Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nakon kojeg meca Federer igra ?
Izvuce se ipak.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Federerova igra je cista poezija
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
E ovo danas je brutalno od strane Rogera. Melem za oci 

evo ja ne znam nista o tenisu(nista napredno taktike i to) ali gledat ovog Federera... to je baaš milina za potpuno prosjecnog gledaoca poput mene ma igra za dusu nevjerovatno nesto skoro pa plese po ovoj podlozi protivnik nije neka extra klasa ali da ovo radi profesionalnom teniseru to je bolesno
Pa kakva je ovo igra Federera....koje je ovo savrsenstvo....doktore ove igree...najveci avih vremena bez konkurencije
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Imas ukusaxaves je napisao/la:evo ja ne znam nista o tenisu(nista napredno taktike i to) ali gledat ovog Federera... to je baaš milina za potpuno prosjecnog gledaoca poput mene ma igra za dusu nevjerovatno nesto skoro pa plese po ovoj podlozi protivnik nije neka extra klasa ali da ovo radi profesionalnom teniseru to je bolesno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
A jos skontaj da je covjek u ozbiljnim igrackim godinamaxaves je napisao/la:evo ja ne znam nista o tenisu(nista napredno taktike i to) ali gledat ovog Federera... to je baaš milina za potpuno prosjecnog gledaoca poput mene ma igra za dusu nevjerovatno nesto skoro pa plese po ovoj podlozi protivnik nije neka extra klasa ali da ovo radi profesionalnom teniseru to je bolesno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma znam nevjerovatno mi je to... inace pratim Murraya i tu defanzivu uvijek mi je to bilo fascinantno al jbg ovo je viši nivo
Darcis ?delinjo je napisao/la:Pa kakva je ovo igra Federera....koje je ovo savrsenstvo....doktore ove igree...najveci avih vremena bez konkurencije

ma bez obzira na protivnika,koji slazem se nije kvalitetan toliko,ali neki potezi sinoc,jednostavno plesao je po terenu covjek ,sat vremena uzivao igrajuci tenis,odavno ga nisam vidio toliko opustenog na jednom GSppppp je napisao/la:Darcis ?delinjo je napisao/la:Pa kakva je ovo igra Federera....koje je ovo savrsenstvo....doktore ove igree...najveci avih vremena bez konkurencije

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Doktor Ivo KarlovicFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Kakav brat

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
hahahahha gigantFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Kakav brat

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Primitivac balkanski.delinjo je napisao/la:hahahahha gigantFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Kakav brat
![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
hahaha klasicno nase balkanskoMancini je napisao/la:Primitivac balkanski.delinjo je napisao/la:hahahahha gigantFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Kakav brat
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hahahahha gigant
[/quote]
Primitivac balkanski.
[/quote]
hahaha klasicno nase balkansko
,bolje bi njemu bilo da se posvetio terenu al eto
[/quote]
Sreća njegova pa ga taj stranac ne razumije.

Primitivac balkanski.

hahaha klasicno nase balkansko

Sreća njegova pa ga taj stranac ne razumije.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 sep 2015, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Novak opet kao i svaki turnir ,niti smrdi niti mirise,al takav je najopasniji pleme mu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Nole,kao nekad Rafa,lagano se zagrijava ova prva kola,pa se cini da je u banani.Kako odmice turnir i protivnici budu jaci,tako ce i njegova igra jacat.
Veceras Rafa,protiv ludog Talijana,koji je znao igrat lude meceve sa pomenutim.Ocekujem i veceras dobar mec.
P.s Serena jedan set u zaostatku.Nevjerovatno kakve glupe i nepotrebne poteze povlaci.Nesto ppkusava,da na silu udara,valjda misli ako zavali lopticu protovnici,koja vec usput odustala jadnq od poena,da ce joj narusit ego ili sta vec.Koja debilka i drama queen.
Veceras Rafa,protiv ludog Talijana,koji je znao igrat lude meceve sa pomenutim.Ocekujem i veceras dobar mec.
P.s Serena jedan set u zaostatku.Nevjerovatno kakve glupe i nepotrebne poteze povlaci.Nesto ppkusava,da na silu udara,valjda misli ako zavali lopticu protovnici,koja vec usput odustala jadnq od poena,da ce joj narusit ego ili sta vec.Koja debilka i drama queen.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
A bježi Rafa u qrc. Umjesto da ga završiš lagano 3:0 , haj ti sad igraj još jedan set. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.