Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ostala je samo nada. Ja cu se nastaviti nadati pa sta bude. J.ebani smo sa svih strana...svima halalim ako se docepamo baraza pa tamo sta bude. Svjestan sam da se kiksevi desavaju u fudbalu i zato sam spreman prihvatiti to trece mjesto i baraz (pa tamo sta bude) ali zavrsit 4 u ovakvoj grupi i u ovakvim kvalifikacima kad pola Evrope ide na zavrsnu smotru im nikad ne bih halalio
U slucaju da se ne plasiramo na Euro u zemlji treba proglasiti petodnevnu nacionalnu zalost i traziti da odstupe svi koji su tome doprinijeli.KenoRob je napisao/la:Ostala je samo nada. Ja cu se nastaviti nadati pa sta bude. J.ebani smo sa svih strana...svima halalim ako se docepamo baraza pa tamo sta bude. Svjestan sam da se kiksevi desavaju u fudbalu i zato sam spreman prihvatiti to trece mjesto i baraz (pa tamo sta bude) ali zavrsit 4 u ovakvoj grupi i u ovakvim kvalifikacima kad pola Evrope ide na zavrsnu smotru im nikad ne bih halalio
Begic i co na prvom mjestu.
Znači, da Židovi ne smiju uzeti više od boda u utakmicama protiv Belgije i Velsa?SlevinKelevra je napisao/la:Zasto? Osim samopouzdanja, nece nam puno znaciti jer se gleda medjusobni. Ja bi volio vidjeti sto vise novih igraca: promjena na golu, Anicica, Vrancica, a mozda i Hodzica u napadu. Uzet cemo ih svakako sa 4-5 golova.HankMoody je napisao/la:Sad protiv Andore s dva napadača, da ih probamo natrpati što je više moguće.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Odnosno, ne vise od 4 u duelima sa Kiprom, Velsom i Belgijom. Napisano tristo puta na podforumu.HankMoody je napisao/la: Znači, da Židovi ne smiju uzeti više od boda u utakmicama protiv Belgije i Velsa?
Nemam neki komentar na utakmicu,jer smo bili katastrofa,samo bih pohvalio Dzeku i Begovica,ostali im se mogu spustiti i olizati !!
Mali princ u zadnji par meceva za repku je veliki k.... ! JEDAN JE ZVJEZDAN MISIMOVIC !!!
Propale kvalifikacije,mnogo smo se nadali,ali na kraju necemo biti ni treci,ne krivim Mesu nista,samo par igraca i onu neznalicu sto je pobjegla sa klupe kad je us.rao sve !!
Mali princ u zadnji par meceva za repku je veliki k.... ! JEDAN JE ZVJEZDAN MISIMOVIC !!!
Propale kvalifikacije,mnogo smo se nadali,ali na kraju necemo biti ni treci,ne krivim Mesu nista,samo par igraca i onu neznalicu sto je pobjegla sa klupe kad je us.rao sve !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
SAmo mi nije jasno zasto hvalite Begovica? Istina je imao je par dobrih odbrana u drugom poluvremenu ali kad je trebalo biti pravi u kljucnom momentu on je primio gol poslije udarca koji je isao po sredini gola i koji nije bio bomba kakvu KDB inace zna da uputi prema golu? Tu su nas Belgijanci slomili i rijseili mec ostalo je bilo rutina za njih dvije minute prije kraja poluvremena jeftin gol i demonstracija strucnjacima zasot je Curotois i zasto ce uvijek biti prvi izbor Mourinha.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako se ne plasiramo najvise ce mi biti zao sto se ovo EP igra u FR , blizu nam vjerujem da bi svaku tekmu bilo 20-30k nasih.
Ja se nadam da ce Cimirot jos napredovati u PAOKu , sredina nam skripi samo tako,a igrac kalibra Cimirota bi nam legao ko kec na 10ku.
Ja se nadam da ce Cimirot jos napredovati u PAOKu , sredina nam skripi samo tako,a igrac kalibra Cimirota bi nam legao ko kec na 10ku.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Onaj gol sto je primio je isto ko da je Curtois primio gol poslije suta Medunjanina volejom, cak je taj udarac djelovao snaznije. Opet kazem hebes ti odbrane kasnije kad si vec primio jeftin gol u kljucnom momentu, te odbrane su samo popravljanje debelo pokvarenog dojma.bambus je napisao/la:Begovic je sve samo nije za pohvalit.
Jedino je Dzeko sinoc bio na nivou Belgijanaca ostatak ekipe su bili nepostojeci ili prosjek, razlika izmedju njih i Belgijanaca je bila ocigledna.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pobijediti 3 utakmice naravno mozemo i pobijedit' cemo .. Izrael nece imati vise od 4 boda iz ove 3 utakmice.. dobit cemo u barazu slabijeg protivnika , rutinski odraditi to i idemo na euro .. citirajte me u novembru pozz 
- theboss_RD07
- Kontakt:
De ba sta je vama, kurtoa je imao par dobrih odbrana ali sve opucano sa ivice sesnaesterca. Begovic tri puta odbranio jedan na jedan sa belgijancima...
⭐
koliko je begic uzeo za tekmu od kralja ?
hahah sa njim je istrco na teren da se pozdravi i da ocita bukvicu nasim igracima da moraju izgubit velike pare su u pitanju
vratite MUNIBA !
vratite MUNIBA !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Mislim da je Begovic sinoc kasno vidio loptu jer je ispred njega tacno stajao Spahic. Da je imao cist pogled vjerujem da bi ono odbranio.BigBigBang je napisao/la:SAmo mi nije jasno zasto hvalite Begovica? Istina je imao je par dobrih odbrana u drugom poluvremenu ali kad je trebalo biti pravi u kljucnom momentu on je primio gol poslije udarca koji je isao po sredini gola i koji nije bio bomba kakvu KDB inace zna da uputi prema golu? Tu su nas Belgijanci slomili i rijseili mec ostalo je bilo rutina za njih dvije minute prije kraja poluvremena jeftin gol i demonstracija strucnjacima zasot je Curotois i zasto ce uvijek biti prvi izbor Mourinha.
Da se ja pitam utakmicu bi poceli Zec,Vrancic,Djuric i Buric.Kad cemo vidjeti koliko vrijede ovi momci?
Slabo smo odigrali al kad skontas ova Belgija ima odlicne igrace a mi smo igrali sa Medom koji ne igra nikako. Besic i Kolasinac su odigrali jednu utakmicu u zadnji par mjeseci. Ova dvojica ce valjda postati standardni i jos zamjenuti Medu sa nekim igracem koji igra.
Ja mislim da mi mozemo ove ostale tekme dobiti. Ostaviti ove iste igrace kao protiv Belgije i zamjenuti Medu sa Vrancicem sad da se uigra protiv Andore.
Ja mislim da mi mozemo ove ostale tekme dobiti. Ostaviti ove iste igrace kao protiv Belgije i zamjenuti Medu sa Vrancicem sad da se uigra protiv Andore.
Šta bi s Hodžićem i Bajićem? Jesu li se priključili?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Tesko se vaditi iz govana protiv ekipe iz samog vrha svjetskog fudbala, kad i njima treba pobjeda, jos u gostima.
Odbranu nam cine prosjecni igraci, izdvojio bi Kolasinca koji je iznad tog prosjeka, ali ne igra u klubu(iako je sinoc solidno odigrao, po meni).
Vezni red nam cine Pjanic koji nema muda, koji je los u bitnim utakmicama reprezentacije, i kojeg uz sve to opet sve reprezentacije nastoje da zatvore, sto rezultira ocajnom igrom najboljeg veznjaka, Besic koji je sinoc odlicno odigrao, i treci vezni igrac koji moze biti bilo ko sa spiska, jer se ne zna koji je gori.
Visca ne moze protiv jacih, Lula je dobar, Dzeko klasa.
To nije ocito tim s kojim se moze dobiti velika Belgija.
Stvarno kaznjavaju i najmanju gresku, prijeti opasnost od svakog igraca i ne moraju stvoriti ni cistu priliku da bude go, sto smo sve vidjeli sinoc.
Da nema Edina mi bi bili prosjecna europska reprezentacija, nazalost.
Sto se Mese tice, ne znam sta je zamislio, kad je neka ekipa puno kvalitetnija, dzaba ti sta zamislis kad ne mozes to ostvariti. Nema izbora da bira i prilagodjava igrace protivniku, kad svi znamo 8-9 prvotimaca. Jedino je mogao birati Visca-Hajrovic, gdje je odabrao ono sto je logicno, i Toni-Vranjes, gdje je ocito pogrijesio. Ne znam sto, necu da vjerujem u price da Ogi mora igrati.
Zbog ovog svega, nije mi uopste krivo radi poraza, kao sto mi zna biti
Za nadati se da cemo se plasirati na Euro, a dotad nam valjda ne bude 80% igraca na klupi, a 10% na tribinama, i valjda izroni neki novi, kvalitetni potencijalni reprezentativac.
Odbranu nam cine prosjecni igraci, izdvojio bi Kolasinca koji je iznad tog prosjeka, ali ne igra u klubu(iako je sinoc solidno odigrao, po meni).
Vezni red nam cine Pjanic koji nema muda, koji je los u bitnim utakmicama reprezentacije, i kojeg uz sve to opet sve reprezentacije nastoje da zatvore, sto rezultira ocajnom igrom najboljeg veznjaka, Besic koji je sinoc odlicno odigrao, i treci vezni igrac koji moze biti bilo ko sa spiska, jer se ne zna koji je gori.
Visca ne moze protiv jacih, Lula je dobar, Dzeko klasa.
To nije ocito tim s kojim se moze dobiti velika Belgija.
Stvarno kaznjavaju i najmanju gresku, prijeti opasnost od svakog igraca i ne moraju stvoriti ni cistu priliku da bude go, sto smo sve vidjeli sinoc.
Da nema Edina mi bi bili prosjecna europska reprezentacija, nazalost.
Sto se Mese tice, ne znam sta je zamislio, kad je neka ekipa puno kvalitetnija, dzaba ti sta zamislis kad ne mozes to ostvariti. Nema izbora da bira i prilagodjava igrace protivniku, kad svi znamo 8-9 prvotimaca. Jedino je mogao birati Visca-Hajrovic, gdje je odabrao ono sto je logicno, i Toni-Vranjes, gdje je ocito pogrijesio. Ne znam sto, necu da vjerujem u price da Ogi mora igrati.
Zbog ovog svega, nije mi uopste krivo radi poraza, kao sto mi zna biti
Za nadati se da cemo se plasirati na Euro, a dotad nam valjda ne bude 80% igraca na klupi, a 10% na tribinama, i valjda izroni neki novi, kvalitetni potencijalni reprezentativac.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Nemamo taj luksuz da toliko eksperimentisemo u kvalifikacijama.autogol je napisao/la:Da se ja pitam utakmicu bi poceli Zec,Vrancic,Djuric i Buric.Kad cemo vidjeti koliko vrijede ovi momci?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav Bajić daleko je on od reprezentacije.HankMoody je napisao/la:Šta bi s Hodžićem i Bajićem? Jesu li se priključili?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ne bih ja rekao, da je on sinoc bio umjesto pizduna, mozda bi izgledali malo opasnije naprijed, zna momak primiti loptu i zagraditi se a to je dovoljno dok se krila prikljuce i naprave visak u napadu...Wandelanoite je napisao/la:Kakav Bajić daleko je on od reprezentacije.HankMoody je napisao/la:Šta bi s Hodžićem i Bajićem? Jesu li se priključili?
Razmisli o ovome sta sa napisao... Dzeko je zna zadrati i Baja je zna zadrzati a to je kupovanje vremena dok se ostatak ekipe ne pridruzi...Na taj nas je fol sinoc uzela Belgija, prime je i valjaju dok se ekipa ne prikljuci i onda se tesko braniti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY