FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 05 sep 2015, 00:33

HeartSock je napisao/la:Nisam ja za tjeranja uopce, niti je to neko rijesenje. Medutim kad se neke stvari obecaju moraju se ispostovati. Druga stvar jako bitna pored ovog dijela financija da mi na terenu izgledamo kriminalno. Treba se locirati problem, pokusati rijesiti, naci sponzor, pojacati igracki kadar, dati treneru vecu platu, igracima kojima istice ugovor produziti. Ali dokle smo dosli da se bojimo Mladosti, Radnika, to je sad veliki problem. Nemamo jednog igraca i odmah nam je belaj, a sezona je duga i sigurno je da ce biti jos igraca s kartonima, ne daj Boze povreda, jadna nam majke.
Pasa clanska i ti i yyy prozivam vas dva puta i evo ostali forumasi to rade hajmo clanske pa piskarati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 05 sep 2015, 00:34

Jaozinho22 je napisao/la:Idul' te članske burazeri !?
Imaju oni članske, al' jjebe ih kamera nešto pa ne mogu da slikaju...
DRUG NEBI TI PUNCA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 sep 2015, 00:34

Sezona je pocela s Bajicem i Kvesicem, uz njih sada nema Kosorica, Memije, Sadikovica. Puno je to za jednu ekipu :)
Niko, niko, samo Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 sep 2015, 00:39

katarakta je napisao/la:Sezona je pocela s Bajicem i Kvesicem, uz njih sada nema Kosorica, Memije, Sadikovica. Puno je to za jednu ekipu :)
Ne smaraj bolan na tuđoj temi ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 00:40

YYY je napisao/la:
HeartSock je napisao/la:Nisam ja za tjeranja uopce, niti je to neko rijesenje. Medutim kad se neke stvari obecaju moraju se ispostovati. Druga stvar jako bitna pored ovog dijela financija da mi na terenu izgledamo kriminalno. Treba se locirati problem, pokusati rijesiti, naci sponzor, pojacati igracki kadar, dati treneru vecu platu, igracima kojima istice ugovor produziti. Ali dokle smo dosli da se bojimo Mladosti, Radnika, to je sad veliki problem. Nemamo jednog igraca i odmah nam je belaj, a sezona je duga i sigurno je da ce biti jos igraca s kartonima, ne daj Boze povreda, jadna nam majke.
Mislim da je tri godine dovoljno vremena za sve, a sta imamo od svega? novi dug! dva blokirana racuna! lose sportske rezultate! losu organizaciju i vodjenje kluba!
Vidi jarane lahko je otjerati nekoga, ali koga dovesti? Neces ti dobiti nista s tim sto nekoga otjeras. Fazon je locirati problem, izaci s tim koliko se para vratilo, sta se uradilo, i gdje ce pare od evrope biti ulozena. Nisu ulozili u stadion, nisu ulozili u igracki kadar, a prodali su 2 igraca. Treba sacekati jos s tim, ali ja kao navijac ovog kluba od kojeg nemam nikakve financijske korisiti kazem i mislim da smo na jako losem putu, a istina je da su 3 godine cekanja prosle a mi stagniramo. Daleko od vrha tabela.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 05 sep 2015, 00:41

I zar vi mislite da je neko glup da tu zemlju tek tako prepusti ako je uopste onaj plato ispred sjevera u zeljinom vlasnistvu, nisam bas siguran na onim slikama na kojim je zvanicno prikazano sta je zeljino da je oznacen i plato

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

YYY

Post Postao/la YYY » 05 sep 2015, 00:46

HeartSock je napisao/la:
YYY je napisao/la:
Mislim da je tri godine dovoljno vremena za sve, a sta imamo od svega? novi dug! dva blokirana racuna! lose sportske rezultate! losu organizaciju i vodjenje kluba!
Vidi jarane lahko je otjerati nekoga, ali koga dovesti? Neces ti dobiti nista s tim sto nekoga otjeras. Fazon je locirati problem, izaci s tim koliko se para vratilo, sta se uradilo, i gdje ce pare od evrope biti ulozena. Nisu ulozili u stadion, nisu ulozili u igracki kadar, a prodali su 2 igraca. Treba sacekati jos s tim, ali ja kao navijac ovog kluba od kojeg nemam nikakve financijske korisiti kazem i mislim da smo na jako losem putu, a istina je da su 3 godine cekanja prosle a mi stagniramo. Daleko od vrha tabela.
Ima dosta sposobnih ljudi, prva i glavna stvar jeste da se ljudi clanovi kluba uvedu u klub kroz glasanje, da se oni pitaju i da glasaju, a ne da jedan covjek u vidu i liku djela Gredica odlucuju o svemu i svacemu, i da pritome nikome ne podlaze racune, doticni se buni i protivi da Mido otac od Dzeke udje u skupstinu, a njegovim dolaskom klub bio dobio samo dobro tj. kes, pare (nebitno koliko al bi dobio).
Ima dosta mladih ljudi u skupstini koji bi mogli povesti klub tu prije svega mislim na Ustamujica, sve u svemu ljudi ima, sposobnijih, snalazljivijih od Grede koji se dosad dokazao i pokazao.
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 05 sep 2015, 00:47

HeartSock je napisao/la:
YYY je napisao/la:
Ti onda ne znas finansijsku situaciju zadnje tri godine. Ako vec moramo spomenuti onda bi kone trebale da haraju s obzirom kako stoje sa parama. A kako to da se pojavite nakon mladosti i nakon sto je violina dobio nogu napokon. A i mudro ignorisete clanske.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 00:50

Slazem se ja s tobom, ali se ne mogu sloziti da mi predsjednik kluba bude iko iz politike, koja god to stranka bila. Skoro, Sabanadzovic,Cviko neki nas bivsi igrac i to mi je odlicno rijesenje. Ovi sto mijenjaju stranke kako vjetar puse, neka budu tu gdje su i neka obitavaju tu ali u sportu ne. To je moje misljenje da se razumijemo..

Edit: Mene zanima revizorski nalaz?
Zadnja izmjena: HeartSock, dana/u 05 sep 2015, 01:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 sep 2015, 00:55

Partijaj, partijaj Zorane..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

YYY

Post Postao/la YYY » 05 sep 2015, 01:12

HeartSock je napisao/la:Slazem se ja s tobom, ali se ne mogu sloziti da mi predsjednik kluba bude iko iz politike, koja god to stranka bila. Skoro, Sabanadzovic,Cviko neki nas bivsi igrac i to mi je odlicno rijesenje. Ovi sto mijenjaju stranke kako vjetar puse, neka budu tu gdje su i neka obitavaju tu ali u sportu ne. To je moje misljenje da se razumijemo..

:thumbup:

Gredic, clan skupstine Dzindo i Imsirevic clanovi BPS-a , zanimljivo cak tri clana jedne stranke u klubu, i to stranke u kojoj je el presidente :crazy:
Ustamujic clan DF-a, hebu stranke i hebat ce, jos kad se sjetim samo SDA-ovaca Guse,Bukija, Dzele i SDP-a :lol:
Mojne mi Cvike pitara samo spominjati, i kad se sve to sagleda cinjenica je da mogu raditi sta hoce i sta im je k**** cejf, u slucaju necega imaju ledja, sad stize velika lova, vidjet ces frtutme i frke oko podjela, Zeljo ako dobije polovinu ja cu biti "zadovoljan" ...
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 sep 2015, 01:18

majke mi da smo ispali u drugu ligu i da nam igraci nemaju sta jest manje bi pljuvanje bilo od ovih majmuna, ne mogu da vjerujem da neko moze ovako naporan biti, od 10, 8 mi je zamagljeno postova mogu mislit koliko seru :facepalm:

Znaci Livaja desno, Uzelac na stopera, a gore bi trebali normalno igrat, Jovan, Amir, Ognjen, Dado, Zoki, Joco :clap:

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 01:19

Oni ako ne urade nesto konKretno od para od evrope,dzeke,rate sehica, i prodaje Bajica i ako budemo dalje igrali ovako kriminalno pri tom da ne srede pojacanja mogu komotno kupiti kofere..

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 01:24

Šta je ovo, svaki drugi post na temi mi sakriven :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 sep 2015, 02:02

HeartSock je napisao/la:Slazem se ja s tobom, ali se ne mogu sloziti da mi predsjednik kluba bude iko iz politike, koja god to stranka bila. Skoro, Sabanadzovic,Cviko neki nas bivsi igrac i to mi je odlicno rijesenje. Ovi sto mijenjaju stranke kako vjetar puse, neka budu tu gdje su i neka obitavaju tu ali u sportu ne. To je moje misljenje da se razumijemo..

Ja se slazem sa tobom, samo takvo razmisljanje na ovom podrucju moze bilo koga dobro kostati karijere ili uspijeha. Ovdje jednostavno kao individua ne mozes napredovati dok se ne opredjelis za boju. Tko god kaze drugacije, jednostavno nije upoznat sa cjelokupnom sitvacijom ovdje i prije ili kasnije, stvari ce mu se odbiti od glavu. Ima uspjesnih individua ali vjerujte, lijepo se oni maskiraju kao neopredjeljeni. ;)

Ako ne vjerujete, pokusajte vlastiti business pokrenuti pa cete se vrlo brzo sami uvjeriti.

Zelji treba ovdje neko i najace partije jer se ona ovdje sve pita, zeljeli mi to priznati ili ne. Samo na takav nacin bi mogli rijesiti ovu papirologiju i druge probleme za neko adekvatno i potrebno vrijeme.

Sa moje strane gledista, ako bi zaboravili ovo gore cinjenicno stanje, za nas bi bilo najbolje kada bi se zakon o privatizaciji sportskih kolektiva uveo, jer ne mozemo mi dalje dok se svakvi tipovi vrte oko kluba a nisu spremni da uloze adekvatno, vec samo da uzmu od kluba. Ovu su sve price u krug, samo u drugom pakovanju, a kad se opet pogleda sitvacija kroz cinjenice, ista prica od rata pa vamo se vrti na traci samo se akteri mijenjaju.

Bojim se, da ako se uspijemo dovesti i sprovesti modernizaciju kluba, da cemo samo ostati onaj stari Zeljo i mladackih dana novih generacija, koji ce biti samo poznat na lokalnom nivou. Ovo nije pesimizam, ovu su cinjenice koji mnogi izbjegavaju. Mi jednostavno nemamo adekvatnog plana na duzi period gdje bi klub mogao samostalno stati na noge. Sve se to jos uvijek svodi na prezivljanje i milostinju, (tj neki transfer od Dzeke, ili ce neko iz uprave preko svojih veza izmoliti nekoga da nam bude sponzor)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 sep 2015, 07:08

E cuj Ustamujic hhahahahah
Neka si nam pokazao odakle vjetar puse.
Taj se Ustamujic ponasa kao da je Adidas dogovorio a ne raspalu Jomu.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 sep 2015, 07:35

Ma jos ovi pisu, oj tito
Dobro ljui skontali smo, Zeljo ce propast u maju se ugasit sad malo popustite uzmite te zaradjene dnevnice 7 dana se niste micali od racunara.

Inace Joco zabija slancima 100%, dahoce vise tekma
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 sep 2015, 08:33

Samo ignorisati budale, vidite da im je Zeljo uzeo jedini izvor mesetarenja sa ovim otkazima nedavno. Ignorisati budale, a ko voli (kao ja :D) cips i uzivati prcajuci ih.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 sep 2015, 09:16

Ne znam sta se pecate.. Ova dvojica su toliko ofirni da je suvisno bilo sta raspravljati sa njima.. Pa vidite da ni clanske nemaju a nasli ovdje palamuditi..
BUDI ŽELJO !!!

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 05 sep 2015, 09:46

Almir Gredić jedan je od nas ...:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.