Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo je u okvirima BiH itekako stabilizovan klub, pa i šire gledajući regiju Balkana. To što ljudi postepeno napreduju ka organizaciji i uspjesima u Evropskim okvirima, to je druga stvar.
Nama je stabilan klub i uzor Dinamo ZG, koji je samo mašina za proizvodnju novca. A ljudi nit imaju navijača/posjetu niti volje da naprave veći iskorak u Evropi, a kapaciteta za to imaju na pretek. Vrte se na istom nivou već duže godina, a definitivno mogu zaganjati prolazak grupe u LŠ.
Sarajevo ide putem Rijeke, a vidimo na koji nivo se Rijeka izdigla.
Nama je stabilan klub i uzor Dinamo ZG, koji je samo mašina za proizvodnju novca. A ljudi nit imaju navijača/posjetu niti volje da naprave veći iskorak u Evropi, a kapaciteta za to imaju na pretek. Vrte se na istom nivou već duže godina, a definitivno mogu zaganjati prolazak grupe u LŠ.
Sarajevo ide putem Rijeke, a vidimo na koji nivo se Rijeka izdigla.
Odlicno se razumijemo i Sloboda je "stabilna", imamo predsjednika multimilionera cija je godisnja zarada cirka 20 miliona $, sutra moze vratiti sve dugove, napraviti stadion, uloziti u igrace....al smo daleko od svega toga jos.....vi jeste stabilni sto se tice dugova.....sta je sa stadionom...ko ce uloziti u stadion koji nije u vasem vlasnistvu?RN87 je napisao/la:Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko
dat ce Bog i toSkver je napisao/la:Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?
51%--------49%
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Niko. U stadion će se uložiti samo ako dobijemo koncesiju na isti, ili će se praviti novi u dogledno vrijeme. Kusturica je rekao nedavno da će Sarajevo čini mi se za najdalje 3 godine igrati na modernom stadionu, tako nešto...Skver je napisao/la:Odlicno se razumijemo i Sloboda je "stabilna", imamo predsjednika multimilionera cija je godisnja zarada cirka 20 miliona $, sutra moze vratiti sve dugove, napraviti stadion, uloziti u igrace....al smo daleko od svega toga jos.....vi jeste stabilni sto se tice dugova.....sta je sa stadionom...ko ce uloziti u stadion koji nije u vasem vlasnistvu?RN87 je napisao/la:Skver, ne razumijes pojam stabilizacija. Mi smo stabilni da stabilniji biti ne mozemo. Ono sto ti možda ocekujes od nas je perfekcija, a tu se slazem da smo daleko
1946
Zar ste se toliko ulitali da cemo vam otet mjesto koje vodi u Europuzeka_tm87 je napisao/la:dat ce Bog i toSkver je napisao/la:Mani ba provokacija....nas u vlastitom gradu bi najradije ugasili da mogu.bistrikboy je napisao/la:Sto ste onda ispali kad je SDP bio na vlasti?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
bas smo se ulitali malo ste se previse digli odkada ste u homo vezi s njanjajevom a ako Bog da uskoro slijedi polahgano spustanje na mijesto koje vam pripada a to je donji dom pl BiH 
51%--------49%
Häjde Sto cemo im uzeti mjesto moj Emire,nego ih u srijedu guramo u grcevitu borbu za opstanak...
A onda nakon njih i velez...
Sto je zivot ****
Sto je zivot ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
zeka_tm87 je napisao/la:bas smo se ulitali malo ste se previse digli odkada ste u homo vezi s njanjajevom a ako Bog da uskoro slijedi polahgano spustanje na mijesto koje vam pripada a to je donji dom pl BiH
vi nekome da mjesto uzmetesolinas je napisao/la:Häjde Sto cemo im uzeti mjesto moj Emire,nego ih u srijedu guramo u grcevitu borbu za opstanak...
Sto je zivot ****
51%--------49%
Skver, odgovorio ti je BSV, ja samo da se nadovezem. 
O stadionu ce se razmisljati tek kad kamp bude gotov u potpunosti. Tad ce se traziti Kosevo pod koncesiju, gdje bi dozivjelo potpuni remake, ako ne gradit ce se novi stadion van grada.
Za narednu sezone ako zapne, CSR ce i sam ici na to da postavi krov na jednu tribinu, jer im ne odgovara prazno Kosevo, a Sarajevo ce svakako pomoci finansijski.
O stadionu ce se razmisljati tek kad kamp bude gotov u potpunosti. Tad ce se traziti Kosevo pod koncesiju, gdje bi dozivjelo potpuni remake, ako ne gradit ce se novi stadion van grada.
Za narednu sezone ako zapne, CSR ce i sam ici na to da postavi krov na jednu tribinu, jer im ne odgovara prazno Kosevo, a Sarajevo ce svakako pomoci finansijski.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vidicemo zekane 
Ma Solinas tebra,najgore je sebe ubjedjivat u nesto sto 100% znas da nije tako.Kako li se to zove???Ljubomora ili kompleksi(sto bi oni rekli)

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Boluju öd visine,a padaju sve nize
Mene recimo boli ****,izgubimo,Jos smo u vrhu,i pobjeda protiv veleza ostavlja nas tu,
a oni ako izgube jaooo
Mi nista nemozemo izgubiti a puno mozemo dobiti
Za njih bas Nisam siguran.
Mene recimo boli ****,izgubimo,Jos smo u vrhu,i pobjeda protiv veleza ostavlja nas tu,
a oni ako izgube jaooo
Mi nista nemozemo izgubiti a puno mozemo dobiti
Za njih bas Nisam siguran.
Joj kad vam ga joco zabije pa se barem malo usutite, oborili rekord kluba sa brojem bodova i oni su sad sila ccc zinulo dupe za evropom a zadnji put bili prije 10 godina
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 05 sep 2015, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da, koncesija, to je jedino rjesenje i nadam se da ce grad imati sluha....to ce vjerovatno i nama biti jedino rjesenje.RN87 je napisao/la:Skver, odgovorio ti je BSV, ja samo da se nadovezem.
Inace,sloboda je dugo drzala rekord öd 10 uzastopnih pobjeda,na celu sa rahmetli hukicem.godrina je napisao/la:Joj kad vam ga joco zabije pa se barem malo usutite, oborili rekord kluba sa brojem brodova i oni su sad sila ccc zinulo dupe za evropom a zadnji put bili prije 10 godina
Toliko o tvojoj konstataciji.
Neki znaju diskutovat,a neki neprate vlastitu ligu.
Mislim da je zeljo skinuo taj rekord.
dat ce Bog i to
[/quote]
dat će Bog da se i tebi život ugasi
[/quote]
sto smo opasni u pm hahah bas si odgojeno fino djetesce od neki 10 godina mali porsetaj malo ili idi uciti prekosutra skola

dat će Bog da se i tebi život ugasi
sto smo opasni u pm hahah bas si odgojeno fino djetesce od neki 10 godina mali porsetaj malo ili idi uciti prekosutra skola
51%--------49%
**** Klub ciji su ljudi pravomocno osudjeni za namjestanje i kriminal.dva putalet3 je napisao/la:auuu sineee
mnogo su se uzdigli ovi tuzlanski seljoberi i fukarice....to treba odmah sasjeci, da znaju da igraju sa najvecim i najtrofenijim klubom u državi....tacno s furaju i kopiraju divove, hoce da budu divovi br.2![]()
copy-paste njihove price, cak nas i zovu Seljo kao oni
![]()
![]()
e moj Odoviću, dozvolio si da ti se Sloboda kurci u najavipropucaj si koljeno
yebeš klub od kojeg Brotnjo i Modrića imaju više titula
Pucaju kone i na forumu pod pritiskom, mogu tek misliti kakva ce situacija biti ako Sloboda odnese bar bod. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo vi sad serite , opet cete u cvajtu, kad-tad cete naletiti na volej
ali slijedeci put cemo vas fakat šutnuti, da imate bar razlog da nas mrzite
Jocker u ofsajdu sa pameću
Jocker u ofsajdu sa pameću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.