ne mora nista samo nek dovodi igrace i nek im dijeli vaspitno popravne,a nek Oda vodi ekipu ,bar bi svaku ovu zvjezdicu postavio na svoje mjesto ,i morali bi dati 200 % na terenugodrina je napisao/la:Kako bi sad dobro dosao na tu poziciju, bili bi 30% jaci.delinjo je napisao/la:AMARE vrati se !!!! pusti arape samo malo sredi ovog oko dovodjenja igraca i mi smo zadovoljni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj bas lupa Greda je iz Brodareva otprilike toliko pouzdano barata i sa drugim informacijama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Oslijepio čovjek od silne mržnje. Naveo je sve, samo nije naveo da je igrao u Želji, i to igrao odlično.
Generalno ne volim ljude kojima ništa ne valja. Čekam hoće li navesti jedno ime, jednu dobru stvar u klubu koji, kako kaže, voli. Eto on voli klub, a mrzi sve u njemu.
Nisu čista posla
Generalno ne volim ljude kojima ništa ne valja. Čekam hoće li navesti jedno ime, jednu dobru stvar u klubu koji, kako kaže, voli. Eto on voli klub, a mrzi sve u njemu.
Nisu čista posla
Neko mu reko da je prijepoljac i on zdravo za gotovo prihvatio.Da lupeta bas lupeta.....
mene samo pravo zbunjuje sto vi s njim pisete,ali eto nastavite kod mene je na ignore i bas mi je fino
De nemojte ga citirati..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
I ja sam mislio da "samo" to radi. Zato bi i bili makar 30% jaci, njegov autoritet, sposobnost i znanje nisu mali.delinjo je napisao/la:ne mora nista samo nek dovodi igrace i nek im dijeli vaspitno popravne,a nek Oda vodi ekipu ,bar bi svaku ovu zvjezdicu postavio na svoje mjesto ,i morali bi dati 200 % na terenugodrina je napisao/la:Kako bi sad dobro dosao na tu poziciju, bili bi 30% jaci.delinjo je napisao/la:AMARE vrati se !!!! pusti arape samo malo sredi ovog oko dovodjenja igraca i mi smo zadovoljni![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Amar ako se ikada vrati neka ga na klupi.Tu je neprikosnoven.A da dovodi i prodaje igrace nemojte zuvota Vam.Dug je spisak njegovih fula i dzaba bacenih para.godrina je napisao/la:I ja sam mislio da "samo" to radi. Zato bi i bili makar 30% jaci, njegov autoritet, sposobnost i znanje nisu mali.delinjo je napisao/la:ne mora nista samo nek dovodi igrace i nek im dijeli vaspitno popravne,a nek Oda vodi ekipu ,bar bi svaku ovu zvjezdicu postavio na svoje mjesto ,i morali bi dati 200 % na terenugodrina je napisao/la: Kako bi sad dobro dosao na tu poziciju, bili bi 30% jaci.![]()
Sem Visce niti na jednom igracu koje jej doveo nismo hajrovali.A i Viscu je Zuban doveo pa ga morao ubjedjivati da je mali kalibar za Zelju.
gledali smo već godinu i po na šta to liči kad jedan pravi ekipu, a drugi vodi. meni se to principijelno ne sviđa, i da ne ulazimo u priču o amarovim fulama sa transferima.
Naravno nije mi to ni namjera bila.....ChWilla je napisao/la:gledali smo već godinu i po na šta to liči kad jedan pravi ekipu, a drugi vodi. meni se to principijelno ne sviđa, i da ne ulazimo u priču o amarovim fulama sa transferima.
ma drug ja ga volim vidjeti u klubu pa makar i domar bio,jednostavno tada sam sigurniji i spokojniji i znam da je moj Zeljo u dobrim rukama,nikome vise ne vjerujem jer su svi onii od danas do sutra bez neke jasne vizije ,ali ono kad se on zainati i ne dozvoli nikome da ucjenjuje i bude iznad kluba,to je ono sto me odusevljava kod njega,pa makar se i blamirali u evropi znamo da nam u ovoj kukuruz ligi moraju svi skinuti gaceDANDY je napisao/la:Amar ako se ikada vrati neka ga na klupi.Tu je neprikosnoven.A da dovodi i prodaje igrace nemojte zuvota Vam.Dug je spisak njegovih fula i dzaba bacenih para.godrina je napisao/la:I ja sam mislio da "samo" to radi. Zato bi i bili makar 30% jaci, njegov autoritet, sposobnost i znanje nisu mali.delinjo je napisao/la: ne mora nista samo nek dovodi igrace i nek im dijeli vaspitno popravne,a nek Oda vodi ekipu ,bar bi svaku ovu zvjezdicu postavio na svoje mjesto ,i morali bi dati 200 % na terenu![]()
Sem Visce niti na jednom igracu koje jej doveo nismo hajrovali.A i Viscu je Zuban doveo pa ga morao ubjedjivati da je mali kalibar za Zelju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Rijetko je Amar s kim pogrijesio kada je dovodjenje igraca u pitanju.. Ja se sjecam samo pokojnog Dejana Drakula i Stancevskog a i oni su dosli za male pare tako da ni to nije neka greska.. Stancevski bio jako dobar igrac u Borcu, svi ga prizeljkivali a on podbacio, nesto slicno kao Joco bar kada su dosadasnje njegove igre u pitanju.. Ostali su dovodjeni ciljano i uglavnom su bili korisni sto su i rezultati u to vrijeme potvrdjivali.. Prodaja igraca mozda jeste bila mala greska ali Amar je pokusao podici standard kada su transferi u pitanju.. I za taj rizik je bilo potrebno imati damu do poda.. One price za Adila i Svraku i neke cifre koje su se pominjale od 500-600k eura su bile obicna suplja..
BUDI ŽELJO !!!
Da su bili korisni bili su i nisu dovodjeni ciljano nego na isti nacin kao i sada.A i cinjenica je da su bili odlicno placeni i da smo za njih kitu dobili.Al bukvalno kitu....Hadzijalagic je napisao/la:Rijetko je Amar s kim pogrijesio kada je dovodjenje igraca u pitanju.. Ja se sjecam samo pokojnog Dejana Drakula i Stancevskog a i oni su dosli za male pare tako da ni to nije neka greska.. Stancevski bio jako dobar igrac u Borcu, svi ga prizeljkivali a on podbacio, nesto slicno kao Joco bar kada su dosadasnje njegove igre u pitanju.. Ostali su dovodjeni ciljano i uglavnom su bili korisni sto su i rezultati u to vrijeme potvrdjivali.. Prodaja igraca mozda jeste bila mala greska ali Amar je pokusao podici standard kada su transferi u pitanju.. I za taj rizik je bilo potrebno imati damu do poda.. One price za Adila i Svraku i neke cifre koje su se pominjale od 500-600k eura su bile obicna suplja..
te cifre naravno da jesu bile šuplja. ali se opet moglo uzeti mnogo više nego što jeste. on je radio u najboljoj namjeri jer je i sam ulagao svoje pare, mnogo njih za naše uslove, ali generalno smo izvisili previše čekajući.
Upravo na stranici saveza pomjeriše našu tekmu na 18:30 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Jedino od koga smo mi hajra imali su nasa djeca.. Tu ubrajam i Viscu jer smo ga mi afirmisali i napravili igracem.. Sehic i Visca su dva najveca nasa transfera posle Baje a otisli su za vrijeme Amara.. Na ovima koji su dolazili mi nikad nismo uzeli neke pare niti cemo uzeti.. Primjer su ti sada Joco i Antolovic.. Najbolje placeni a otici ce za klikere.. Pare se samo mogu uzetti na omladini i meni je zao sto i u tom periodu nismo vise forsirali omladince jer je i tada bilo dobrog potencijala..DANDY je napisao/la:Da su bili korisni bili su i nisu dovodjeni ciljano nego na isti nacin kao i sada.A i cinjenica je da su bili odlicno placeni i da smo za njih kitu dobili.Al bukvalno kitu....Hadzijalagic je napisao/la:Rijetko je Amar s kim pogrijesio kada je dovodjenje igraca u pitanju.. Ja se sjecam samo pokojnog Dejana Drakula i Stancevskog a i oni su dosli za male pare tako da ni to nije neka greska.. Stancevski bio jako dobar igrac u Borcu, svi ga prizeljkivali a on podbacio, nesto slicno kao Joco bar kada su dosadasnje njegove igre u pitanju.. Ostali su dovodjeni ciljano i uglavnom su bili korisni sto su i rezultati u to vrijeme potvrdjivali.. Prodaja igraca mozda jeste bila mala greska ali Amar je pokusao podici standard kada su transferi u pitanju.. I za taj rizik je bilo potrebno imati damu do poda.. One price za Adila i Svraku i neke cifre koje su se pominjale od 500-600k eura su bile obicna suplja..
edit
Moglo se uzeti vise ali Dati tadasnjeg Svraku za 150k eura bi bilo degradiranje kluba.. Amar se vodio logikom da ce ga dati radije dzaba nego za te pare.. Isto je vazilo i za Adilovica.. Po meni je to ispravno razmisljanje.. Ispalo je da smo popusili neku lovu ali lahko je moglo biti i drugacije.. Ako hoces da podignes standard a tada smo bili u takvoj poziciji onda je rizik neophodan..ChWilla je napisao/la:te cifre naravno da jesu bile šuplja. ali se opet moglo uzeti mnogo više nego što jeste. on je radio u najboljoj namjeri jer je i sam ulagao svoje pare, mnogo njih za naše uslove, ali generalno smo izvisili previše čekajući.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 04 sep 2015, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ma kvesić je trebao biti rekordni transfer naše lige, rekord koji bi ostao i sad. ali desi se što se desi, isto zbog previše čekanja...
Odličan terminDooVe je napisao/la:Upravo na stranici saveza pomjeriše našu tekmu na 18:30
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Cekanje nije razlog u Kvesinom slučaju...ChWilla je napisao/la:ma kvesić je trebao biti rekordni transfer naše lige, rekord koji bi ostao i sad. ali desi se što se desi, isto zbog previše čekanja...
ne krivim ja njega ništa, izgubio je i on sam tu mnogo. ali - nije uspjelo. kockao se i izgubio.