Kad je bila i ako je uraden revizorski nalaz kako je moguce da poslije evrope i zaradenih para se prica da su dosli do novog duga?pile87 je napisao/la:Pa bila je revizorska kuca, cak su i kontaktirani subjekti kojima se bilo duzno a kojima je islacen dug da potvrde izmirenje duga iz razloga da bi se znalo tacno stanje. To sto ti ne znas to je druga stvar. Uposlen je recimo momak koji je zavrsio prestizni fakultet u inostrastvu i radio poslove koje smo mi mogli gledati samo na TV-u. Uprava radi vrhunski posao a i sve da ne radi oni su ti koji su pare zaradili tj napravili i imaju pravo probati napraviti nesto sa tim novcem oni a ne neko drugi.HeartSock je napisao/la:Jedno je kad Gredic na zvanicnoj kaze da ce sam sebi zvati revizorsku pa od toga ne bude nista, nicu milioni novog duga svaki mjesec. Jedno je kad izbace oglas a ne prime nikoga. Nego bude po babi i stricevima, zato ovako dobro napredujemo. Aj zdravo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel tebi jasno na kojem se nivou radi revizorski izvjestaj i koja je procedura kad se on radi i za sta sluzi skupstina kluba?HeartSock je napisao/la:Kad je bila i ako je uraden revizorski nalaz kako je moguce da poslije evrope i zaradenih para se prica da su dosli do novog duga?pile87 je napisao/la:Pa bila je revizorska kuca, cak su i kontaktirani subjekti kojima se bilo duzno a kojima je islacen dug da potvrde izmirenje duga iz razloga da bi se znalo tacno stanje. To sto ti ne znas to je druga stvar. Uposlen je recimo momak koji je zavrsio prestizni fakultet u inostrastvu i radio poslove koje smo mi mogli gledati samo na TV-u. Uprava radi vrhunski posao a i sve da ne radi oni su ti koji su pare zaradili tj napravili i imaju pravo probati napraviti nesto sa tim novcem oni a ne neko drugi.HeartSock je napisao/la:Jedno je kad Gredic na zvanicnoj kaze da ce sam sebi zvati revizorsku pa od toga ne bude nista, nicu milioni novog duga svaki mjesec. Jedno je kad izbace oglas a ne prime nikoga. Nego bude po babi i stricevima, zato ovako dobro napredujemo. Aj zdravo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Majke mi, ovdje na temi bi haman trebalo uvest pravilo da mogu davat komentare samo oni koji uslikaju i postave clansku. Za ove smorove eno tamo tema i zdravo!
Mozes makar tu pisljivu cvaju dat klubu da bi imao moralno pravo da kritikujes.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pa to je posao od par mjeseci i od kada su ovi ljudi na celu nema ni marke zaduzenja.Eto jesi li zadovoljan nedjeno je nesto neplacenog poreza koji nije placen iz vremena Zuje i Dzele.HeartSock je napisao/la:
Kad je bila i ako je uraden revizorski nalaz kako je moguce da poslije evrope i zaradenih para se prica da su dosli do novog duga?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 sep 2015, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Veci su smorovi ovi sto stalno peglaju i nekoga nagovaraju da kupi clasnku, godisnju, da trosi pare u fan-shopu ili ovo konstantno zapitkivanje koliko imamo clanova.neroazzuro je napisao/la:Majke mi, ovdje na temi bi haman trebalo uvest pravilo da mogu davat komentare samo oni koji uslikaju i postave clansku. Za ove smorove eno tamo tema i zdravo!
Ko ste vi da sudite nekome kakav je navijac ako kupi ili ne kupi clansku, godinjsu, ide ili ne ide na utakmice, pise po furumu, daje svoje misljenje ...itd.
Ohladite malo, boli nekoga briga sto je neko dao 20 KM za clansku ili sto ce neko izaci vani na kafu, cevape i potositi pare na sta zeli umjesto dati Zelji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Alipasino je napisao/la:Halo ko kome ovdje sudi jel dobar navijac ili nije.Ja nemam ni clansku ni godisnju nego kupim normala kartu i vozdra.3 godine je i meni dovoljno bilo sa stednjama vracanjem dugova dovodjenjem Livaja i slicnim i sta mislite dokle.Sta ce bit iduce sezone a ova tek pocela.Gdje su pare je glavno pitanje jer svi znamo kolko se zaradilo.Hocu ko navijac da znam jer gledam lose igrace.I nisu samo 3 godine sta je bilo sa obecanjima o evropskom Zelji jos dok je brko bio evropskom Zelji koji je na sredini tabele ove jadne lige.Sta bi mi trebali samo kupovat clanske karte i da sutimo da budemo slijepi i kazemo sve je u dure.Mi se iduce kolo bojimo tekme sa Slobodom jer u njoj igraju nas bivsi igrac i igraci koje nismo htjeli kupit a Sloboda ih uzela a sto se to moralo desit.

Tri glavne cinjenice :
1. Pare - finansije - Gdje su pare !? i sta se radi sa istim !?
2. Kako to da uslijed "konsolidacije" kluba, klub ima dva nova blokirana racuna, i novi dug od par stotina hiljada maraka (neko kaze i blizu milion) !?
3. Cinjenica da klub katastrofalno stoji, pocev od organizacije, vodjenja, finansija, a evo sada i sportskih rezultata
Sude forumasi koji misle da su neko i nesto, pravni, ekonomski eksperti, koji se u sve i svasta razumiju, kada bi to sve svoje "znanje" ulozili u klub mi ba Real bili, ovako palamude po forumu, satro sve znaju, u sve su upuceni, znaju kao neke realacije, ko je dusman a ko ne itd., dok su realno k**** obicni, dovoljno pogledati njihov nastup, pisanje i pricu

Levat do levata zna se ko su i sta su, koliko su dali i doprinijeli klubu, parzaiti narodski receno, misevi bez muda za bilo sta osim piskaranja po forumu.
Neki su ocito slijepi kod ociju, slijepi ili haveri sadasnje strukture ljudi u klubu, svi znaju ocajno stanje u klubu a oni to sminkaju i uljepsavaju, bave se spinom, podmecu i "cuvaju" sadasnje ljude u klubu, dok dio navijaca gdje je dovoljno da se pogleda zvanicna fb. stranice, Gredi i kompaniji bukvalno hebu majku, mole ga da idu il tjeraju, znaju to i novinari Zeljovci koji su godinama uz klub, pa ti isti pisu realno stanje, upozpravaju, kritikuju, pa sateliti autom. prijete tim istim a niko muda nizasta.
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Vrati Greda Violinu da prestanu pisat **** ih on
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma vi ste gori sto im odgovarate ....
Pare od evrope se dobivaju krajem godine kao i uvijek svi tresferi idu u ratama. Pomalo je neoubiljno pitati gdje su pare a nismo ih jos ni dobili osim prve rate za Bajica. Prica je nakrivo nasadjena s razlogom. Neznalice u napad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nema ni marke zaduzenja ??pile87 je napisao/la:Pa to je posao od par mjeseci i od kada su ovi ljudi na celu nema ni marke zaduzenja.Eto jesi li zadovoljan nedjeno je nesto neplacenog poreza koji nije placen iz vremena Zuje i Dzele.HeartSock je napisao/la:
Kad je bila i ako je uraden revizorski nalaz kako je moguce da poslije evrope i zaradenih para se prica da su dosli do novog duga?

Dva nova blokirana racuna u zadnjih mjesec dana + novi dug od par stotina hiljada maraka, od toga dug preko sto hiljada SRC. "Circle" Medjugorje, reko Greda nema duga ??

Malo se vrati unazad pa potrazi portal koji pise o novom zaduzenju gdje spominje dug i od milion maraka, pa malo opet unazad gdje cocjek trvrdi da postoji novi dug od par stotina hiljada maraka ... sve se zna, sve se vidi se sad kako ko hoce.
Ne govorim o parama od Evrope, i transfera vec opcenito o redovnim finansijskim prilivima u klub i to od sponzora, karata itd., postoji mnogo nacina da se obezbjede pare znajuci da ih sada nemas, kredit, odg. placanje i sl. ali ocito da im to nije bitno, niti znaju.
1921'
Nije ovo Pjong Jang ...kenan_tm87 je napisao/la:IMA LI OVDJE MODERATORA? Ne moze se nista normalno pisati od ovih bolesnih pacijenata sa lazima koje plasiraju!
Pravo na svoje misljenje ima svako, to sto vam smeta, strik pa na tavan, sa druge strane ima moderacije za vrijedjanje samo da se Aco pojavi

1921'
YYY za predsjednika
Ovdje standardno, samo se sere i pljuje. Ne prica se ni o cemu pozitivnom.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Joj stručnjaka raznih, pitam se kako to da pojedini ne rade u revizorskim kućama, da Deloitte čita forum odmah bi vas pozvali.
Stvorili ste tmurnu atmosferu ovdje, umjesto da se radujete utakmici. Ja jedva čekam, vjerujem da će poslije ove pauze neke stvari doći opet na svoje mjesto i da ćemo odigrati onako kako znamo, uprkos svim problemima.

Stvorili ste tmurnu atmosferu ovdje, umjesto da se radujete utakmici. Ja jedva čekam, vjerujem da će poslije ove pauze neke stvari doći opet na svoje mjesto i da ćemo odigrati onako kako znamo, uprkos svim problemima.

OBRADUJ NAS, ŽELJO 

budala i krivih drva nece nikada nestati
Prije su se ovakve stvari razglabale u Makijatu i poslije se prenosile od usta do usta i svako tu joss nadoda nesto svoje i eto belaja.
Kako se sve modernizovalo tako je i ovaj vid mahalanja prevazidjen te se pocelo udarati po ovim javnim forumima sakriveni iza nickova.
Kako se sve modernizovalo tako je i ovaj vid mahalanja prevazidjen te se pocelo udarati po ovim javnim forumima sakriveni iza nickova.
1:0, Joco Stokić, ne znam što se sekirate 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- JoseMourinho
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:3:1, Joco Stokić, Damir Sadikovic, Jasmin Bogdanovic
ne znam što se sekirate

Ma ja to onako skromno 1:0JoseMourinho je napisao/la:DooVe je napisao/la:3:1, Joco Stokić, Damir Sadikovic, Jasmin Bogdanovic
ne znam što se sekirate

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!