Fudbalski reprezentativac Srbije i centarhalf italijanskog Torina Nikola Maksimović doživeo je na sinoćnom treningu težu povredu, zbog koje je morao da se vrati u svoj klub.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Po ko zna koji put u zadnjih nekoliko godina, u reprezentaciji imamo potpuno novi stoperski tandem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Vijest koja se prethodnih dana poprilično neopaženo provukla kroz medije, a ja je tek sad pročitao, je da slovenački savez pokušava da uzme Nemanju Maksimovića.
Valjda nema ništa od toga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
na osnovu čega majke ti? nema šanse da je tamo živio 5 godina. inače to su strvinari samo takvi. koliko su tuđih igrača pokupili bog sami znaalan_kardec je napisao/la:Vijest koja se prethodnih dana poprilično neopaženo provukla kroz medije, a ja je tek sad pročitao, je da slovenački savez pokušava da uzme Nemanju Maksimovića.Valjda nema ništa od toga.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Igrao dvije godine u Domžalama i navodno je u tom periodu dobio njihovo državljanstvo.
A možda u ovoj priči ima menadžerskog masla, ko zna.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
igrao je kleo u partizanu dvije i u zvezdi jednu imao pasoš ali nije mogao igrati. a inače mislim da nemaju šanse da ga uzmualan_kardec je napisao/la:Igrao dvije godine u Domžalama i navodno je u tom periodu dobio njihovo državljanstvo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma nema od toga nista, niti moze tako lako i preko noci zaigrati, niti bi on htio...
Nego, juce U19 dobila 3-1 SAD na memorijalnom turniru "Stevan-Ćele Vilotić. Predvodnici naravno Šaponjić i Jović!
Nego, juce U19 dobila 3-1 SAD na memorijalnom turniru "Stevan-Ćele Vilotić. Predvodnici naravno Šaponjić i Jović!
Srpski tandem za budućnost: Šaponjić i Jović isprašili SAD!
Dva pogotka za srpski nacionalni tim postigao je napadač Partizana, dok je golgeter crveno-belih jednom zatresao mrežu rivala, ali je i namestio jedan od dva pogotka kolege iz crno-belog tabora - 3:1
Mladi nadapači Partizana i Crvene zvezde Ivan Šaponjić i Luka Jović još jednom su pokazali da srpski fudbal ima golgeterski tandem za budućnost. Njih dvojica danas su na otvaranju 22. memorijalnog turnira Stevan Ćele Vilotiić za igrače do 19 godina srušili selekciju Sjedinjenih Američkih Država na Gradskom stadionu u Subotici - 3:1 (1:0) i po ko zna koji put pokazali da perfektno funkcionišu zajedno u timu.
Dva pogotka za srpski nacionalni tim postigao je napadač Partizana, dok je golgeter crveno-belih jednom zatresao mrežu rivala, ali je i namestio jedan od dva pogotka kolege iz crno-belog tabora.
Za Srbiju su igrali sledeći igrači: Nikolić, Mijailović, Gudelj (69. Šarenac), Zličić (69. Karišić), Stojanović, Zlatković (51. Stanković), Špoljarić (49. Janković), Jović (83. Jovanović), Glavčić (89. Cuckić), Šaponjić (83. Duronjić), Senić (69. Lutovac).
U drugoj utakmici današnjeg programa Crna Gora je na stadionu FK Bačka 1901 savladala Izrael minimalnim rezultatom.
Selekcija Srbije narednu utakmicu igra u subottu protiv Francuske na stadionu Vrbasa, dok se u ponedeljak igraju utakmice za plasman.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ko god zeli dobro ovoj nazovi reprezentaciji, vecers ce navijati da Jermenija dobije!
Svaki dobar rezultat ide samo u prilog Toletu i njegovim poltronima u misiji "kako syebati i sledece kvalifikacije" ili "kako kopati jos vise i dublje", jer se oni izgleda ne zadovoljavaju ovim i nisu sigurni da smo dotakli samo dno....
Svaki dobar rezultat ide samo u prilog Toletu i njegovim poltronima u misiji "kako syebati i sledece kvalifikacije" ili "kako kopati jos vise i dublje", jer se oni izgleda ne zadovoljavaju ovim i nisu sigurni da smo dotakli samo dno....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma nemam sta navijati za Jermene.. mene jednostavno ne zanimaju, necu ih ni gledati. Da nisam igrao kladionicu ne bih ni znao da igraju danas. Dok ne ode Tole potpuno sam ravnodusan.. skoro potpuno, jer mi ipak nije potpuno svejedno to sto pretendujemo da budemo prva reprezentacija koja je zavrsila kvalifikacije u minusu.
Da mi je samo docekati momenat Toletovog odlaska.. kad su vise ti izbori?
Da mi je samo docekati momenat Toletovog odlaska.. kad su vise ti izbori?
Ma i ja sam potpuno ravnodusan, ono kao da se igra neka superligaska utakmica koja se uopste ne tice Zvezde...Medjutim, ne radujem se pobjedama ove privatne ekipe (da ne kazem reprezentacije, jer ona to nije) par ljudi! One mogu u ovom slucaju biti samo kontraproduktivne...
U svakom slucaju, najbolje je samo bojkotovati u svakom smislu...
U svakom slucaju, najbolje je samo bojkotovati u svakom smislu...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Ko god zeli dobro ovoj nazovi reprezentaciji, vecers ce navijati da Jermenija dobije!
ko će bolan navijati za Jermeniju, ne budi smiješan. I večeras ko i svaku prethodnu i svaku sljedeću ću navijati za Srbiju, a to ko je selektor, ko vodi savez i ko igra, je nešto drugo.
I baš će to navijanje protiv reprezentacije da pomogne da se riješimo Tola.
Bojkot nije nikakvo rješenje.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nego sto ja resenje, pune tribine?! Jel' postoji uopste neka kriticna masa koja je spremna i koja ima volju i zelju da se cima oko Toletove smjene? Ovde ne ubrajam Delije, koji su protiv istog pretezno zbog Zvezde...
Znaci, da li postoji masa navijaca fudbalske reprezentacije Srbije koja je spremna na proteste i razne akcije u svrhu smjene vladajuce garniture u srpskom fudbalu
Znaci, da li postoji masa navijaca fudbalske reprezentacije Srbije koja je spremna na proteste i razne akcije u svrhu smjene vladajuce garniture u srpskom fudbalu
Mi, zbog te pripadnosti klubovima, nikada nismo imali masu koja uopste organizovano navija na utakmicama.. tako da nikada nece biti mase koja organizovano tjera. Mislim na reprezentativni nivo, ne na nivo grupacija koje navijaju za klubove.
Da imamo srpsku verziju fanatikosa, mozda danas ne bi bilo Toleta.. a i reprezentacija bi inace imala bolju podrsku od "Kosovo je srce Srbije", "Srbija", "**** (ustase/siptare)" i "Tole lopove".
Da imamo srpsku verziju fanatikosa, mozda danas ne bi bilo Toleta.. a i reprezentacija bi inace imala bolju podrsku od "Kosovo je srce Srbije", "Srbija", "**** (ustase/siptare)" i "Tole lopove".
tačno. mamića bojkotuju a on se učaurio ko svilena buba.alan_kardec je napisao/la:marconato je napisao/la:Ko god zeli dobro ovoj nazovi reprezentaciji, vecers ce navijati da Jermenija dobije!
![]()
![]()
ko će bolan navijati za Jermeniju, ne budi smiješan. I večeras ko i svaku prethodnu i svaku sljedeću ću navijati za Srbiju, a to ko je selektor, ko vodi savez i ko igra, je nešto drugo.
I baš će to navijanje protiv reprezentacije da pomogne da se riješimo Tola.
Bojkot nije nikakvo rješenje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sve si lijepo rekao, to je i razumljivo..Nikad se mi toliko kao nacija nismo lozili na reprezentaciju kao na Zvezdu i Partizan i to "nekako" mogu i da shvatim..dscile je napisao/la:Mi, zbog te pripadnosti klubovima, nikada nismo imali masu koja uopste organizovano navija na utakmicama.. tako da nikada nece biti mase koja organizovano tjera. Mislim na reprezentativni nivo, ne na nivo grupacija koje navijaju za klubove.
Medjutim, meni nisu jasni sami igraci, barem ovi najbolji! Znaci, dolazis na okupljanje preko qurca, igras preko qurca, ne ucestvujes na prvenstvima, a bolji si od velike vecine reprezentacija, cijela nacija te dozivljava kao najvece luzere, brukas se, dozivljavas ponizenja i opusteno dozvoljavas i prozivljavas sve to...
Znaci:
1. Skupi se njih 10-ak najboljih, najvaznijih, najuticajnijih i stave potpis na zahtjev za nekim kardinalnim promjenama i ostavkama vodecih ljudi ili u suprotnom nece vise igrati!
2. Napuste reprezentaciju pod nekim lijevim izgovorom kao u slucaju Vidića i Subotića.
3. Igraju kao i sada i bivaju luzeri.
Mislim da su prve 2 opcije u svakom slucaju prihvatljivije i bolje po njih same...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Nego sto ja resenje, pune tribine?! Jel' postoji uopste neka kriticna masa koja je spremna i koja ima volju i zelju da se cima oko Toletove smjene? Ovde ne ubrajam Delije, koji su protiv istog pretezno zbog Zvezde...
Pa šta ćeš ti pomoći time što bojkotuješ ili navijaš protiv reprezentacije sa kojom se identifikuješ? Ništa.
@dscile je fino rekao, Srbi kao narod su opterećeni podjelama u svim mogućim sferama života, pa tako i u fudbalu. Konkretno u slučaju Karadžića, jedni su za, drugi su protiv, on ima uporište i u savezu od jednog broja ljudi, a nije isključeno da ima i u politici.
Znači, kritična masa među navijačima ne postoji. Ali da te opet pitam, šta ćeš ti riješiti time što ćeš večeras navijati za Jermene ili sutra za Portugalce, Šiptare, ili u sljedećem ciklusu za Vels?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Postici cu vecu medijsku hajku na Toleta i co, vece turbolencije u samom savezu, jacanje opozicije (ako takva uopste i postoji)...dok u suprotnom Tole samo utvrdjuje svoju poziciju, ide po starom, ostavlja Ćurču za selektora i nastavlja sa operacijom "stvaranja tima za nove kvalifikacije" i tako sve iznova...
Ok, ne moramo da navijamo protiv, ali u najmanju ruku ne trebamo ni da idemo na utakmice i da se nerviramo i cimamo nesto oko ove kriminogene organizacije...
Zato i kazem da je bojkot najbolje resenje kad vec ne postoji volja, snaga i zelja da se nesto konkretno uradi....
Ok, ne moramo da navijamo protiv, ali u najmanju ruku ne trebamo ni da idemo na utakmice i da se nerviramo i cimamo nesto oko ove kriminogene organizacije...
Zato i kazem da je bojkot najbolje resenje kad vec ne postoji volja, snaga i zelja da se nesto konkretno uradi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.