Kao prvo, ne razumijem ovu navalu pesimizma. Isto kao da su se ljudi probudili iz nekog zimskog sna koji je poceo nekad pred SP u Brazilu, pa im ovo sve dodje kao iznenadjenje. Pa, barem bi mi navijaci repke trebali biti svjesni sta nam je onaj papak uradio: ljudi, mi smo izgubili s njim dvije utamice od ekipa koje ce, nadam se, zavrsiti ispod nas na tabeli- 6 bodova je to!
E, sad sinoc: ne znam jesam li jedini, ali mislim da smo mi odlicno usli u utakmicu. Igrali smo dosta discipliovano, cvrsto, nismo dozvoljavali Belgijancima da probiju kroz sredinu, a oni su imali velikih problema da nas probiju na taj nacin, pa su se cak i odlucili na pokusaje dugim loptama na Lukakua. Golove su nam zabili cisto na individualni kvalitet (top 3 repka Evrope po tom pitanju) njihovih pojedinaca: nemoguci Fellaini (pogledajte tekme Uniteda, i koja je to muka kad ti je on u sesnaestercu) i odlican sut De Bruynea. Ne razumijem one koji posjed spominju kao neku negativnu kategoriju... Pa, da je do posjeda, Barcelona bi svaku utakmicu dobjala sa po 5:0, a znamo svi da nije tako. Jasno mi je sta je Mesa zamislio, ali nazalost, Belgija je jednostavno vrh sto se tice indiviudualaca i njihovog kvaliteta. Jednostavno, moras imati i srece, a mi ni toga nismo imali.
Mesi zamjeram samo jednog igraca: Medunjanin. Pa, cak i da je 100% spreman, a nije, opet po meni nema mjesta u veznom redu u jacim utakmicama, a posebno onim gdje protivnik ima loptu. Zato sam i neki dan postavljao ovu formaciju....
... i mislim da bi s njom lakse izasli na kraj s njima, bez obzira na rookiea Kvesica.SlevinKelevra je napisao/la:4-3-3?![]()
...............Begovic...............
Mujdza...Sunjic...Spahic....Kvesic
...Kolasinac...Besic....Pjanic.....
..Visca........................Lulic.....
.................Dzeko...................
Dakle, NE MOZES SE VADITI NA BELGIJI, od toga nema nista. Ovdje je negativan rezultat trebalo upisati jos kod izvalcenja grupe, a protiv ostalih izboriti drugo mjesto i Francusku, ali eto.... Yebeni Savez i debil Pape.
Borit se do kraja, ici na 9 bodova svom snagom i nadati se korektnosti Velsa i Belgije (u sta ne sumnjam). Ja sam jos optimista za baraz.
I da... Vidim pojedini Peptovci se ponovo aktivirali. Ne odgovarajte im i ne nasjedajte na provokacije, jer ne mogu zamisliti da razumna osoba (a razumni su valjda, znaju upaliti komp i uci na forum) moze i dalje braniti tog kriminalca i smrada. Dakle, ne nasjedajte na trolanje i okrenimo se Andori!