Ko je sad pizdun?Husika je napisao/la:Ne bih ja rekao, da je on sinoc bio umjesto pizduna, mozda bi izgledali malo opasnije naprijed, zna momak primiti loptu i zagraditi se a to je dovoljno dok se krila prikljuce i naprave visak u napadu...Wandelanoite je napisao/la:Kakav Bajić daleko je on od reprezentacije.HankMoody je napisao/la:Šta bi s Hodžićem i Bajićem? Jesu li se priključili?
Razmisli o ovome sta sa napisao... Dzeko je zna zadrati i Baja je zna zadrzati a to je kupovanje vremena dok se ostatak ekipe ne pridruzi...Na taj nas je fol sinoc uzela Belgija, prime je i valjaju dok se ekipa ne prikljuci i onda se tesko braniti...
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sad se cuvati kartona, Dzeko ima vec zuti, ostali paziti da ne bude neki ostriju start.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
0. Bazdarevic - takticki pao, prije svega zbog spiska jer su bila 2 imena koja su mogla itekako odgovoriti zadatku a nisu dobili poziv (salihovic, grahovac), a potom najvise iz razloga sto je stavio Vranjesa(iako sam to donekle opravdavao zbog Hazarda) ispred Sunjica iako su svi forumasi, navijaci i mediji znali da on ne moze iznijeti teret Lukakua, a i prilikom kornera, prekida nigdje nas nije bilo, sam Dzeko protiv visokih Felainija, Lukakua, Kompanyija i kompanije (ne znam kako je to moglo promaci Mesi)...
1. Begovic - ne krivim ga za 2.gol, iznenada je bilo a loptu(lejulalu) nije vidio od Spahica, i to je to...imao par sjajnih intervencija;
2. Mujdza - sasvim solidan s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi;
3. Vranjes - izgarao na terenu, trudio se, ali dva gola su njegova...s tim da nije on kriv sto ga Mesa ubacio u prvih 11 da se bije s vecim od sebe, Lukakuom, on je dao od sebe sto je mogao;
Sunjic - pokazao da je trebao odmah dobiti prednost u odnosu na vranjesa, dosta visociji i snazniji od ogija, i samim tim se mogao nositi s Lukakuom, plus prekidi;
4. Spahic - dobar;
5. Kolasinac - dobar, VELIKA mahana je sto ne zna, ne centrirati, nego uraditi povratnu po zemlji...pa sinoc smo imali dvije ciste situacije gdje je on samo trebao dodati povratnu na 5-erac ili 11 m, i to je to...on nesto traljavo da Bog sacuva;
6. Besic - nema se tu sta reci, zna se;
7. Medunjanin - osim ekstra suta slab je bio; nije on kriv sto ga Mesa forsira 90min a nema utakmica u nogama;
8. Pjanic - realno, los; nije mi jasno zasto ga se forsira na Misketovoj poziciji kad to momak ne igra...najgore od svega mi je kad sam cuo Mesu sinoc da kaze kako Pjane u repki igra istu poziciju kao i u Romi...Pjanic je nakon odlaska Susica izjavio da vise voli igrati organizatora igre, uvijek licem okrenut prema protivnickom golu, a ne ledjima;
9. Visca - dobar je momak ali on ce nadam se vrlo brzo letiti iz prve postave, cim Hajrovic zaigra za klub...ne volim krila koja ne znaju dribling napraviti, ne usudjuje se ici 1na1, a nit je brz...nije ni jednom pretrcao, ne beka Belgije, nego stopera, jer oni bekove nemaju...ili mozda momku fali utakmica na visokom nivou kako bi dobio na samopouzdanju...Hajrovic bar ima dribling, sut i centarsut za razliku od Visce, a nista sporiji nije, stavise...
10. Lulic - daje sve od sebe, kao i uvijek...ja bih mu unajmio privatnog trenera da vjezba s njim centarsuteve i pas igru;
11. Dzeko - isto kao i za Besica, nema se tu sta reci, sve je jasno.
12. Belgija vs BiH...moglo se vise, sasvim sigurno, jednostavno pogrijesilo se s dva igraca koja se nisu trebala naci u prvih 11 i to je to...
Glupa mi je ta prica kako su jaci od nas i da nismo imali sanse protiv njih...bla bla bla...kako to onda Wales ih pobijedi...Azerbejdzan remi protiv Hrvatske, Bjelorusija pobijedi Spaniju, Island Nizozemsku, itd...
Neko spomenu Bajica, i ja sam ga hvalio, ali tri tekme u klubu nije kako treba lopte primio, tako da...
Samo cu jedno reci: ZVJEZDAN MISKE MISIMOVIC
1. Begovic - ne krivim ga za 2.gol, iznenada je bilo a loptu(lejulalu) nije vidio od Spahica, i to je to...imao par sjajnih intervencija;
2. Mujdza - sasvim solidan s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi;
3. Vranjes - izgarao na terenu, trudio se, ali dva gola su njegova...s tim da nije on kriv sto ga Mesa ubacio u prvih 11 da se bije s vecim od sebe, Lukakuom, on je dao od sebe sto je mogao;
Sunjic - pokazao da je trebao odmah dobiti prednost u odnosu na vranjesa, dosta visociji i snazniji od ogija, i samim tim se mogao nositi s Lukakuom, plus prekidi;
4. Spahic - dobar;
5. Kolasinac - dobar, VELIKA mahana je sto ne zna, ne centrirati, nego uraditi povratnu po zemlji...pa sinoc smo imali dvije ciste situacije gdje je on samo trebao dodati povratnu na 5-erac ili 11 m, i to je to...on nesto traljavo da Bog sacuva;
6. Besic - nema se tu sta reci, zna se;
7. Medunjanin - osim ekstra suta slab je bio; nije on kriv sto ga Mesa forsira 90min a nema utakmica u nogama;
8. Pjanic - realno, los; nije mi jasno zasto ga se forsira na Misketovoj poziciji kad to momak ne igra...najgore od svega mi je kad sam cuo Mesu sinoc da kaze kako Pjane u repki igra istu poziciju kao i u Romi...Pjanic je nakon odlaska Susica izjavio da vise voli igrati organizatora igre, uvijek licem okrenut prema protivnickom golu, a ne ledjima;
9. Visca - dobar je momak ali on ce nadam se vrlo brzo letiti iz prve postave, cim Hajrovic zaigra za klub...ne volim krila koja ne znaju dribling napraviti, ne usudjuje se ici 1na1, a nit je brz...nije ni jednom pretrcao, ne beka Belgije, nego stopera, jer oni bekove nemaju...ili mozda momku fali utakmica na visokom nivou kako bi dobio na samopouzdanju...Hajrovic bar ima dribling, sut i centarsut za razliku od Visce, a nista sporiji nije, stavise...
10. Lulic - daje sve od sebe, kao i uvijek...ja bih mu unajmio privatnog trenera da vjezba s njim centarsuteve i pas igru;
11. Dzeko - isto kao i za Besica, nema se tu sta reci, sve je jasno.
12. Belgija vs BiH...moglo se vise, sasvim sigurno, jednostavno pogrijesilo se s dva igraca koja se nisu trebala naci u prvih 11 i to je to...
Glupa mi je ta prica kako su jaci od nas i da nismo imali sanse protiv njih...bla bla bla...kako to onda Wales ih pobijedi...Azerbejdzan remi protiv Hrvatske, Bjelorusija pobijedi Spaniju, Island Nizozemsku, itd...
Neko spomenu Bajica, i ja sam ga hvalio, ali tri tekme u klubu nije kako treba lopte primio, tako da...
Samo cu jedno reci: ZVJEZDAN MISKE MISIMOVIC
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da je suspenzija nakon treceg zutog kartona. Koliko ih ima Dzeko, jedan ili dva?Elegant je napisao/la:Sad se cuvati kartona, Dzeko ima vec zuti, ostali paziti da ne bude neki ostriju start.
A player is automatically suspended for the next match for the following offences:[3]
Receiving a red card (red card suspensions may be extended for serious offences)
Receiving three yellow cards in three different matches, as well as after fifth and any subsequent yellow card (yellow card suspensions are carried forward to the play-offs, but not the finals or any other future international matches)
-
SjeverniVjetar
Ljudi, Belgija je superkvalitetna ekipa i kada imaju svoj dan, a juce su imali, sve mane protivnika dolaze do izrazaja. Belgiji se nije smio desiti kiks kao protiv Walesa, prostudirali su nas, ozbiljno shvatili, krenuli sa 100% i rezultat je tu.
Nismo igrali toliko lose, odnosno, igrali smo onoliko koliko vrijedimo, s tim se moramo pomiriti i idemo dalje. Vidjelo se da je kod nas jedini Dzeko u rangu njihovih igraca.
Nismo igrali toliko lose, odnosno, igrali smo onoliko koliko vrijedimo, s tim se moramo pomiriti i idemo dalje. Vidjelo se da je kod nas jedini Dzeko u rangu njihovih igraca.
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Mi ne eksperimentisemo nikada.u tome je Problem.Pivopija je napisao/la:Nemamo taj luksuz da toliko eksperimentisemo u kvalifikacijama.autogol je napisao/la:Da se ja pitam utakmicu bi poceli Zec,Vrancic,Djuric i Buric.Kad cemo vidjeti koliko vrijede ovi momci?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momci ce karijeru presjediti na klupi dok se nakvi ko haris setkaju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jedan ima, dobro je onda ako je nakon tri ako je tako pravilo.calcio je napisao/la:Mislim da je suspenzija nakon treceg zutog kartona. Koliko ih ima Dzeko, jedan ili dva?Elegant je napisao/la:Sad se cuvati kartona, Dzeko ima vec zuti, ostali paziti da ne bude neki ostriju start.
A player is automatically suspended for the next match for the following offences:[3]
Receiving a red card (red card suspensions may be extended for serious offences)
Receiving three yellow cards in three different matches, as well as after fifth and any subsequent yellow card (yellow card suspensions are carried forward to the play-offs, but not the finals or any other future international matches)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- crvenocrni
- Kontakt:
Sve u svemu 'Naprijed Zmajevi' u nedjelju u 18 
Džeko ima dva žuta iz prve dvije tekme protiv Kipra i Velsa.calcio je napisao/la:Mislim da je suspenzija nakon treceg zutog kartona. Koliko ih ima Dzeko, jedan ili dva?Elegant je napisao/la:Sad se cuvati kartona, Dzeko ima vec zuti, ostali paziti da ne bude neki ostriju start.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Juventinisimo
- Kontakt:
No sikiriki ljudi...kasete su stigle do Papeta, jesu malo kasnile ali su tu..bice analize i sve tri pobjede se ocekuju do kraja kvalifikacija..
Protiv Andore i Walesa..na onaj novi, uglancani semafor, treba Papetovu sliku postaviti...rasuli bi ih k'o rizu..Wales bi dobio tri komada u prvom..
U Kipar ponijeti njegov kip...postaviti ga kraj klupe...Kipar bi promjenio ime u Paper..
Protiv Andore i Walesa..na onaj novi, uglancani semafor, treba Papetovu sliku postaviti...rasuli bi ih k'o rizu..Wales bi dobio tri komada u prvom..
U Kipar ponijeti njegov kip...postaviti ga kraj klupe...Kipar bi promjenio ime u Paper..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Džeko ima dva žuta iz prve dvije tekme protiv Kipra i Velsa.calcio je napisao/la:Mislim da je suspenzija nakon treceg zutog kartona. Koliko ih ima Dzeko, jedan ili dva?Elegant je napisao/la:Sad se cuvati kartona, Dzeko ima vec zuti, ostali paziti da ne bude neki ostriju start.
U pravu si, sad sam provjerio.
Znaci mora se paziti.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne mogu se novajlije tipa Bajić, Hodžić, Vrančić isprobavati u ovako važnim utakmicama jer staviti nekoga ko nikad prije nije zaigrao s ovom ekipom jednostavno je bilo preriskantno i zbog toga u potpunosti razumijem što je Meša dao prednost Medunjaninu. Da je igrao Vrančić umjesto njega i da smo izgubili ovako, njega bi "razapeli" što nije stavio Harisa u početni sastav. Bajić i Hodžić svakako nisu bili tu, ali bi trebali dobiti priliku protiv Andore, trebaju se uigravati polahko iako realno, nakon onoga što su prikazali protiv Kazahstana, jasno je da su ipak još zeleni i da je puno rada i dokazivanja tek pred njima.
Kada se ciste kqrtoni u barazu ? Na europskom prvenstvu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Trebali bi prije baraza se cistiti, nisam siguran kakav je pravlik u kvalifikacijama za EP.EdoBa je napisao/la:Kada se ciste kqrtoni u barazu ? Na europskom prvenstvu?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Naravno da ne mogu, niti trebaju..samo, Medo ne igra, forma losa..bilo je boljih solucija..da je kojim slucajem onaj iz "germanije" zaigrao...a mi zijanili..ovako, oni su opet krivci, nisu bili tu, da bi ih mi mogli kriviti.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pa samo budala nije mogla znati epilog sinosnje tekme sa onakvim sastavom...DragonGirl je napisao/la:Ne mogu se novajlije tipa Bajić, Hodžić, Vrančić isprobavati u ovako važnim utakmicama jer staviti nekoga ko nikad prije nije zaigrao s ovom ekipom jednostavno je bilo preriskantno i zbog toga u potpunosti razumijem što je Meša dao prednost Medunjaninu. Da je igrao Vrančić umjesto njega i da smo izgubili ovako, njega bi "razapeli" što nije stavio Harisa u početni sastav. Bajić i Hodžić svakako nisu bili tu, ali bi trebali dobiti priliku protiv Andore, trebaju se uigravati polahko iako realno, nakon onoga što su prikazali protiv Kazahstana, jasno je da su ipak još zeleni i da je puno rada i dokazivanja tek pred njima.
Pa majku mu zar nas Debitanti ne plasirase u Brazil, Hajro-Bico ???
Bezze vam je ta prica o nekom uklapanju u tim itd, Ili jesi ili nisi pobjednik, nema se tu sta uklapati...
A sa novim igracima imas jedan veliki plus, nije te mogao protivnik izanalizirati a to je mnogo, mnogo bitno....
Sinoc se znalo da ce Beligija imati posjed i da ce visiti na nasoj polovici, zar se nije moglo Dzeki dodati nekoga ko ce izbijene lopte u kontru znati cuvati dok Visca, Lulic, Besic ne utrce ???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Apsolutno se slazem sa tvojim postom.KenoRob je napisao/la:Ostala je samo nada. Ja cu se nastaviti nadati pa sta bude. J.ebani smo sa svih strana...svima halalim ako se docepamo baraza pa tamo sta bude. Svjestan sam da se kiksevi desavaju u fudbalu i zato sam spreman prihvatiti to trece mjesto i baraz (pa tamo sta bude) ali zavrsit 4 u ovakvoj grupi i u ovakvim kvalifikacima kad pola Evrope ide na zavrsnu smotru im nikad ne bih halalio
I jabih najradje da opet pjevamo a nama baraz ja a nama baraz je.....
Sad imamo i iskustvo a nece biti Portugal
-
SjeverniVjetar
Lako je sada komentarisati, trebao je ovo, trebao je ono...Ja ti garantujem, da si kojim slucajem ti bio selektor, izveo bi isti vezni red..Husika je napisao/la: Pa samo budala nije mogla znati epilog sinosnje tekme sa onakvim sastavom...
Bezze vam je ta prica o nekom uklapanju u tim itd, Ili jesi ili nisi pobjednik, nema se tu sta uklapati...
A sa novim igracima imas jedan veliki plus, nije te mogao protivnik izanalizirati a to je mnogo, mnogo bitno....![]()
Sinoc se znalo da ce Beligija imati posjed i da ce visiti na nasoj polovici, zar se nije moglo Dzeki dodati nekoga ko ce izbijene lopte u kontru znati cuvati dok Visca, Lulic, Besic ne utrce ???
Potpuno je nerezonski rizikovati sa novim igracem, koji je tek upoznao ekipu, u najtezoj utakmici kvalifikacija. Tim prije sto je Vrancic , po fudbalskim karakteristikama, slican Medunjaninu i ima istu manu, spor je i los u duelima. Kvalitetna konkurencija na toj poziciji je nepostojuca, barem s ovim igrackim kadrom, a spominjanje Bajica u tom kontekstu ne treba ni komentarisati...
Dilema je bila koga na stopera i tu Mesa nije puno pogrijesio s Vranjesom. Kiksao je u skoku s Fellainijem,ali puno je vise situacija spasio svojom brzinom.
Joj ti pitanja, razočar'o si me k'o čovjek i komunistaSabinho je napisao/la:Ko je sad pizdun?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DragonGirl
- Kontakt:
I Bičakčić i Hajrović su imali određenu minutažu u reprezentaciji prije tih krucijalnih momenata, tj golova. Prvi se isprobao u prijateljskoj utakmici, drugi ušao sa klupe u prvoj utakmici protiv Slovačke, u drugoj zabio gol, to je tačno, ali takva situacija se realno desi jednom u sto slučajeva. Ko je Meši sinoć mogao garantovati da će jedan Vrančić briljirati samo zato što je novi, da se momak neće pogubiti kao i mnogi prije njega, a plus čovjek nije ni minute odigrao prije s timom a fudbal je timska igra i smiješno je zanemarivati kompaktnost i uigranost u ekipi. Isto važi i za ostale novajlije. Treninzi su jedno, prave utakmice nešto sasvim drugo. Jednostavno, bilo je neozbiljno i preriskantno gurnuti ga u vatru u ovakvom trenutku jer za ovaj tip stvari se koriste neke druge utakmice. I fascinantno je kako mi na nove igrače gledamo kao na spasitelje, heroje, igračine, ruku u vatru bi stavili za njih, a u 90% slučajeva se desi da na kraju više budemo iznenađeni mi, nego protivnik.Husika je napisao/la:Pa samo budala nije mogla znati epilog sinosnje tekme sa onakvim sastavom...DragonGirl je napisao/la:Ne mogu se novajlije tipa Bajić, Hodžić, Vrančić isprobavati u ovako važnim utakmicama jer staviti nekoga ko nikad prije nije zaigrao s ovom ekipom jednostavno je bilo preriskantno i zbog toga u potpunosti razumijem što je Meša dao prednost Medunjaninu. Da je igrao Vrančić umjesto njega i da smo izgubili ovako, njega bi "razapeli" što nije stavio Harisa u početni sastav. Bajić i Hodžić svakako nisu bili tu, ali bi trebali dobiti priliku protiv Andore, trebaju se uigravati polahko iako realno, nakon onoga što su prikazali protiv Kazahstana, jasno je da su ipak još zeleni i da je puno rada i dokazivanja tek pred njima.
A sa novim igracima imas jedan veliki plus, nije te mogao protivnik izanalizirati a to je mnogo, mnogo bitno....![]()
Trenutno korisnika/ca: Drum, Edbh21, Tracy3McGrady i 48 gostiju.