joker90 je napisao/la:Dzaba pare, dzaba Tan, strucni stab je samo saan!!

Dobar dobar
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Dzaba pare, dzaba Tan, strucni stab je samo saan!!

belosevic28 je napisao/la:Jeste mi mega, giga, ultra pozitivni, k'o da danas dobijamo novog trenera

Ma mi pozitivni jer Dzeno ostaje.belosevic28 je napisao/la:Jeste mi mega, giga, ultra pozitivni, k'o da danas dobijamo novog trenera

Hvala brate.belosevic28 je napisao/la:Sabinho, jel to alkohol progovara iz tebe :p kako saznajem stornir'o si se nakon ''uslova''... Btw, cestitam.
 Nakupilo se jbg
  Nakupilo se jbg 

Iskreno drug, halalio bih titulu ako bi znao da bi Kodro uspio da digne FkS na veci nivo.Ado76 je napisao/la:Da li bi ti bio danas strpljiv da nismo nista osvojili,pa makar nam na klupi bili zajedno Jesic,Nikolic,Rajevac i boga pitaj koji trener.Al posteno?Zip je napisao/la:Bolje strpiti se i ostati bez trofeja 2 godine i imati zdravu sredinu nego osvojiti sve i za godinu dana se fatati za glavu ko nam je sve u strucnom stabuSabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jeste, al' hajmo priznati i to da bi kuurac osvojio da je vodio u obje te sezone ekipu od priprema pa nadalje. Takođe hajmo priznati da nije u stanju pripremiti ekipu uopšte. Kad već priznajemo, hajde da ne budemo licemjerni i da priznamo potpuno, a ne djelimično.macahz je napisao/la:DZENAN JE ZASLUZAN ZA TITULE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.