Da, koncesija, to je jedino rjesenje i nadam se da ce grad imati sluha....to ce vjerovatno i nama biti jedino rjesenje.RN87 je napisao/la:Skver, odgovorio ti je BSV, ja samo da se nadovezem.
O stadionu ce se razmisljati tek kad kamp bude gotov u potpunosti. Tad ce se traziti Kosevo pod koncesiju, gdje bi dozivjelo potpuni remake, ako ne gradit ce se novi stadion van grada.
Za narednu sezone ako zapne, CSR ce i sam ici na to da postavi krov na jednu tribinu, jer im ne odgovara prazno Kosevo, a Sarajevo ce svakako pomoci finansijski.
Inace,sloboda je dugo drzala rekord öd 10 uzastopnih pobjeda,na celu sa rahmetli hukicem.godrina je napisao/la:Joj kad vam ga joco zabije pa se barem malo usutite, oborili rekord kluba sa brojem brodova i oni su sad sila ccc zinulo dupe za evropom a zadnji put bili prije 10 godina
**** Klub ciji su ljudi pravomocno osudjeni za namjestanje i kriminal.dva putalet3 je napisao/la:auuu sineee
mnogo su se uzdigli ovi tuzlanski seljoberi i fukarice....to treba odmah sasjeci, da znaju da igraju sa najvecim i najtrofenijim klubom u državi....tacno s furaju i kopiraju divove, hoce da budu divovi br.2![]()
copy-paste njihove price, cak nas i zovu Seljo kao oni
![]()
![]()
e moj Odoviću, dozvolio si da ti se Sloboda kurci u najavipropucaj si koljeno
yebeš klub od kojeg Brotnjo i Modrića imaju više titula
dat će Bog da se i tebi život ugasizeka_tm87 je napisao/la:dat ce Bog i to
joj pitarske furke bas ste simpaticni.njanje i petkrake u homo :love zajednicisolinas je napisao/la:**** Klub ciji su ljudi pravomocno osudjeni za namjestanje i kriminal.dva putalet3 je napisao/la:auuu sineee
mnogo su se uzdigli ovi tuzlanski seljoberi i fukarice....to treba odmah sasjeci, da znaju da igraju sa najvecim i najtrofenijim klubom u državi....tacno s furaju i kopiraju divove, hoce da budu divovi br.2![]()
copy-paste njihove price, cak nas i zovu Seljo kao oni
![]()
![]()
e moj Odoviću, dozvolio si da ti se Sloboda kurci u najavipropucaj si koljeno
yebeš klub od kojeg Brotnjo i Modrića imaju više titula
I kunu se sad, slobode nam da je iks izvucsolinas je napisao/la:Beze rasprava.mi izgubimo,negubimo nista
Oni izgube,mogu se pozdraviti sa evropom
I obrazom
**** Klub cini celnici su robijali za namjestanje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic, laszlo, mosarajvosa83, sampras i 31 gost.