Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Momciluk
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Momciluk » 04 sep 2015, 22:26

Da je ostao u Stutgartu sa onakvim njegovim statusom slazem se da ne bi trebao dobit poziv, medjutim presao je u solidnog bundesligasa i sad bi mu nekoliko golova protiv ovih amatera itekako dobro doslo i njegovom samopouzdanju i statusu u klubu. Vjerujem da ce se Vedo izboriti za status prvotimca u Herthi i repka mu treba u tome pomoc kao sto je i on reprezentaciji pomogao da ode na svjetsko prvensto.
This time next year we'll be millionaires.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 04 sep 2015, 22:26

Momciluk je napisao/la:
kokuz je napisao/la:zašto ne bi branio burić ili šehić sad protiv andore?
A zasto bi?
Elegant je napisao/la:Fakat sto bi Asmira mjenjali ?
zato što i jedan i drugi fenomenalno brane u svojim klubovima i ovo je baš utakmica da dobiju neke minute...

čim je to begović zaslužio da bude nezamjenjiv? kiks u zenici protiv belgije, i onda sinoć jeftin drugi gol
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 04 sep 2015, 22:30

kokuz je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
kokuz je napisao/la:zašto ne bi branio burić ili šehić sad protiv andore?
A zasto bi?
Elegant je napisao/la:Fakat sto bi Asmira mjenjali ?
zato što i jedan i drugi fenomenalno brane u svojim klubovima i ovo je baš utakmica da dobiju neke minute...

čim je to begović zaslužio da bude nezamjenjiv? kiks u zenici protiv belgije, i onda sinoć jeftin drugi gol
Ako ti sam ne mozes shvatit zasto je Asmir nezamjenjiv nece shvatit ni da ti ja objasnjavam.
Brani i Sehic odlicno, zasto stavljas Burica ispred Sehica? Da nisi mozda iz Zenice? :kafa:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 04 sep 2015, 22:36

Momciluk je napisao/la: Ako ti sam ne mozes shvatit zasto je Asmir nezamjenjiv nece shvatit ni da ti ja objasnjavam.
Brani i Sehic odlicno, zasto stavljas Burica ispred Sehica? Da nisi mozda iz Zenice? :kafa:
o, Bože...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 04 sep 2015, 22:40

kokuz je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Ako ti sam ne mozes shvatit zasto je Asmir nezamjenjiv nece shvatit ni da ti ja objasnjavam.
o, Bože...
Izvinjavam se :tralala:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 sep 2015, 22:43

Vece, safete susicu krme jedno smrdljivo jedi go.vna
Rođeni brato

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 sep 2015, 22:48

Razumijem ja vas ljudi sto govorite o Grahovcu kao reprezentativnom kalibru i sve je to ok, bolji je od Hadzica,TSS-a nema dileme, ali, kako mozete da ga stavljate u prvu postavu reprezentacije protiv jedne Belgije halo ljudi jestel vi normalni, pa covjek u Rapidu prosle sezone klupu grijao, ove sezone nije cak ni medju 3-4 bolja igraca Rapida nego obicni prosijek, on ce biti za par godina doabr igrac, ali u ovom trenutku veze s mozgom nema njega gurati u prvu postavu. To sto je Medunjanin lose izgledao ne mora znaciti da bi Vrancic,Grahovac ili Hadzic izgledali bolje, nego mozda i gore nego Medunjanin jer ipak je to vezni red vrijednosti od par stotina miliona eura a ne od par desetina kao kod nas. Budite malo objektivni...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 sep 2015, 22:53

Kakav Grahovac,covjek nije ni blizu kalibara za reprezentacije.

Bešić,Pjanić,Vrančić.Ako ne bude islo vratiti Seju Salihovica.Ako ni to ne bude islo naci defanzivnog veznog koji moze trcat ko sumanut,koji cita igru,koji je brz a Bešiću dati vise slobode u igri prema naprijed i manje defanzivnih zadataka.Ne mora znati nista drugo osim da doda loptu Pjanicu ili Bešiću.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 04 sep 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 04 sep 2015, 23:04

DevilsAdvocate je napisao/la:Razumijem ja vas ljudi sto govorite o Grahovcu kao reprezentativnom kalibru i sve je to ok, bolji je od Hadzica,TSS-a nema dileme, ali, kako mozete da ga stavljate u prvu postavu reprezentacije protiv jedne Belgije halo ljudi jestel vi normalni, pa covjek u Rapidu prosle sezone klupu grijao, ove sezone nije cak ni medju 3-4 bolja igraca Rapida nego obicni prosijek, on ce biti za par godina doabr igrac, ali u ovom trenutku veze s mozgom nema njega gurati u prvu postavu. To sto je Medunjanin lose izgledao ne mora znaciti da bi Vrancic,Grahovac ili Hadzic izgledali bolje, nego mozda i gore nego Medunjanin jer ipak je to vezni red vrijednosti od par stotina miliona eura a ne od par desetina kao kod nas. Budite malo objektivni...
Ne bih rekao da je bolji od Hadzica ili TSS-a, svi su oni tu u istom rangu. On je poceo igrati u Rapidu redovno, ali ne igra bas neku vaznu ulogu u timu, nit nisam vidio od njega neke zapazene akcije, igra solidno i to je to zasad. Cak mi se cini jos nejacak, u utakmici protiv Shaktara gubio je skoro svaki duel s protivnickim igracima (i kako bi onda igrao protiv Hazarda, de Bruynea, itd.). Njegova jedina prednost je to sto je jos mlad i mozes jos napredovat, dok je Hadzic npr. stigao vrhnac svoje karijere. Poziv u reprezentaciju ne zasluzuje zasad, ni on nit Hadzic. O TSS-u ne mogu nista reci jer ne pratim hrvatsku ligu, u reprezentaciji je igrao objektivno gledajuci sasvim ok (kad se uzme u obzir da nit i on nije igrao na svojoj prirednoj poziciji).

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 04 sep 2015, 23:32

Miske vrati se života ti bar ove zadnje 2 utakmice, igraš redovno u Kini možeš ti to majstore! :pray: :pray: :pray:
Ti si sa viškom kila bolji od ovih pojedinih dizelaša. Vrati se da ne gledam Pjanića na tvom mjestu a Medunjanina na njegovom.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 04 sep 2015, 23:37

Kakav je ovo Curry Kuri Kuri hahahahaha :lol: :lol: :lol:

pastrmka hakovo forum zbog silnih banova :mrgreen: eventulano aldin popio ban pa iz revolta nestalo mu email adresa :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 sep 2015, 00:07

Iskreno nekako sam sinoć pred utakmicu i generalno u danima pred ovu utakmicu bio optimista i očekivao povoljan rezultat, zbog te neke pozitivne tradicije s Belgijom, velikih utakmica kojih smo odigrali protiv njih, a isto tako što smatram da se oni previše dižu u medijima i predstavljaju kao neka super velesila, da je čovjek skoro na momenat mogao pomisliti da mi sinoć igramo sa Španijom, Njemačkom ili sl.

Istina Belgija ima sjajne pojedince, individualno su jači i jeste reprezentacija s ogromnim potencijalom, ali niti su briljirali na SP (možda ostali i ispod očekivanja iako zna se protiv koga su ispali i da su baš tada naletili na jakog protivnika), te nisu oni baš reprezentacija koja ima neki pravi sistem igre, nije tu baš sve ukomponovano. Ali zato svi njihovi igrači igraju bitne role u svojim klubovima, imaju Hazarda, De Bruynea koji su sjajni, fantastični igrači a još u top izdanjima, pa onda kada se tu dodaju Lukaku, Kompany i ostali, onda to stvarno jeste paklena reprezentacija. Ali u nekim normalnim okolnostima, naša reprezentacija može s njima igrati.
Ovaj put je presudilo to, što ipak je kod njih veći broj igrača top, kod nas manji broj, vrlo malo naših igrača igra standardno i vrlo malo ih je u top izdanju.
Uz to smo kod 2 gola Belgijanaca strašno pogriješili, prvi put loše postavljanje Vranješa, a penal je poslije amaterski skrivljen od Šunjića. I nastadali smo tamo gdje smo najnestabilniji trenutno, a to je u odbrani.

Mogla je utakmica i bolje proći po nas, pa i ne slažem se sa izvještajima brojnim u našim medijima, kako su Belgijanci bili toliko bolji. Na momenat ko je samo čitao izvještaje ili slušao ih, pratio tokom današnjeg dana, tačno bi pomislio da šanse nismo imali. A u drugom poluvremenu smo lako mogli do izjednačenje, ali onda je došao taj treći gol Belgijanaca i sve se završilo...Belgija je zasluženo slavila, a rezultat je mogao biti 1:4 (iz naše perspektive), ali isto tako je moglo biti 2:2 ili 3:3, ali se za tako nešto trebalo posložiti par stvar. Nama se posložilo to da povedemo, pa su Belgijanci dugo imali i jalov posjed, ali onda je uslijedio taj gol nakon prekida. Da se izdržalo do poluvremena....Ali to je već sada: Šta bi bilo, kad bi bilo...Od toga nema ništa nego se treba okrenuti narednim utakmicama. Isto tako se nadati da će više naših igrača postati standardno u svojim timovima.

A svakako se slažem, a i prije sam govorio, da je Pjanić puno bolje izgleda s Misketom. Ovako nekako djeluje dosta lošiji, treba mu određena podrška u veznom redu. Drugačija je situacija u Romi, a drugačija u repki.

Pozitivna stvar je što se bar za sada ne pljuje po selektoru u medijima, što ima podršku istih. Neke stvari su ranije naopako krenule, prosuli su se ranije bodovi koji su trebali biti osvojeni. Nadat se ipak najboljem, jer nije sve izgubljeno. Pobijed sada lagano Andoru, održat pozitivnu atmosferu i gledat od utakmice do utakmice.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 00:11

effe_sa je napisao/la:Iskreno nekako sam sinoć pred utakmicu i generalno u danima pred ovu utakmicu bio optimista i očekivao povoljan rezultat, zbog te neke pozitivne tradicije s Belgijom, velikih utakmica kojih smo odigrali protiv njih, a isto tako što smatram da se oni previše dižu u medijima i predstavljaju kao neka super velesila, da je čovjek skoro na momenat mogao pomisliti da mi sinoć igramo sa Španijom, Njemačkom ili sl.

Istina Belgija ima sjajne pojedince, individualno su jači i jeste reprezentacija s ogromnim potencijalom, ali niti su briljirali na SP (možda ostali i ispod očekivanja iako zna se protiv koga su ispali i da su baš tada naletili na jakog protivnika), te nisu oni baš reprezentacija koja ima neki pravi sistem igre, nije tu baš sve ukomponovano. Ali zato svi njihovi igrači igraju bitne role u svojim klubovima, imaju Hazarda, De Bruynea koji su sjajni, fantastični igrači a još u top izdanjima, pa onda kada se tu dodaju Lukaku, Kompany i ostali, onda to stvarno jeste paklena reprezentacija. Ali u nekim normalnim okolnostima, naša reprezentacija može s njima igrati.
Ovaj put je presudilo to, što ipak je kod njih veći broj igrača top, kod nas manji broj, vrlo malo naših igrača igra standardno i vrlo malo ih je u top izdanju.
Uz to smo kod 2 gola Belgijanaca strašno pogriješili, prvi put loše postavljanje Vranješa, a penal je poslije amaterski skrivljen od Šunjića. I nastadali smo tamo gdje smo najnestabilniji trenutno, a to je u odbrani.

Mogla je utakmica i bolje proći po nas, pa i ne slažem se sa izvještajima brojnim u našim medijima, kako su Belgijanci bili toliko bolji. Na momenat ko je samo čitao izvještaje ili slušao ih, pratio tokom današnjeg dana, tačno bi pomislio da šanse nismo imali. A u drugom poluvremenu smo lako mogli do izjednačenje, ali onda je došao taj treći gol Belgijanaca i sve se završilo...Belgija je zasluženo slavila, a rezultat je mogao biti 1:4 (iz naše perspektive), ali isto tako je moglo biti 2:2 ili 3:3, ali se za tako nešto trebalo posložiti par stvar. Nama se posložilo to da povedemo, pa su Belgijanci dugo imali i jalov posjed, ali onda je uslijedio taj gol nakon prekida. Da se izdržalo do poluvremena....Ali to je već sada: Šta bi bilo, kad bi bilo...Od toga nema ništa nego se treba okrenuti narednim utakmicama. Isto tako se nadati da će više naših igrača postati standardno u svojim timovima.

A svakako se slažem, a i prije sam govorio, da je Pjanić puno bolje izgleda s Misketom. Ovako nekako djeluje dosta lošiji, treba mu određena podrška u veznom redu. Drugačija je situacija u Romi, a drugačija u repki.

Pozitivna stvar je što se bar za sada ne pljuje po selektoru u medijima, što ima podršku istih. Neke stvari su ranije naopako krenule, prosuli su se ranije bodovi koji su trebali biti osvojeni. Nadat se ipak najboljem, jer nije sve izgubljeno. Pobijed sada lagano Andoru, održat pozitivnu atmosferu i gledat od utakmice do utakmice.
Od prve utakmice i prisivanja takodje Vranjesevog gola protiv Lihtenštajna vodi se trend da se Sunjicu pripisuju tudje greske. Od pomenutog kod rezultata 0-8 kad je Vranjes kiksao do sinocnjeg penala, u medjuvremenu su ga optuzival i da je kriv za gol Nigerije... Morace se prestati sa tim, jednostavno to nije fino. Ostalo ok.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 sep 2015, 00:14

effe_sa je napisao/la:Iskreno nekako sam sinoć pred utakmicu i generalno u danima pred ovu utakmicu bio optimista i očekivao povoljan rezultat, zbog te neke pozitivne tradicije s Belgijom, velikih utakmica kojih smo odigrali protiv njih, a isto tako što smatram da se oni previše dižu u medijima i predstavljaju kao neka super velesila, da je čovjek skoro na momenat mogao pomisliti da mi sinoć igramo sa Španijom, Njemačkom ili sl.

Samo da te ispravim, Sunjic nije skrivio penal.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2015, 00:15

Šunjić je trenutno naš najbolji i najpouzdaniji stoper.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 sep 2015, 00:16

Virtu4l je napisao/la:Šunjić je trenutno naš najbolji i najpouzdaniji stoper.
Hmmmmmm. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2015, 00:17

Zar je dotle doslo? :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 00:17

Slazem se, bez tendencije da ga neko prestigne.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 sep 2015, 00:21

dubrovnik je napisao/la: Samo da te ispravim, Sunjic nije skrivio penal.
Istina....Moja greška.... ;)
Sabinho je napisao/la:
Od prve utakmice i prisivanja takodje Vranjesevog gola protiv Lihtenštajna vodi se trend da se Sunjicu pripisuju tudje greske. Od pomenutog kod rezultata 0-8 kad je Vranjes kiksao do sinocnjeg penala, u medjuvremenu su ga optuzival i da je kriv za gol Nigerije... Morace se prestati sa tim, jednostavno to nije fino. Ostalo ok.
Obojica su meni dragi, ali obojica su još nestabilni. Znaju biti vrhunski, a znaju biti i lošiji. Ali svakako ih treba podržati, jer ti momci su to zaslužili. A greškom sam mu pripisao krivicu.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 00:23

:thumbup: :thumbup: Nego od pocetka i prve odigrane minute u dresu nase repke odredjena ekipa vodi kampanju protiv njega na taj nacin. :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, LeCoq, random11, Scholl i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []