Jes'... Đurić, Dilaver, Prcić, Štilić, Mahmutović,... Selektori su se svojevremeno razapinjali što ih se ne zove. Dobro, fino je proširiti igrački kadar, isprobati igrača, povećati broj onih koji se "vrte" oko reprezentacije i na koje se može računati u slučaju nekog belaja poput povrede i suspenzije. Ali iz nekog razloga, navijači ih ne posmatraju iz te realne perspektive, nego očekuju od njih da budu nekakav quick fix koji će nam podići nivo igre i s kojim bi rasturali ono što inače gubimo.DragonGirl je napisao/la:I fascinantno je kako mi na nove igrače gledamo kao na spasitelje, heroje, igračine, ruku u vatru bi stavili za njih, a u 90% slučajeva se desi da na kraju više budemo iznenađeni mi, nego protivnik.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
To razdvaja velike trenere od ovih malo manjih.DragonGirl je napisao/la:Ko je Meši sinoć mogao garantovati da će jedan Vrančić briljirati samo zato što je novi, da se momak neće pogubiti kao i mnogi prije njega, a plus čovjek nije ni minute odigrao prije s timom a fudbal je timska igra i smiješno je zanemarivati kompaktnost i uigranost u ekipi. Isto važi i za ostale novajlije. Treninzi su jedno, prave utakmice nešto sasvim drugo. Jednostavno, bilo je neozbiljno i preriskantno gurnuti ga u vatru u ovakvom trenutku jer za ovaj tip stvari se koriste neke druge utakmice. I fascinantno je kako mi na nove igrače gledamo kao na spasitelje, heroje, igračine, ruku u vatru bi stavili za njih, a u 90% slučajeva se desi da na kraju više budemo iznenađeni mi, nego protivnik.
Što se tiče posljednje rečenice, jedna je od najboljih koje sam pročitao na ovom forumu.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 04 sep 2015, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
zašto ne bi branio burić ili šehić sad protiv andore?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A zasto bi?kokuz je napisao/la:zašto ne bi branio burić ili šehić sad protiv andore?
This time next year we'll be millionaires.
Zato jer je nekima dosadnoElegant je napisao/la:Fakat sto bi Asmira mjenjali ?
Nadam se samo da ce Vrancic dobiti pristojnu minutazu.
Nad tobom sunce najljepše sja
par izmjena napravit', ubacit' Vedu, Izeta, Vrančića, Šunjića, dosta 
Pa kontam jer se prica o Bajicu a odmah me vuklo na lika iz Crvene knjige.Virtu4l je napisao/la:Joj ti pitanja, razočar'o si me k'o čovjek i komunistaSabinho je napisao/la:Ko je sad pizdun?![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bajic zadnjih 10 utakmica nije imao priliku kako treba,ajmo biti realni ,ja bi najvise volio da on bude reprezentativni kalibar ,ali prije ce Armin Hodzic doci do tog nivoa koji je realno i bolji igrac od Bajica,ja nikako necu shvatiti da igrac od 21 godinu onako tromo i sporo izgleda jebote :SHusika je napisao/la:Ne bih ja rekao, da je on sinoc bio umjesto pizduna, mozda bi izgledali malo opasnije naprijed, zna momak primiti loptu i zagraditi se a to je dovoljno dok se krila prikljuce i naprave visak u napadu...Wandelanoite je napisao/la:Kakav Bajić daleko je on od reprezentacije.HankMoody je napisao/la:Šta bi s Hodžićem i Bajićem? Jesu li se priključili?
Razmisli o ovome sta sa napisao... Dzeko je zna zadrati i Baja je zna zadrzati a to je kupovanje vremena dok se ostatak ekipe ne pridruzi...Na taj nas je fol sinoc uzela Belgija, prime je i valjaju dok se ekipa ne prikljuci i onda se tesko braniti...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- DragonGirl
- Kontakt:
Generalno je to naša boljka, postoji crno i bijelo, sivo veoma rijetko. Iz jedne krajnosti idemo u drugu, sredine nema. Igrač varira od svjetske klase do potpunog antitalenta, a u suštini se najčešće radi o jednom solidnom prosjeku. Takvih imamo najviše i to je činjenica. Ja sam uvijek za to da se isprobaju novi igrači, obezbijede rezerve za sve pozicije, poveća konkurencija, ali nerealno je očekivati da svaki novi igrač bude novi Džeko, jer Džeko je klasa i novog igrača njegove kvalitete će se ova država itekako načekati. Što prije to prihvatimo, bit će nam lakše.Edol je napisao/la:Jes'... Đurić, Dilaver, Prcić, Štilić, Mahmutović,... Selektori su se svojevremeno razapinjali što ih se ne zove. Dobro, fino je proširiti igrački kadar, isprobati igrača, povećati broj onih koji se "vrte" oko reprezentacije i na koje se može računati u slučaju nekog belaja poput povrede i suspenzije. Ali iz nekog razloga, navijači ih ne posmatraju iz te realne perspektive, nego očekuju od njih da budu nekakav quick fix koji će nam podići nivo igre i s kojim bi rasturali ono što inače gubimo.DragonGirl je napisao/la:I fascinantno je kako mi na nove igrače gledamo kao na spasitelje, heroje, igračine, ruku u vatru bi stavili za njih, a u 90% slučajeva se desi da na kraju više budemo iznenađeni mi, nego protivnik.
Hvala.Virtu4l je napisao/la:Što se tiče posljednje rečenice, jedna je od najboljih koje sam pročitao na ovom forumu.
Bajic nije trenutno za reprezentacije jer je Hodzic bolji. A pitanje je dali ce i on odigrati ikako protiv Andore. Tako da dzabe spominjete ovog igraca. Tu je jos Ibisevic kojega je onaj transfer ( bar kratkotrajno ) vratio u konkurenciju.delinjo je napisao/la:Bajic zadnjih 10 utakmica nije imao priliku kako treba,ajmo biti realni ,ja bi najvise volio da on bude reprezentativni kalibar ,ali prije ce Armin Hodzic doci do tog nivoa koji je realno i bolji igrac od Bajica,ja nikako necu shvatiti da igrac od 21 godinu onako tromo i sporo izgleda jebote :S
Dzeka na klupu ovu tekmu jer ima zuti, bolje ga cuvati za wales. U napad staviti hodzica. A zna se da tako nece biti, mora vedad dobiti sansu da na ledjina reoke "proradi"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mozda je i zasluzio Vedo to od repke.. bit ce za Aru prilike 
This time next year we'll be millionaires.
Ma nece ni Vedo dobit sansu u prvom poluvremenu a o Hodzicu da ni ne govorimo. Trebao je Dzeko ipak mozda da zaradi karton protiv Belgije. I tako ocisti kartone za zadnje dvije utakmice. A ako Vedo i Hodzic ne mogu dobit jednu Andoru onda **** ovo sve skupa.Fudo je napisao/la:Dzeka na klupu ovu tekmu jer ima zuti, bolje ga cuvati za wales. U napad staviti hodzica. A zna se da tako nece biti, mora vedad dobiti sansu da na ledjina reoke "proradi"
Belgija - BiH / BiH - Andora
Jeste a treba belgija vratiti mpenzu, ipak ih je zaduzioVirtu4l je napisao/la:Valjda tako i treba.
Nama sa ovakvim igrackim kadrom Mourinho i Guardiola zajedno ne mogu pomoci. Iluzorno je bilo sta ocekivati ekipe u kojoj polovica pozvanih igraca ne igra u svojim klubovima. Od te polovice sto igra za samo za 4-5 igraca mozes reci da su neizostavni u svojim klubovima. To je alarmantno! Pitanje je zasto novinari i javnost ne potenciraju tu pricu. Zasto se moraju pozivati igraci koji se rekreativno bave fudbalom? Razumijem da se pozove 2-3 igraca koji ne igraju, ali praviti ekipu od rezervi je neozbiljno. Druga stvar, nasa reprezentacija nikad nije niti ce ikad moci igrati po krilima. Mi nemamo igrace za to. Imamo krilo koja ne znaju centrirati i koja ne znaju utrcati iza odbrane kako bi Pjanic mogao pokusati sa nekim dubinskim loptama i imamo Hajrovica koji je jedna od najvecih prevara zadnjih nekoliko godina. Imamo jednog pravog beka kojem je karijera na kraju i nekoliko pokusaja bekova koji su ofanzivno 0. Moramo igrati sa 2 napadaca i iskljucivo kroz sredinu kroz posjed.
Znaci opet nista od Ahmetovica.Chinaglia je napisao/la:par izmjena napravit', ubacit' Vedu, Izeta, Vrančića, Šunjića, dosta
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Fudo je napisao/la:Jeste a treba belgija vratiti mpenzu, ipak ih je zaduzioVirtu4l je napisao/la:Valjda tako i treba.
Ma jedino kod nas se po starim zaslugama pozivi dobijaju. Trenutno je i Rintin bolji od Vedada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Po meni je mali hodzic bolji od vedada. Jedino gdje vedad ima prednost je igra glavom. Hodzic je duplo brzi od vedada, bolji dribler, ima vise utakmica u nogama u zadnje vrijene i cak bi se usudio reci da igra u jacoj konkureniji od vedadaGreivis je napisao/la:Fudo je napisao/la:Jeste a treba belgija vratiti mpenzu, ipak ih je zaduzioVirtu4l je napisao/la:Valjda tako i treba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ma jedino kod nas se po starim zaslugama pozivi dobijaju. Trenutno je i Rintin bolji od Vedada.
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Beduin, CAGarfia, DanijelTZ, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], LeCoq i 62 gosta.