hahahastaragarda je napisao/la:P.S.pa i nama je islo na k u r a c vase dugogodisnje glumatanje DIVOVA pa nista...morali smo vas trpit....a trofeja godinama niste znali uzet u ovoj smijesnoj ligi...sad ste dobra ekipa,svaka cast al daleko ste vi od divova da se ne lazemo.ostanite skromni vise ce vas raja gotiviti i postovati ko jedan normalan klub...ne pripisujte si etiketu velikana jer to niste ni blizu.ovo je iskreno..jel poznato ti ovojurisicduska je napisao/la:Vidi ja mislim da ste gol za 2:1 dali na ho ruk, i da su se igrači mladosti prepali da od gotovog naprave veresiju i onda u toj panici da pobjede jednog želju su tako pali i nisu mogli parirati, mislim da tu uopšte niste vi ispoljili kvalitet nego oni nekvalitet. Sad igrate sa mnogo ozbiljnijom ekipom, ja sam rekao to ako me čitaš ili cijeniš ono što ja govorim, željezničar bez borbenosti je ekipa u rangu te mladosti, jedino što je vas krasilo proteklu sezonu i u Europi i zbog čega ste mogli sve ekipe namučiti i uzeti 3 boda je upravo ta želja i borbenost i motivacija, kad to nestane, nemate individualni kvalitet da utakmicu u tim uslovima dobijete, a kad se borite i za Sarajevo mi je klimavo protiv vas. Dakle šta želim reći željezničar kad se bori niko nije favorit i niko ne može da se nada da će se dobro provesti, a kad se ne bore gubit će te od Borca, rudara, mladosti. Znaš šta brate i Sarajevo je gubilo bodove protiv goška, rudara,Travnika nebitno, ali nas nikad niko nije nadigrao na od malih ekipa nikad u historiji, generalno su to pobjede u završnici meča i bunker 90 minuta, vas je mladost izdominirala iz dvije izrađene akcije vam dali golove. Mislim da nemate kvalitet da kad vas ne ide da dobijete utakmicu, nekad se znalo ko napada na Grbavici sad se to ne zna. Ukoliko izađe 11 igrača koji su spremni uzorati teren vi ste svakako favoriti ali ako ne onda slobodi dajem šanse veće o mislim da je slobodin vezni red bolji i iskusniji.
P.s. I meni malo ide na **** ovo njihovo dizanje, glumljenje neke veličine i poređenja s nekim, svaka čast dobra ekipa, dobar šef, sve dobro, ali daleko ste vi od željezničara da se ne lažemo. Ostanite skromni više će vas raja gotiviti i poštovati ko jedan normalan solidan skroman klub. Ne pripisujte si etiketu velikana jer to niste ni blizu. Ovo je iskreno.![]()
a ko ih je to ikad smatrao divovima
sad se Rudar Ugljevik proglasi titanima ili madžionicarima i garant ce ih neko smatrati takvima
@Duška...daleko je i Sarajevo od Želje po pitanju titula
Sad vas je Amidža Tan malo pogurao sa milionima i zaganjali ste par titula, ali nece to dugo trajati, vidjeces