Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

LARSSONCHE
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la LARSSONCHE » 03 sep 2015, 23:08

[youtube][/youtube]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 23:09

EmirTM87 je napisao/la:Vidim krivite Mesu zbog pozicije na koju je stavio Pjanica. Ok slazem se da Pjanic nije "desetka" nego centralni vezni ali evo recite koga bi vi od nasih igraca stavili tu? Mozda Hajrovica ili Medunjanina?

E zato nama treba Semir Stilic!
Ne stavis nikog, stavis tri vezna kao sto je i Belgija uradila..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 23:09

Sta se dogodilo? Sve i svasta! Naivno izgubljena utakmica, naivno postavljena formacija i naivno napravljene greske kod sva tri gola.
Utakmicu su vrhunski odigrali Dzeko- iz nicega postigao gol kakav mogu jos postici tri ili cetiri napadaca na svijetu, dobijeno milion duela i osigurano isto toliko posjeda za nasu ekipu, zatim Besic kojem se klanjam, svaka ti cast, ovo se zovu MUDA te Sead Kolasinac koji iako ofanzivno sterilan (opcenito) pokazao kako se otima yebena lopta. Svojevrsni nonsens je napravio Mehmed Bazdarevic, u situaciji kad moze igrati na nulu i hrvati se sa protivnickim gorostasima stavlja Vranjesa koji je direktan krivac za dva gola a onda nakon poluvremena (usput drzao povrijedjenog Spahica na terenu sto je istog i moglo dokrajciti) i rezultatskog deficita, u situaciji kad ganja rezultat i kad se protivniku daje najjace oruzje- kontre u ruke uvodi Sunjica koji se opet dobro snasao ali kad je morao staviti brzeg igraca na stopera upravo zbog kontri. Znaci kad je imao donekle izjednacenu igru koja se svodila na dubinske lopte i centarsuteve ostavlja Sunjica na klupi (jedini moze parirati gorostasima) u onda ga ubacuje u situaciji koja Sunjicu najmanje odgovara. O Miralemu Pjanicu ne bih zelio nista da kazem, u redu vjeciti izgovor oko pozicije ali brate duzan si kao drugi najbolji igrac u ekipi kad protivnik stisce primiti koju loptu, zadrzati je i iznuditi koji faul na znanje i ime da se malo ohlade. Medunjanin iako los je bolje odigrao od njega, vjecita misterija ko Miralemu odgovara a ko ne nas dovodi do ambisa. Mesa je uveliko zakasnio sa izmjenama, bilo je kandidata na poluvremenu ali vjerovao je ovoj jedanaestorici koja su zapocela mec. O drugom golu mozemo diskutovati, je li Emir mogao bolje reagovati ili ne ali on je tu najmanji kriv, Medunjanin se aktivira tek nakon sto igrac od bruku miliona eura prima loptu i okrece se prema Begovicu koji je opet kao klasni golman mogao i skinuti ono. Samo nebo nas je spasilo potopa, puno bolje odigrana utakmica u Zenici sa kombinovanim sastavom. Belgija je jaca na 9 od 11 pozicija, klasa za klasom, ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad im ekipa stekne jos iskustva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 sep 2015, 23:09

Mešina je greška Vranješ-Šunjić, tj greška za koju mislim da je morao da zna jer Šunjić je gromada i ima odličan skok, baš ono što nam treba. Bilo je još nekih stvari sa kojima se ne bi složio, ali on je ipak stručniji.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 sep 2015, 23:09

Bravo dresden.
Ljudi moji, jednostavno nije to to vise sa ovom reprezentacijom. Dolazi nova era ove repke a to je da smo jedna prosjecna reprezentacija.. nazalost.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 sep 2015, 23:09

PeppermintSA je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Susicu **** ti sve zensko u rodbini koje je se rodilo i koje ce se tek roditi. Pa od gotovog napravi veresiju. Imali smo najlaksu grupu a zbog njegovih mentalnih masturbacija smo dovedeni u situaciju da se izvlacimo protiv Belgije u Belgiji.

Pu yebem ti i reprezentaciju i zivot.
Opet vam Pape kriv?

Nije Pape izgubio utakmicu protiv Kipra nego igrači koji su nakon vodstva od 1:0 počeli se ko tetkice šetati po terenu. Kriv je Begović koji nam je izbio 5 bodova iz džepa pacerskim golom protiv Kipra i Belgije.

Jel' Pape kriv što je u Izraelu ostao bez pola reprezentacije?

**** vas više ovi polovni igrači koje kujete u zvijezde, Zmajevi, ****, dok pljujete jedinog čovjeka koji nas je ikad plasirao na neko veliko takmičenje. Da nije njega bilo ne bi otišli ni u Brazil jer ni jedna druga dijabola ne bi forsirala igru sa dva špica, pa ne bi na tu gol razliku završili prvi.
Ajde ne seri. Ukratko rečeno.
"Nisam gledao Cipar, ne zanimaju me."
i
"Neću da zovem trećeg napadača da se Vedo ne uvrijedi."
Ovo su dvije rečenice koje su obilježile ove kvale. Nek ide u tri **** materine i on i svi u savezu odreda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 03 sep 2015, 23:10

JonSnow je napisao/la: I da Spaha čuva Hazarda imaš De Bruynea, i da njega čuva neko drugi imaš Witsela i da njega čuvaš imaš Radju... Kontaš? Likovi su ubice jednostavno rečeno.
Znam, stvarno imaju jaku repku ali da nisam gledao tekmu mislio bi da su pogodili 10 precki i 15 stativa i da su im ponistili 3 cista gola al' hebaji ga, moramo se cupat do kraja, samo nam to ostaje.
FK Željezničar
Chelsea FC

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Amarildo » 03 sep 2015, 23:10

AjsKjub je napisao/la:Ako Izreal dobije Vels sa ovakvim Bejlom ili ovako uigranu Belgiju onda zaslužuju baraž, jednostavno.
Izrael bodove uzima nad Andorom i iskoristio je našu nestabilnost, ali gledajući tu utakmicu mi smo bili u nivou reprezentacija petog šešira.
Vels ih je tamo pojeo, pa se nadam da će ako Bog da to ponoviti, pa da i nama dođu rasterećeni.
Vjerujem da najveću ulogu igra susret protiv Velsa u Zenici.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 sep 2015, 23:10

zasluzena pobjeda Belgije,bolji su od nas nema sta! Dzeko,Begovic,Kolasinac,Besic,Visca,Mujdza su potvrdili klasi,Pjanic i Lulic su mogli bolje,ostali prije svih Medunjanin i Vranjes cista nula (0) ! Sunjic odigrao korektno..... sad je sve jasno,nedelja je kljucni dan,tada cemo vidjeti da li imamo sanse za baraz! ako izgube Izrael i Kipar,a mi dobijemo Andoru,onda imamo fine sanse da budemo 3 u grupi i izborimo baraz. Prve dvije pozicije su nedostizne,bar s te strane znamo na cemu smo.... fokusirati se na narednu utakmicu i vidjeti kako ce proci protivnici,nakon cega ce mnogo toga biti jasnije!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:10

PeppermintSA je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Susicu **** ti sve zensko u rodbini koje je se rodilo i koje ce se tek roditi. Pa od gotovog napravi veresiju. Imali smo najlaksu grupu a zbog njegovih mentalnih masturbacija smo dovedeni u situaciju da se izvlacimo protiv Belgije u Belgiji.

Pu yebem ti i reprezentaciju i zivot.
Opet vam Pape kriv?

Nije Pape izgubio utakmicu protiv Kipra nego igrači koji su nakon vodstva od 1:0 počeli se ko tetkice šetati po terenu. Kriv je Begović koji nam je izbio 5 bodova iz džepa pacerskim golom protiv Kipra i Belgije.

**** vas više ovi polovni igrači koje kujete u zvijezde, Zmajevi, ****, dok pljujete jedinog čovjeka koji nas je ikad plasirao na neko veliko takmičenje. Da nije njega bilo ne bi otišli ni u Brazil jer ni jedna druga dijabola ne bi forsirala igru sa dva špica, pa ne bi na tu gol razliku završili prvi.
Da nije bilo lahke grupe ne bi nikad otisli bolje receno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 23:11

Hehe kad se neki raduju porazu Mese da opravdaji Papeta. Gdje vam je obraz vise..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 sep 2015, 23:11

Po meni prva velika greska Bazdarevica Pjanic stavljen na poziciju na kojoj i tele vidi da nemoze igrat , zasto u Romi briljira zato sto igra na poziciji na kojoj je veceras igrao Medunjanin . Tri ovakve greske trebali bi dovesti do otkaza ovo je prva . Ima jos nade za 3 mjesto.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 sep 2015, 23:12

RN87 je napisao/la:Kad pocne da se pridaje paznja domacem fudbalu, mogu se ocekivati rezultati reprezentacije.

Inace, Pape za razliku od Mese otkinuo bod Belgijancima.
I izgubio kuci od Kipra. :facepalm:

I obrukao se debaklom od jednog Izraela, kojem je usput Mesa vratio istom mjerom.

Na stranu sto je on vas. Svi mi znamo kakav je on igrac i majstor bio ali budite malo realni pa priznajte da on ne moze biti trener. Dovoljan dokaz njegove strucnosti je to da je nakon otkaza iz reprezentacije toliko vremena cekao na angazman i na kraju zavrsio u 2. Francuskoj ligi. Zasto? Zato sto niko ozbiljniji nije budala da ga dovede!

Drugi dokaz ti je to sto ga u PSG nisu ponudili nikakvom funkcijom. Covjeka koji je u tom klubu proglasen za najboljeg svih vremena. Zasto nisu? Mozda zato sto su i oni vidjeli da je polupismen i ispodprosjecno inteligentan.

I nemojte vise o njemu. Muka mi kad se spomene njegovo ime.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 sep 2015, 23:12

Trebao je na destku gurnut Medunjanina covjek je svakako neupotrebljiv kao centralni vezni gdje je Pjanic puno jaci. Ako nesto ne pokaze trebao je umjesto njega ubaciti Vrancica na desetku vec na poluvremenu. **** gi ako se zeli pobjediti bolji protivnika treba se malo i kockati. Ne ide ziheraski Mesa ako si losiji protivnik. Pjanic na desetki - greska. Sunjic na klupi - greska. Visca 90 minuta - velika greska. Zamjena Kolasinca - greska.

Sve u svemu lose.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 sep 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 03 sep 2015, 23:13

PerryFred je napisao/la:
RN87 je napisao/la: Inace, Pape za razliku od Mese otkinuo bod Belgijancima.
Izrael 3:0 BiH
BiH 3:1 Izrael

Meša 1:0 Pape

Čekamo još utakmicu protiv Kipra ;)
Svjetsko prvenstvo 50:0 obican ku*ac
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 sep 2015, 23:13

nicaze Smrdi : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:14

avenija je napisao/la:Po meni prva velika greska Bazdarevica Pjanic stavljen na poziciju na kojoj i tele vidi da nemoze igrat , zasto u Romi briljira zato sto igra na poziciji na kojoj je veceras igrao Medunjanin . Tri ovakve greske trebali bi dovesti do otkaza ovo je prva . Ima jos nade za 3 mjesto.
Ma gdje god da je stavio Pjanića taj nista ne bi pokazao jer kao sto neko vec rece ranije njega protiv jacih repki nema ni na mapi..Lik je u tim utakmicama totalno beskoristan..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2015, 23:14

Sve i da pobjedimo sve do kraja opet treba cekati kiks Izraela. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 sep 2015, 23:15

Bešiću, halali nam što smo ****..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 03 sep 2015, 23:15

JonSnow je napisao/la: Opet vam Pape kriv?

Ajde ne seri. Ukratko rečeno.
"Nisam gledao Cipar, ne zanimaju me."
i
"Neću da zovem trećeg napadača da se Vedo ne uvrijedi."
Ovo su dvije rečenice koje su obilježile ove kvale. Nek ide u tri **** materine i on i svi u savezu odreda.[/quote]

I mi smo izgubili zato što nije gledao Kipar?

Ne, mi smo izgubili zato što su ''zmajevi'', koji su pri tom mahom rezervni igrači nekakvih Bochuma, Kuracsporova, Freiburga, Deportiva izašli i šetkali se. Zato što na golu imaš ''ministra odbrane'' koji nam NIKAD nije donio niti jedan bod. Kojem kepec od 170 zabija glavom iz peterca.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], hurem, Mostarska, napapijri1987, Viking4 i 35 gostiju.