Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Zbog cega tako mislis? Cibulkova je u formi, Bouchard tek vezala dvije pobjede poslije duge krize... ?!zgmiky je napisao/la:Bouchard E.-Cibulkova D. 1 1.94, 2-0 3.20
mislim da kanađanka ovo riješava u dva seta, uđe li u susret bez dvostrukih servis greški i neforsiranih grešaka Cibulkova bi trebala brojati gemove, po meni omjer je trebao biti u korist kanadske tenisačice ali ok uzimam pa šta bude
igraj po svome kako misliš, ja mislim da će biti tako ali nemoj da te navučem ako misliš drukčijerisingforce je napisao/la:Zbog cega tako mislis? Cibulkova je u formi, Bouchard tek vezala dvije pobjede poslije duge krize... ?!zgmiky je napisao/la:Bouchard E.-Cibulkova D. 1 1.94, 2-0 3.20
mislim da kanađanka ovo riješava u dva seta, uđe li u susret bez dvostrukih servis greški i neforsiranih grešaka Cibulkova bi trebala brojati gemove, po meni omjer je trebao biti u korist kanadske tenisačice ali ok uzimam pa šta bude
Jesi li ih gledao ovaj turnir, ili tek onako "po osjecaju" ?
risingforce je napisao/la:gibraltar irska penal 2,75
-sudi hrvat strahonja koji je u zadnje 4 utakmice koje je sudio, dosudio 4 penala.. gibraltar zadnje 3 utakmice na svakoj skrivio penal,protiv Skotske 2..
Okolele je napisao/la:20:45 Hungary - Romania over kartoni 4,5 @1.75
crveni karton DA @3.20
20:30 Airbus - Bangor 2 @7, X/2 @17 i T.R. 0:1 @27
20:45 Faroe Islands - Northern Ireland 1x @2.25 i GG @2.20
risingforce je napisao/la:gibraltar irska penal 2,75
-sudi hrvat strahonja koji je u zadnje 4 utakmice koje je sudio, dosudio 4 penala.. gibraltar zadnje 3 utakmice na svakoj skrivio penal,protiv Skotske 2..
Steta za Mexico i Trinidad sto jos jedan gol ne pade da prodje ova dobra kvota na 7+..Ostali slabo..Hiroshima jos uvijek igra ali su ispostovali dosad sve trenutno 7:0Okolele je napisao/la:00:00 Mogi Mirim - Oeste gg3+ @2.70
02:30 Macae - Luverdense 2/1 @33
02:30 Parana - Bahia 1/2 @35
00:10 Banfield - Argentinos Jrs gg3+ @3 i GG4+ @4.90
04:00 Mexico - Trinidad & Tobago 5+ @5.50 i 7+ @30
08:00 Hiroshima - Hiroshima Univ.of Econ 5+ @3.40 i 7+ @14.5
Nadal došao, nije puno falilo da i Serena dođe.Willy je napisao/la:
Znači kvote u Wwin-u su veće nego u Premieru na ova dva para.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.