezentacije da malo odgledam i ubijem vrijeme, najvise me zanima u kakvom stanju je balo.
kad je ova tekma, hocel' biti kakav sopcast, link na jutjubu i tako nesto
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kakva golcina bale, kao u najbolja vremena 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brate samo ti izgleda gledas taj mec? 
haman da jesam
ma ubijam vrijeme dok mi haveri ne dodju na utakmicu, haj rekoh makar prvo poluvrijeme da odgledam
ko ne gleda ne propusta nista, cisto da se zna
edit: primili smo gol, ako opet mozda nekog zanima
i to iz akcije kakvoj bi pozavidjeli svi veci klubovi, jbt mantova nas nadigra 
ma ubijam vrijeme dok mi haveri ne dodju na utakmicu, haj rekoh makar prvo poluvrijeme da odgledam
ko ne gleda ne propusta nista, cisto da se zna
edit: primili smo gol, ako opet mozda nekog zanima
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Preokret,ubise nas sedmoligasi

Gori smo mi sto gledamo
Nadigrao nas drugoligas, imali vise udaraca, promasili zicer sa peterca, ma ubili nas ljudi.
Odbrana i sredina sramota, onaj malac stoper nije los. Balo se ruku na srce bas trudi i trci, ali pitanje do kad ce to trajati.
Ajde vozdra, odjavljujem se odavde, ne more se ovo vise gledati.
Nadigrao nas drugoligas, imali vise udaraca, promasili zicer sa peterca, ma ubili nas ljudi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Vi makar pusite od drugoligasa. Nas razvali Lecco ( serie D)rope11 je napisao/la:Gori smo mi sto gledamo![]()
Nadigrao nas drugoligas, imali vise udaraca, promasili zicer sa peterca, ma ubili nas ljudi.Odbrana i sredina sramota, onaj malac stoper nije los. Balo se ruku na srce bas trudi i trci, ali pitanje do kad ce to trajati.
![]()
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
-
celikmilan
- Kontakt:
Sveprisutni Mario Balotelli koji ako se ne varam igra desetku. Na žalost ispred je Cerci koji je katastrofa.
- muha milanez
- Kontakt:
Hahahah kakva izjava Mihe 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haha ne volim Sinisu nikako ali svaka mu cast na izjavi.Kako direktno,bez straha u kost.A ne kao onomad Allegri i Pippo.
"Danas su igrale rezerve,a mogli ste i vidjeti zasto su rezerve.Ako ovako nastave nece nikad igrati."
"Danas su igrale rezerve,a mogli ste i vidjeti zasto su rezerve.Ako ovako nastave nece nikad igrati."
Cijenim ovu brutalnu iskrenost, a ne kad mi go.vno umotavaju u sareni celofan kao sto je bilo onomad sa Allegrijem i Pippom.
Vala i jesu vecina lose odigrali, pa to ni akcije protiv drugoligasa ne moze napraviti nego sve nesto na silu. Valja nam izdrzati ovo trpiti bar do januara, nek' nam je bog na pomoci i konjski zivci.
kako nam je tele igralo, vidim da je izmjenjem pocetkom dr. poluvremena
Vala i jesu vecina lose odigrali, pa to ni akcije protiv drugoligasa ne moze napraviti nego sve nesto na silu. Valja nam izdrzati ovo trpiti bar do januara, nek' nam je bog na pomoci i konjski zivci.
kako nam je tele igralo, vidim da je izmjenjem pocetkom dr. poluvremena
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam upratio nastup Bertaloccija ali igrao je skoro sahat vremena.Ova izjava Sinise se ponajvise odnosila na Montoliva i Cercija.Jer prema komentarima na pojedinim stranicama opet su bili katastrofalni.Dok je Mario izgleda bio i vise nego dobar.
Montolivo je bio dobar ono sto sam uspio pogledati, a i Sinisa je spomenuo da su on, Balo i Jack jedini igraci koji dobijaju prolaznu ocjenu.
Znaci, odnosilo se to na Cercija, Nocerina, Polija, Alexa i vrlo moguce Abatea.
Balo se stvarno trudio, vracao u odbranu, bas se vidi da je inspirisan, ali kako rekoh, pitanje vremena kada ce se to obrnuti.
Jbg, ja nisam neko ko vjeruje da se osoba moze tek tako promjeniti, pogotovo ako vise nisi klinac vec odrasla konjina.
Kad se sjetim da je Italija jos prije 2 godine imala nasih 5 igraca (a ono prije toga da ne pominjem), a sad smo spali na mrtvog bertolacija i silju koji su ionako silom prilika tu zalutali.
A da ironija bude veca, to je taj ItaMilan kojeg nasi prave, nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo. 
Znaci, odnosilo se to na Cercija, Nocerina, Polija, Alexa i vrlo moguce Abatea.
Balo se stvarno trudio, vracao u odbranu, bas se vidi da je inspirisan, ali kako rekoh, pitanje vremena kada ce se to obrnuti.
Kad se sjetim da je Italija jos prije 2 godine imala nasih 5 igraca (a ono prije toga da ne pominjem), a sad smo spali na mrtvog bertolacija i silju koji su ionako silom prilika tu zalutali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobro,ja Alexa,Nocerina,Cercija,Polija pa i Abatea vise ne racunam u ozbilljne igrace,pa ni za nizi nivo od Milana.A Boga mi nije ni Monto daleko od njih.Jos jednom svaka cast Sinisi na brutalnoj iskrenosti,jer ovo ce mozda imati i pozitivan efekat na ostatak tima.Jednostavno je,ako neces dati sve od sebe neces nikad ni igrati.Radi se o treneru kod kojeg ime i godine igraca ne znace nista haman,vec samo se broji koliko se igrac trudi i bori za tim.
Bertolacci (5/10) has been chosen by La Gazzetta dello Sport as the worst Italy player on the pitch last night against Malta.
Novi Markizio
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.