AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 sep 2015, 10:39

Bolje da su ispunili zelju Sinisi i doveli Soriana.Jeftiniji,nije kvalitet kao Witsel ali je bolji nego ovaj 20 M`s boy.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 sep 2015, 13:42

Ma mi da smo normalan klub ne bi smjeli uci ni u istu recenicu sa Milanom, a kamo li ih kupiti i baciti tolike pare ni za sta. Soriano jeftiniji 5 miliona, al' sve je to isti klinac, daleko im kuca odavde bila.
Jbt kad skontas da si jednog Witsela za slicne pare mogao kupiti plus Mahera (ili slicne njemu) za nekih desetak miliona kao jednu od jeftinijih opcija kad vec nisu imali para, a mi spadosmo na ovo. :facepalm:

Et' urekosmo Markizija, povrijedio se na treningu i vjerovatno propusta Inter :mrgreen: a sad bi ga covjek k'o i zalio kad vidis ko su mu alternative :zzz:

al' najgore je to sto se Antonini povrijedi, jedini igrac koji je konstatno dobar i uvijek na zadatku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 sep 2015, 14:07

Mislis Antonelli? A ne Antonini. :mrgreen:

In last day of the mercato Galliani called Silvio to ask him to get Witsel on loan with OBLIGATION to buy but Berlusconi rejected.
Galliani was furious during the phone call, he already had agreed with Zenit to get Witsel for on loan (€3m) with obligation to buy. (€25m)
-By RAIsport.

Kakav gigant upravlja klubom. :tokralju:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 sep 2015, 14:44

Jbga ne moze covjek bit normalan u ovakvim okolnostima, prvo nije trebalo doci do toga da se ceka zadnji dan da se uradi nesto po pitanju Witsela. Starom magarcu je bio prioritet Italijan Bertolaci i nije bilo problema oko njegovog transfera. Eto mu ga sad, odu jedni panjevi a drugi dodju..

Evo Mihi prikipilo pa kaze da ce neki dobit nogu. Vjerovatno Alex, Cerci, Nocerino i kapiten Montolivo. Nevjerovatno na kakve je grane pao Montolivo, od onakvog igraca.

Hajde sad imaju vremena da dobro razmisle i dogovore par pojacanja za januar, ali pitanje je hocel magarac dat pare. Jedina nada je mr. Bee ako bude sve uredu sa njegovom kupovinom..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 sep 2015, 15:25

Sinisa ili ce sam dati otkaz u Januaru ili ce dobiti otkaz.Jer ce celavac uvijek kriviti trenera za lose rezultate a nikad sebe.A nakon zimskog mercata mogao bi se Sinisa sam povuci,ako ne dobije odgovarajuca pojacanja.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 sep 2015, 15:27

odakle mi samo brat antonini u glavi :bow: :urnebes:

Evo sta je tacno rekao... znaci, nije problem Montolivo nego ostali.
Mihajlovic: "Luiz Adriano, Bonaventura and Balotelli did well today. Montolivo was alright. But I expected more from the other players."
Mihajlovic: "When someone doesn't play, then they can't complain, because this performance is exactly why they don't play."

Berlusconi :facepalm: hvala njemu na svemu, ali ovom klubu ce svanuti jedino onda kada se ta stara ekipa skloni iz fotelja i uvedu neki novi ambiciozni ljudi.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 sep 2015, 19:08

Sta ima sad prozivati i kuditi igrace, sve su to igraci koji su i prosle sezone sramotili Milan i svi su znali kakvu su to balvani, a on odjednom poceo ih prozivati kad je prosao i prelazni rok i nisu dovedene adekvatne zamjene. O tome je trebao misliti ranije, prozivati ih ranije i kao sto zna pametovati protiv njih, trebao je tako javno pametovati da mu trebaju takvi i takvi igraci na tim i tim pozicijama. Sad ga ne saprase ni 2 Drine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 sep 2015, 19:16

Pa covjek od samog pocetka govori direktno i bez dlake na jeziku,ali starci su ostali gluhi.Nemojte covjeka napadati samo zato sto ga ne podnosite iz ovog ili onog razloga.Nisam ni ja njegov fan ali postujem njegovu direktnost i zelju za uspjehom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 sep 2015, 19:46

Ja sam jos od spekulacija da ce doci na nasu klupu bio protiv toga, ne podnosim ga jos od ranije, ali ovo sto trenutno pisem je plod situacije oko kluba i prelaznog roka.
Gdje su mu izjave i direktnost slicne ovim dvjema posljednjim o prizivanju igraca, trazenju kvalitetnih igraca i spominjanja famozne desetke, AMF? Ja se sjecam da je nekako po dolasku u klub rekao, parafraziram sad, da mu nece niko nametati nista u klubu, posto je bilo price kako bi mogao biti u slicnoj situaciji kao i prethodnici mu, da mu ovi iz vrha Uprave namecu taktiku i igrace.

Dakle, najveci ili barem jednak krivac za Mercato i trenutni sastav je Mihajlovic. A sad je najlakse opucati po panjevima i neznalicama, jer citav svijet je znao i prije Mihajlovica da od tih igraca nema nista, a dovedeni su skoro pa isti igraci. Ako je tako jak na jeziku, zasto onda nije javno trazio tog AMF, zasto nije rekao gdje koci u Milanu i ogradio sebe prozivajuci Upravu da mu trebaju neki igraci na nekim pozicijama, zasto nije prodao te flopcine koje ima i sad u timu, Polija, Cercija, Nocerina, Montoliva, Alexa, Abatea, yebo ga Kucka da ga yebo?

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 sep 2015, 19:59

I meni se mnoge stvari ne svidjaju kod sefa pa ga ne prozivam javno ;)
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 sep 2015, 20:06

Beduin nije poso Mihajlovica dovoditi igrace, Mihajlovic je samo coach, i njegovo je samo da trenira ekipu i kroji taktiku, Galliani odnosno sportski direktor je za to zaduzen, normalno vjerovatno da je i sam Galliani popricao s Mihajlovicem o njegovim zeljama, a sta su se dogovorili to mi ne znamo.

A ja cak mislim da sto se tice nasih transfera dosta se pita i Berlusconi, on je taj ipak koji na kraju donosi odluku, a znamo da covjek voli napadace, pa tako i danas imamo jak napad ( medju najjacim u ligi) ali sredina nam je jako slaba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 sep 2015, 21:12

Trening 96/97

slika

:tokralju:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 sep 2015, 23:29

Ovako na prvu što prepoznajem na slici Demetrio Albertini, Roberto Baggio najbolji talijanski igrač svih vremena, Massaro?, Maldini, Billy, Boban, je li ono Ibrahim Ba u pozadini? :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2015, 00:46

meho-medo je napisao/la:Beduin nije poso Mihajlovica dovoditi igrace, Mihajlovic je samo coach, i njegovo je samo da trenira ekipu i kroji taktiku, Galliani odnosno sportski direktor je za to zaduzen, normalno vjerovatno da je i sam Galliani popricao s Mihajlovicem o njegovim zeljama, a sta su se dogovorili to mi ne znamo.

A ja cak mislim da sto se tice nasih transfera dosta se pita i Berlusconi, on je taj ipak koji na kraju donosi odluku, a znamo da covjek voli napadace, pa tako i danas imamo jak napad ( medju najjacim u ligi) ali sredina nam je jako slaba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da nije, njegovo je da kaze ko mu treba i na kojim pozicijama ako zeli svoje zamisli pretvoriti u nesto pozitivno, a onda Galliani i ko sve jos ce dovesti sto moze. OK, znam i ja da se pita i Berlusconi i Galliani, ali ako si ti tu manji od makovog zrna i ne pitas se nista, onda i suti i trpi, a nemoj nakon svega prozivati ono sto imas i glumiti nekakav autoritet i strogocu u medijima, a tamo gdje si trebao uraditi da ne dodje do toga ti si ispao pacer i picic, iako si po dolasku trubio drugu pricu. Posto si pickica i dosao si zbog para, pa i po cijenu da trpis usranog Berlu i Celu, onda imaj obraza i ne prozivaj jadnike poput Polija, Cercija ili Nocerina, vec isforsiraj Bertolacija i Kucku pa kako god ispalo, barem ostani dosljedan u svemu.

Ja sam takav, ako mi nesto ne stima i vidim da nije u redu, ma neka glava ide s ramena ali ja cu reci otvoreno, popricati i vidjeti moze li se popraviti ta situacija na poslu, a ne kasnije da ispastam i da bude da nisam upozorio i predvidio nesto.

Mi, prije svega, poodavno nemamo skauting tim koji ce dovoditi kvalitetne mlade igrace... ma nemamo mi nista, da ne nabrajam kad sve to mi znamo... a znaju i oni tamo, samo sto ih kita zaboli, primaju odlicne plate i cemu nerzova...

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 sep 2015, 00:52

Bolje da trener javno i tajno govori sta misli,a ne da hvali igrace ako pohvalu ne zasluzuju.Uostalom mozda su Berlusconi i Galliani obecali jedno a uradili sasvim drugo,mozda su izdali Sinisu? Ne bi me to nimalo cudilo.Ja sam uvjeren da ce Sinisa ovo trpiti do Januara,odnosno ako tad ne dobije zeljena pojacanja dat ce otkaz.

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 05 sep 2015, 00:56

_forzamilan_ je napisao/la:Ovako na prvu što prepoznajem na slici Demetrio Albertini, Roberto Baggio najbolji talijanski igrač svih vremena, Massaro?, Maldini, Billy, Boban, je li ono Ibrahim Ba u pozadini? :D
Sebastiano Rossi iza Roberta

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 sep 2015, 02:13

IlPrincipino je napisao/la:Trening 96/97

slika

:tokralju:
Ovih prokletih dresova se dobro sjecam, tek iza rata - rezervni je cak bio plave boje (!). Ta sezona je bila uzasna, bas neko iznad spomenu klauna od golmana, S.Rossija, teskog kiksera. Koliko pamtim ovo je bila Baresijeva zadnja sezona, oprostio je se autogolom, da stvar i mit o legendarnom Baresiju ucini jos gorim; jedva smo ostali u Serie A te godine. Vjerovali ili ne! :crazy:

Sjecam se nervoznog Bobana i Savicevica, pogotovo je Il Genie bjesnio redovno... Nista novo za temperamentnog Deju koji je takodjer redovno gubio glavu kad god bi SFRJ i Osim preferirao BH selektore, Mesu i Papeta, prije njega taman pred rat :thumbup: :thumbup: Uh, kakve su li samo to slatke muke bile.....

---

Gledao sam Witsela protiv BiH i zaista potvrdio jos jednom ono sto sam vidjeo u CL ranije, momak uopste nebi postao dio solucije u Milana, nego dio problema....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 sep 2015, 02:56

Sezonu prije scudetto,a nakon tog veliki pad.Mislim da je tad Milan zavrsio 12. ili tako nesto.A nismo bili puno bolji ni narednu sezonu.Ali vec 1999 scudetto je opet bio u Milanu.Te 1996-'97,Weah je bio najbolji strijelac sa 15 golova u svim takmicenjima.I to je bio jasan pokazatelj u kakvim problemima je bio Milan.Znaci period 1996-1998 opsta katastrofa.Ali moralo je doci do tog jer je Milan 8-9 sezona bio dominantan.Od 1987-1996 nije bilo jaceg tima u Evropi vjerovatno.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 sep 2015, 17:38

Nadam se da od eventualnog dolaska Lulica u januaru nema nista :?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 sep 2015, 22:14

Sumnjam. A ni ne treba nam uostalom.

Evo, bas se desava ono sto sam predvidio prvog dana kad je Sinisa dosao, a pocelo je ranije nego sto sam ocekivao. :damn: Ludi Sinisa, los merkato, losi igraci, ona dvojica metuzalema, sve je to zacarani krug.
U ovako nabrijanoj atmosferi, uz par losih rezultata (a bit ce ih sa ovakvom ekipom), nastat ce haos. Nazalost, nismo nigdje odmakli od prosle sezone. :nedam:
Mihajlovic, Berlusconi and Galliani had a meeting at Arcore last night. They discussed the current situation as some players aren't happy.
Some players are not happy with how harsh and how much Mihajlovic critisizes them. Some are not happy with his style of coaching.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.